Κλίβελαντ Καβαλίερς: Στόχος ο Ντάνι Γκρέιντζερ

Κλίβελαντ Καβαλίερς: Στόχος ο Ντάνι Γκρέιντζερ

Ο Ντάνι Γκρέιντζερ υπολογίζεται από τον Φρανκ Βόγκελ, αλλά οι Ιντιάνα Πέισερς ίσως «θυσιάσουν» τον 30άχρονο σμολ φόργουορντ, ώστε να επιλέξουν πρώτοι στο φετινό ντραφτ.

Ο Γκρέιντζερ έχασε σχεδόν ολόκληρο το 2012-13 εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο και ουδείς γνωρίζει σε τι κατάσταση θα βρεθεί ενόψει του επόμενου πρωταθλήματος. Ωστόσο, οι εκπρόσωποι της Ιντιανάπολις έχουν σκοπό να «ποντάρουν» επί του πρώην παίκτη του Νιου Μέξικο, είτε με την επιστροφή του στη βασική πεντάδα, είτε με την απόκτηση της πρώτης επιλογής της φετινής διαδικασίας εισαγωγής παικτών στο NBA.

Άλλωστε, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο ανταλλαγής της κορυφαίας επιλογής του ντραφτ της 27ης Ιουνίου, ενώ είναι επίσης γνωστό πως θα ήθελαν να ενισχυθούν στη θέση «3». Αν μη τι άλλο, το σενάριο έχει λογικές βάσεις, αλλά παραμένει… σενάριο, που προέκυψε από δημοσιεύματα βορειοαμερικανικών ιστοσελίδων.

Σημειώνουμε επίσης πως οι «Καβς» παραμένουν αναποφάσιστοι για τον παίκτη, που θα επιλέξουν μέσω της πρώτης θέσης του ντραφτ, αν την κρατήσουν. Ο Νέρλενς Νόελ ήταν και παραμένει φαβορί, αλλά οι εκπρόσωποι του Οχάιο φαίνεται πως φοβούνται τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο του πρώην φόργουορντ/σέντερ του Κεντάκι, οπότε ο Ότο Πόρτερ διατηρεί σημαντικές σχετικές πιθανότητες όντας πρώτη εναλλακτική λύση μπροστά από τους Βίκτορ Ολαντίπο και Άλεξ Λεν, που «ακούγονται» έντονα τις τελευταίες ημέρες.

Πάντως, ο Νόελ θα συναντηθεί εντός των επόμενων ημερών με ανθρώπους των Καβαλίερς και των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, οι οποίοι διατηρούν την τρίτη θέση. Θυμίζουμε πως ο 19χρονος Αμερικανός έχει συζητήσει ήδη το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους Ορλάντο Μάτζικ. Δεν έχει σκοπό να «κλείσει» αντίστοιχο ραντεβού με ανθρώπους των Σάρλοτ Μπόμπκατς, που επιλέγουν τέταρτοι, αλλά το πρόβλημα στο γόνατο δεν αποκλείεται να τον φέρει στα «χέρια» της ομάδας του Μάικλ Τζόρνταν.

Στο μεταξύ, η Charlotte Observer εκτίμησε πως οι «αγριόγατες» δεν πρόκειται να παραχωρήσουν την τέταρτη επιλογή του ντραφτ, ώστε να αποκτήσουν τον Κρις Μπος των Μαϊάμι Χιτ. Τονίστηκε, μάλιστα, πως η συγκεκριμένη κίνηση δεν θα είχε λογική και μάλλον το κορυφαίο Μέσο της πόλης έχει δίκιο.

Τέλος επιβεβαιώθηκαν σχετικές φημολογίες, καθώς το Yahoo! Sports αποκάλυψε πως ο Πάτρικ Γιούινγκ εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο του Στιβ Κλίφορντ στους Μπόμπκατς. Διέρρευσε παράλληλα πως ο Μάικ Μαλόουν θέλησε να εξασφαλίσει τον παλαίμαχο NBAer για συνεργάτη στους Σακραμέντο Κινγκς, αλλά ο Hall of Famer προτίμησε τους εκπρόσωπους της Βόρειας Καρολάινα, όπου θα συνεργαστεί με τον Τζόρνταν, κάτι που συνέβη και στο… Spice Jam.



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved