Μπρούκλιν Νετς: Κράτησαν Μπλάτσε

Μπρούκλιν Νετς: Κράτησαν Μπλάτσε

Νέο μονοετές συμβόλαιο με τους Μπρούκλιν Νετς υπέγραψε ο Αντράι Μπλάτσε, ενώ οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς απέκτησαν τον Έρικ Μέινορ.

Από την πλευρά του, ο 26χρονος φόργουορντ/σέντερ πρόλαβε να γίνει unrestricted free agent και να αποσπάσει ενδιαφέρον δύο ομάδων, των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και Λος Άντζελες Κλίπερς. Ωστόσο βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες αποκάλυψαν πως ο Μπλάτσε υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο 1.4 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Νετς, αφού πρώτα μίλησε με τον νέο προπονητή των Νεοϋορκέζων, Τζέισον Κιντ. Βρέθηκε μεν λύση για την παραμονή του πρώην παίκτη των Ουίζαρντς παρά την παρουσία των Κέβιν Γκαρνέτ και Πολ Πιρς στο ρόστερ, αλλά η εξέλιξη θα επισημοποιηθεί στις 10 Ιουλίου.

Στο μεταξύ, το Yahoo! Sports εκτίμησε πως οι εκπρόσωποι του Μπρούκλιν θα κινηθούν επίσης για τον Τζέισον Κόλινς, ο οποίος έγινε πρόσφατα ο πρώτος NBAer, που δήλωσε ομοφυλόφιλος. Το ρεπορτάζ στηρίχθηκε στην ανταλλαγή των Πιρς και Γκαρνέτ, αλλά δύσκολα θα αποδειχθεί βάσιμο, κυρίως από τη στιγμή που «ανανέωσε» ο Μπλάτσε. Παράλληλα γνωστοποιήθηκε πως ο Μάρσον Μπρουκς συμπεριλήφθηκε στην περίφημη συμφωνία των Νετς με τους Μπόστον Σέλτικς αντί των Τορνίκε Σενγκέιλα και Ρέτζι Έβανς, που παραμένουν στους Νεοϋορκέζους, ενώ το ESPN αποκάλυψε ενδιαφέρον της ομάδας του Κιντ για τον Κάιλ Κόρβερ! Μάλιστα, το συγκεκριμένο σενάριο επιβεβαίωσε ο Ντερόν Ουίλιαμς μέσω… πονηρών γραπτών δηλώσεων στο Twitter.

Τα σενάρια γύρω από τους Νετς, όμως, επεκτείνονται και στον 28χρονο Σεμπάστια Τελφέρ, που από σήμερα (01/07) έγινε unrestricted free agent. Υπάρχει, άλλωστε, κενό πίσω από τον «D-Will» στη θέση «1», αλλά στην προκειμένη εμπλέκονται και οι Νιου Γιορκ Νικς, οι οποίοι ψάχνουν επίσης πλέι-μέικερ. Για τη διαδοχή του Σι Τζέι Ουότσον, που υπέγραψε ήδη στους Ιντιάνα Πέισερς, «ακούγεται» επίσης ο Σόουν Λίβινγκστον.

Την ίδια ώρα, ο Μέινορ, ο οποίος αποδεσμεύτηκε από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, συμφώνησε με τους Ουίζαρντς. Διέρρευσε απλά πως το επίμαχο συμβόλαιο είναι πολυετές, αλλά δεν γνωστοποιήθηκαν άλλες σχετικές λεπτομέρειες. Σύμφωνα με τον GM, Έρνι Γκράνφιλντ, στις προτεραιότητες των «μάγων» ακολουθεί η «ανανέωση» του Μαρτέλ Ουέμπστερ, αν και εξασφαλίστηκαν οι Ότο Πόρτερ Τζούνιορ και Γκλεν Ράις μέσω του φετινού ντραφτ.

Διέρρευσε επίσης ενδιαφέρον για επιστροφή του Αντουάν Τζέιμισον και για απόκτηση του Ντάρεν Κόλισον, ενώ εκτιμήθηκε πως σύντομα ο Γκάρετ Τεμπλ θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «πρωτευουσιάνους», αν και σήμερα έμεινε ελεύθερος, όπως οι δύο προαναφερόμενοι μεταγραφικοί στόχοι. Τέλος, οι Γιάν Βέσελι και Κρις Σίνγκλετον εντάχθηκαν και επίσημα στο ρόστερ του επερχόμενου Summer League, μέσω του οποίου καλούνται να αποδείξουν την αξία τους, ώστε να διατηρήσουν θέση στο δυναμικό των Ουίζαρντς.



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved