Φιλαδέλφεια 76ερς: Δεν αντέχει άλλο ο Μπάρκλεϊ

Φιλαδέλφεια 76ερς: Δεν αντέχει άλλο ο Μπάρκλεϊ

Ο παλαίμαχος ΝΒΑer και άλλοτε παίκτης των Φιλαδέλφεια 76ερς, Τσαρλς Μπάρκλεϊ, φανέρωσε εκ νέου εκνευρισμό για τη μεταγραφική πολιτική της παλιάς ομάδας του.

Ο Hall of Famer προβληματίστηκε αρχικά για την καθυστέρηση αναφορικά με πρόσληψη νέου προπονητή και πλέον εναντιώνεται ξεκάθαρα στον GM των «Σίξερς», Σαμ Χίνκι. «Αν ήμουν προπονητής, θα ήθελα να είμαι παρών στο ντραφτ. Εκείνος αντάλλαξε έναν από τους καλύτερους πλέι-μέικερ στη λίγκα, στον βωμό των στατιστικών. Το παίζει έξυπνος και δεν σκοπεύει να προσφέρει χρήματα, ώστε να εξασφαλίσει καλούς παίκτες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπάρκλεϊ.

Από την πλευρά του, ο Χίνκι υποστήριξε πως η ομάδα του παραμένει ενεργή στην «αγορά» ελεύθερων παικτών και πως το ρόστερ θα ενισχυθεί άμεσα. Εκτιμήθηκε, μάλιστα, πως η προετοιμασία του Μπρετ Μπράουν ενόψει του 2013-14 θα ξεκινήσει με 20 παίκτες, αν και υπάρχουν μόλις 14 στο τωρινό ρόστερ. Εν ολίγοις θα προσφερθεί μη-εγγυημένο συμβόλαιο σε κάποια υποψήφια μέλη του δυναμικού. Για την ώρα, πάντως, οι Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς, Έβαν Τέρνερ, Θάντεους Γιανγκ, Σπένσερ Χάους, Λαβόι Άλεν και Άρνετ Μάλτρι προορίζονται για τις σημαντικές θέσεις του rotation.

Ακόμα, οι εκπρόσωποι της Φιλαδέλφειας απέκτησαν τον Τόνι Ρότεν από τους Μέμφις Γκρίζλις αντί επιλογής ντραφτ δεύτερου γύρου, αλλά παραμένουν 11.6 εκατομμύρια δολάρια κάτω από το ελάχιστο όριο του salary cap. Υπό τα συγκεκριμένα δεδομένα, όλα τα μέλη του δυναμικού θα εξασφαλίσουν επιπλέον 1.1 εκατομμύρια δολάρια, ώστε να καλυφθεί το κενό, αλλά το πρωτότυπο περιθώριο αναμένεται να εκμηδενιστεί σύντομα, αφού, μεταξύ άλλων, εκκρεμούν τα rookie συμφωνητικά των Κάρτερ-Ουίλιαμς και Νέρλενς Νόελ.

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, Μέσα της Φιλαδέλφειας αναφέρουν πως ο Τζέισον Ρίτσαρντσον πιθανότατα θα χάσει ολόκληρη την επόμενη σεζόν, ώστε να ξεπεράσει σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο. Πάντως, η Philadelphia Daily News εκτίμησε πως ο Τζέιμς Άντερσον θα περάσει το μεγαλύτερο κομμάτι του 2013-14 στην D-League, όπου πιθανότατα θα βρεθεί και ο Ρόις Ουάιτ. Αμφότεροι, άλλωστε, δεν υπολογίζονται άμεσα από την τεχνική ηγεσία των «Σίξερς».

Είναι χαρακτηριστικό πως ο εκκεντρικός φόργουορντ αποκτήθηκε σαν συμπλήρωμα του Φουρκάν Αλντεμίρ, που ήταν αρχικός στόχος του Χίνκι! Στο μεταξύ, ο Ουάιτ ίδρυσε ινστιτούτο ψυχικής υγείας στο Χιούστον, προφανώς επειδή θεωρεί ότι υπάρχει σχετική ανάγκη. Άλλωστε λόγω σχετικών προβλημάτων δεν μπόρεσε να στεριώσει στους Χιούστον Ρόκετς. Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως οι Τσαντ Ισκ και Λόιντ Πιρς προστέθηκαν στο τεχνικό επιτελείο του Μπράουν.

Τέλος, οι Ντέλαουερ 87ερς εξασφάλισαν 16 παίκτες μέσω του ειδικού ντραφτ της D-League. Πρόκειται για τους Τζος Ακόγκνον, Κρις Κούπερ, Τζερόμ Ντάισον, Κάιλ Φογκ, Τζέρεμι Γκριν, Φρανκ Χάσελ, Ντάρινγκτον Χόμπσον, Λέο Λάιονς, Ραμόν Μορ, Χαμαντί Ενταγιέ, Ριβς Νέλσον, Τζερόμ Ραντ, Ις Σμιθ, Ουίλι Ουάρεν, Τάιλερ Ουίλκερσον και Σιν Ουίλιαμς.



Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved