Σικάγο Μπουλς: Παραμένει επιθετικός ο Ρόουζ

Σικάγο Μπουλς: Παραμένει επιθετικός ο Ρόουζ

Βελτιώθηκε στο περιφερειακό σουτ, όσο ήταν εκτός δράσης, αλλά ο Ντέρικ Ρόουζ των Σικάγο Μπουλς υποσχέθηκε πως θα παραμείνει επιθετικός απέναντι στο αντίπαλο καλάθι.

Όπως συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις παικτών, που έλειψαν για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο 24χρονος πλέι-μέικερ δούλεψε το σουτ του. Άλλωστε για αρκετούς μήνες, ο σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο δεν του επέτρεψε να πάρει μέρος σε «εντονότερες» ομαδικές προπονήσεις, οπότε επικεντρώθηκε σε ατομικές και εκτέλεσε… άπειρα σουτ. Πλέον ο Ρόουζ παραδέχεται πως έχει βελτιωθεί σχετικά, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να αλλάξει το γνωστό αγωνιστικό στιλ του.

«Θα παίξω με τον ίδιο τρόπο. Θα αλλάξει μονάχα το επίπεδο της αυτοπεποίθησής μου. Έχω δουλέψει αρκετά τα μακρινά σουτ μου, επειδή πιστεύω πως θα υποχρεώσω τον αντίπαλο να με μαρκάρει πιο μακριά από το καλάθι, κάτι που θα ανοίξει χώρο στο παρκέ για μένα και τους συμπαίκτες μου» δήλωσε σχετικά ο αρχηγός των «ταύρων».

Από την πλευρά του, ο παλαίμαχος παίκτης των Μπουλς, Στιβ Κερ, υποστήριξε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως οι εκπρόσωποι της «πόλης των ανέμων» θα προκριθούν στους τελικούς των playoffs του 2014. Ο 47χρονος, πια, Αμερικανός τόνισε πως οι Μαϊάμι Χιτ δεν θα μπορέσουν να κατακτήσουν τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα, επειδή οι «ταύροι» θα τους κατεβάσουν από την κορυφή της Ανατολής.

Στο μεταξύ, ο Ράντι Μπράουν πήρε προαγωγή, αφού έγινε βοηθός του GM, Γκαρ Φόρμαν. Παράλληλα, ο Ίβιτσα Ντούκαν ανέλαβε το διεθνές τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου του Σικάγο και ο Νικ Παπέντιεκ ορίστηκε στη θέση του γυμναστή, ενώ ο Ματ Τζόνσον κατέλαβε τον ρόλο του βοηθού του.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Μπουλς:
Γκαρντ
Ντέρικ Ρόουζ
Τζίμι Μπάτλερ
Κερκ Χάινριχ
Μαρκίς Τιγκ

Φόργουορντ
Λουόλ Ντενγκ
Κάρλος Μπούζερ
Ταζ Γκίμπσον
Μάικ Ντανλίβι Τζούνιορ
Τόνι Σνελ
Έρικ Μέρφι

Σέντερ
Γιοακίμ Νοά
Ναζρ Μοχάμεντ



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved