Μπρούκλιν Νετς: Πήραν Μάρκο Γιάριτς

Μπρούκλιν Νετς: Πήραν Μάρκο Γιάριτς

Για μία ακόμα χρονιά, ο άλλοτε γκαρντ του Περιστερίου, Μάρκο Γιάριτς, θα προσπαθήσει να επιστρέψει στο ΝΒΑ, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Μπρούκλιν Νετς.

Δεν ανακοινώθηκαν οι όροι του συμφωνητικού, αλλά πλην συγκλονιστικού απροόπτου ο 34χρονος γκαρντ αποδέχθηκε συμβόλαιο, το οποίο δεν περιέχει εγγυήσεις, ώστε να ενταχθεί στην προετοιμασία του Τζέισον Κιντ. Θυμίζουμε πως πέρσι δοκίμασε την τύχη του με αντίστοιχο τρόπο, αλλά δεν εισήλθε στο τελικό ρόστερ των Σικάγο Μπουλς, τύχη που αναμένεται να έχει και φέτος, αφού πλέον είναι περισσότερο γνωστός ως σύζυγος της Αντριάνα Λίμα, παρά ως μπασκετμπολίστας...

Άλλωστε, οι Νεοϋορκέζοι είχαν ήδη δεκαπέντε παίκτες με εγγυημένο συμβόλαιο, ενώ μαζί με τον Γιάριτς απέκτησαν άλλους τρεις με μη-εγγυημένο. Πρόκειται για τον 24χρονο Βενεζουελανό γκαρντ, Χόρχε Γκουτιέρεζ, ο οποίος έμεινε εκτός του περσινού ντραφτ, τον 23χρονο γκαρντ/φόργουορντ, Κρις Τζόνσον, που πέρσι έπαιξε περιοδικά για τους Μέμφις Γκρίζλις, ενώ στο δυναμικό προστέθηκε και ο 28χρονος φόργουορντ, Γκάρι Φορμπς.

Στο μεταξύ άρχισε η ίδια η προετοιμασία, στην οποία οι Ντερόν Ουίλιαμς και Τζέισον Τέρι προπονούνται σε επιλεγμένες ομαδικές ασκήσεις, αφού δεν είναι 100% υγιείς. Κανονικά προπονείται, όμως, ο Κέβιν Γκαρνέτ, όπως και ο Πολ Πιρς, ο οποίος… σοβαρεύτηκε, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τους φετινούς στόχους των Νετς: «Ειλικρινά δε με ενδιαφέρουν τόσο οι Νιου Γιορκ Νικς, ούτε η πρώτη θέση στην Atlantic. Ούτε θυμάμαι πόσες πρωτιές ομίλου πήρα με τους Σέλτικς. Ήρθα εδώ, επειδή θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα».

Από την πλευρά του, ο Γκαρνέτ ομολόγησε πως ενοχλήθηκε, όταν ενημερώθηκε από «τρίτους», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι ο Κιντ σκοπεύει να του δώσει ρεπό στο δεύτερο κομμάτι «κολλητών» αγώνων. Τέλος, ο rookie, Μέισον Πλαμλί, βρέθηκε σε γνώριμο χώρο, αφού το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των εκπρόσωπων του Μπρούκλιν διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Ντιουκ, όπου αγωνιζόταν από το 2009 μέχρι πέρσι.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Νετς:
Γκαρντ
Ντερόν Ουίλιαμς
Τζο Τζόνσον
Τζέισον Τέρι
Άλαν Άντερσον
Τάισον Τέιλορ
Σόουν Λίβινγκστον
Χόρχε Γκουτιέρεζ
Μάρκο Γιάριτς

Φόργουορντ
Πολ Πιρς
Αντρέι Κιριλένκο
Ρέτζι Έβανς
Μίρσα Τελέτοβιτς
Μέισον Πλαμλί
Τορνίκε Σενγκέιλα
Γκάρι Φορμπς
Κρις Τζόνσον

Σέντερ
Κέβιν Γκαρνέτ
Μπρουκ Λόπεζ
Αντράι Μπλάτσε



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved