Μπόστον Σέλτικς: Ηγετικές τάσεις από Κρόφορντ

Μπόστον Σέλτικς: Ηγετικές τάσεις από Κρόφορντ

Πολλοί θεώρησαν πως οι Ραζόν Ρόντο και Τζεφ Γκριν θα «αναλάβουν» τους αποδυναμωμένους Μπόστον Σέλτικς, αλλά ο Τζόρνταν Κρόφορντ αποκάλυψε πως εκείνος είναι ο ηγέτης.

Οι δύο πρώτοι θα είναι βασικά μέλη της πεντάδας του Μπραντ Στίβενς, όταν είναι υγιείς, αλλά ο Κρόφορντ θα κληθεί να διεκδικήσει αξιοσημείωτο ρόλο στο rotation μαζί με τον Κόρντεϊ Λι και τους υπόλοιπους γκαρντ του ρόστερ. Ωστόσο δήλωσε ηγέτης των «C’s» τονίζοντας πως προσεγγίζεται ως ηγέτης από αρκετούς συμπαίκτες του. Δύσκολα, πάντως, θα αποσπάσει σχετική ιδιότητα στην… πραγματικότητα.

Από την πλευρά του, ο Κρις Χάμφρις ξεκαθάρισε πως είναι έτοιμος για σημαντικό ρόλο στους εκπρόσωπους της Μασαχουσέτης και πως δεν του αρέσει η ιδέα περί μέτριας χρονιάς, η οποία θα εξασφαλίσει υψηλή θέση στο «γεμάτο» ντραφτ του 2014. Μαζί με τον βοηθό του Μπραντ Στίβενς, Φιλ Ουέμπερ, ο 28χρονος φόργουορντ έχει δουλέψει τα σουτ από μέση απόσταση και θεωρεί πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει του 2013-14. Ωστόσο, το ρόστερ της νέας ομάδας του είναι αποδυναμωμένο, ενώ πιθανότατα οι Σέλτικς θα ξεκινήσουν τη σεζόν χωρίς τον Ρόντο.

Ο 27χρονος πλέι-μέικερ, πάντως, ασχολείται καθημερινά με τον Φιλ Πρέσεϊ, ο οποίος προορίζεται για τη θέση του βασικού «άσου» εν τη απουσία του. Θέλει, άλλωστε, να τον συμβουλεύσει, ώστε να είναι έτοιμος για την πρόκληση. Από την πλευρά του, ο Στίβενς εκλιπαρεί τον Ρόντο να γυρίσει στη δράση, μονάχα όταν είναι 100% έτοιμος, κάτι που προφανώς σημαίνει πως εκκρεμεί ακόμα αρκετός χρόνος στην αποθεραπεία μετά από σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.

Μέχρι στιγμής, ούτε ο Στίβενς, ούτε οι «κέλτες» έχουν θέσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του βασικού πλέι-μέικερ τους, οπότε όλα δείχνουν πως θα απουσιάσει τουλάχιστον από τα πρώτα παιχνίδια της επόμενης regular season του NBA. Τέλος, ο Κέλι Όλινικ αποκάλυψε πως έχει ξεπεράσει σε σημαντικό βαθμό την πελματιαία απονευρωσίτιδα, που τον ταλαιπωρεί εντός της τρέχουσας offseason, αλλά τόνισε πως δεν βιάζεται να αρχίσει ολοκληρωμένες προπονήσεις.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Σέλτικς:
Γκαρντ
Ραζόν Ρόντο
Έιβερι Μπράντλεϊ
Φιλ Πρέσεϊ
Τζόρνταν Κρόφορντ
Μάρσον Μπρουκς
Κόρτνεϊ Λι
Κιθ Μπόγκανς

Φόργουορντ
Τζεφ Γκριν
Τζάρεντ Σάλιντζερ
Τζέραλντ Ουάλας
Μπράντον Μπας
Κρις Χάμφρις
Ντόντε Γκριν

Σέντερ
Βίτορ Φαβεράνι
Κέλι Όλινικ



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved