Φίνιξ Σανς: Πάλι με μαριχουάνα ο Μπίσλι

Φίνιξ Σανς: Πάλι με μαριχουάνα ο Μπίσλι

Μέσα της Αριζόνα αποκάλυψαν πως ο Μάικλ Μπίσλι των Φίνιξ Σανς συνελήφθη εξαιτίας κατοχής μαριχουάνας, κάτι που δεν συμβαίνει για πρώτη φορά.

Ενεπλάκη σε αντίστοιχη περιπέτεια το 2009, στη rookie χρονιά του, ενώ το 2011 καταγράφηκε πάλι σύλληψη για κατοχή μαριχουάνας. Επίσης, τον περασμένο Φεβρουάριο «πιάστηκε» για επικίνδυνη οδήγηση, χωρίς δίπλωμα! Στην προκειμένη συνελήφθη στο Σκοτσντέιλ της Αριζόνα, καθώς βρέθηκαν τρία τσιγάρα μαριχουάνας στο αυτοκίνητό του. Θα ακολουθήσει σχετικό δικαστήριο και πιθανότατα θα επιπληχθεί εκ νέου από το NBA, κάτι που δημιουργεί εμπόδια στον σχεδιασμό των εκπρόσωπων του Φίνιξ για το ξεκίνημα της επόμενης σεζόν. Άλλωστε, οι «ήλιοι» έδειξαν εμπιστοσύνη στον Μπίσλι εντός της τρέχουσας offseason, καθώς δεν επιδίωξαν ανταλλαγή ή αποδέσμευσή του.
http://www.onsports.gr/basket/NBA/item/314946-Finix-Sans-Nea-peripeteia-gia-Maikl-Mpisli

Υπό τα νέα δεδομένα, όμως, ο 24χρονος φόργουορντ θα εκδιωχθεί από τον σύλλογο της Αριζόνα, σύμφωνα με Μέσα του Φίνιξ, καθώς πρόσφατα οι Σανς του ξεκαθάρισαν πως δεν θα ανεχτούν άλλο παραστράτημα. Στο μεταξύ επεκτάθηκαν τα προβλήματα γύρω από τους σέντερ, αφού ο Μάρτσιν Γκορτάτ γύρισε στις Η.Π.Α., ώστε να εξεταστεί, αλλά η διαδικασία θεωρείται τυπική, καθώς πλην απροόπτου θα επιστρέψει σύντομα στην Ευρώπη, ώστε να επανενταχθεί στην αποστολή της Πολωνίας. Σίγουρα, οι «ήλιοι» θα προτιμούσαν εξαρχής παραμονή του 29χρονου σέντερ στις Η.Π.Α., ώστε να ξεκουραστεί ενόψει του 2013-14. Άλλωστε ολοκλήρωσε την προηγούμενη σεζόν του NBA με πρόβλημα στο δεξί πόδι, το οποίο επανήλθε στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Πολωνίας για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

«Είμαι καλύτερα και καλύτερα. Η αποθεραπεία προχωρά καλά, αλλά νιώθω ακόμα πόνο στο πόδι. Πρέπει να σιγουρευτώ πως είμαι αρκετά υγιής, ώστε να βγάλω ολόκληρη τη σεζόν» δήλωσε σχετικά ο Πολωνός διεθνής, ο οποίος προορίζεται για τη βασική πεντάδα των Σανς, μπροστά από τον rookie, Άλεξ Λεν. Από την πλευρά του, ο Ουκρανός σέντερ εμφανίστηκε στην επίσημη φωτογράφηση των rookies με πατερίτσες, κάτι που προφανώς σημαίνει πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμα επεμβάσεις στους δύο αστραγάλους.

Παρά τα σοβαρά προβλήματα της ομάδας του Τζεφ Χόρνασεκ στη θέση «5», οι Σανς λογικά θα έχουν αμφότερους τους παραπάνω σέντερ στη διάθεσή τους από το ξεκίνημα της επόμενης regular season. Σε αντίθετη περίπτωση δημιουργείται σημαντικό κενό, καθώς είναι γνωστό πως παίκτες όπως οι Λουίς Σκόλα και Ζερμέιν Ο’ Νιλ αποτελούν παρελθόν.



Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved