Μαϊάμι Χιτ: Το 2014 είναι μακριά για Λεμπρόν

Μαϊάμι Χιτ: Το 2014 είναι μακριά για Λεμπρόν

Μπορεί να γίνει unrestricted free agent το επόμενο καλοκαίρι, αλλά ο Λεμπρόν Τζέιμς των Μαϊάμι Χιτ δεν έχει μελετήσει ακόμα το ενδεχόμενο.

Εν ολίγοις, δεν έχει αλλάξει τη γνωστή στάση του απέναντι στο ζήτημα, αν και έχει διαρρεύσει ήδη πως οι Λος Άντζελες Λέικερς και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς θα τον προσεγγίσουν, αν δεν ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιό του για ένα ακόμα χρόνο. Παραδέχθηκε, πάντως, πως θα ήθελε να διανύσει την υπόλοιπη καριέρα του όντας μέλος του ρόστερ των Χιτ.

«Δεν έχω την παραμικρή ιδέα. Θα ήθελα να συνεχίσω στο Μαϊάμι με τους τωρινούς συμπαίκτες μου, ώστε να διεκδικήσουμε μαζί περισσότερους τίτλους. Αυτό θα ήταν το ιδανικό, αλλά ουδείς μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί μέχρι το τέλος της σεζόν. Αυτή είναι η φύση της δουλειάς μας» δήλωσε σχετικά ο «βασιλιάς» αναφερόμενος στους Ντουέιν Ουέιντ, Κρις Μπος και πολλούς ακόμα παίκτες, που θα μείνουν χωρίς συμβόλαιο με το πέρας του 2013-14.

«Σαν παιδί, δεν πίστευα πως οι Μπουλς θα διαλυθούν. Θεωρούσα δεδομένο πως ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Σκότι Πίπεν θα είναι μαζί για ολόκληρη την καριέρα τους. Επίσης πως ο Φιλ Τζάκσον θα είναι προπονητής τους, αλλά τα δεδομένα αλλάζουν, οπότε θα δούμε τι θα συμβεί» συμπλήρωσε ο Τζέιμς, ώστε να δικαιολογήσει τη θέση του, ενώ ξεκαθάρισε επίσης πως θα σκεφτεί το μέλλον του, το επόμενο καλοκαίρι: «Το χρωστάω στον εαυτό μου και στους συμπαίκτες μου. Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος στους αγωνιστικούς στόχους μας. Θα προσπαθήσω να μη μιλάω για το συμβόλαιό μου».

Ακόμα, οι Χιτ σκοπεύουν να δοκιμάσουν και τον Λάρι Ντρου ΙΙ, μαζί με τους Τζούλιαν Στόουν και Βάντερ Μπλου κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του Έρικ Σποέλστρα ενόψει του 2013-14. Στόχος παραμένει και ο Γιακούμπα Ντιαβαρά, αλλά το RealGM έγραψε πως ο Γάλλος φόργουορντ είναι έτοιμος να υπογράψει σε ομάδα, που θα αγωνιστεί στο φετινό Eurocup. Τέλος, ο 30άχρονος Τζε Κελ Φόστερ, που ανήκει στη γερμανική Άλμπα, ταξίδεψε στο Μαϊάμι, ώστε να πάρει μέρος σε ολιγοήμερες προπονήσεις στις εγκαταστάσεις των εκπρόσωπων της Φλόριντα.



Σκωτία: Εύκολη νίκη για τους Ρέιντζερς
Σκωτία: Εύκολη νίκη για τους Ρέιντζερς
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved