Φρανκ Βόγκελ: «Μοναδικός στόχος το πρωτάθλημα»

Φρανκ Βόγκελ: «Μοναδικός στόχος το πρωτάθλημα»

Ο προπονητής των Ιντιάνα Πέισερς, Φρανκ Βόγκελ, θεωρεί αυτονόητο πως στόχος της ομάδας του για τη νέα σεζόν είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στα playoffs.

Πέρσι αποκλείστηκαν στον δεύτερο γύρο της postseason από τους Μαϊάμι Χιτ και φέτος οι εκπρόσωποι της Ιντιανάπολις έφτασαν στον τρίτο, πριν τεθούν εκ νέου στο περιθώριο από την ομάδα του Έρικ Σποέλστρα. Ωστόσο, ο Βόγκελ θεωρεί πως με υγιή Ντάνι Γκρέιντζερ και περαιτέρω εξέλιξη των Ρόι Χίμπερτ, Πολ Τζορτζ και Τζορτζ Χιλ, στόχος των Πέισερς για το 2013-14 πρέπει να είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν αναφέρθηκε στους συγκεκριμένους παίκτες, αλλά τόνισε πως ο συγκεκριμένος στόχος συνάδει με τη λογική.

Μάλλον θα ήθελε και παραμονή του Ντέιβιντ Ουέστ, που την 1η Ιουλίου θα γίνει unrestricted free agent. Πρόκειται, άλλωστε, για τον παρτενέρ του Χίμπερτ στη frontline. Επίσης ξεκαθάρισε πως ο Γκρέιντζερ θα επιστρέψει στη βασική πεντάδα από το ξεκίνημα του 2013-14, επειδή πιστεύει πως ο 30άχρονος σμολ φόργουορντ θα ξεπεράσει πλήρως σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο κατά τη διάρκεια της offseason.

Πάντως, η Indianapolis Star προτείνει ήδη τρόπους βελτίωσης του δυναμικού, καθώς εκτίμησε πως χρειάζεται αληθινός πλέι-μέικερ. Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Χιλ δεν είναι «καθαρός» πλέι-μέικερ και πως ο Ντι Τζέι Όγκουστιν δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της νευραλγικής θέσης. Το πιθανότερο, πάντως, είναι πως οι Πέισερς θα συνεχίσουν με τον 27χρονο Αμερικανό στον «άσο» και πως θα αναζητήσουν νέα εναλλακτική λύση μέσω της «αγοράς» των free agents.

Τέλος, ο Βόγκελ παραδέχθηκε πως θα πρέπει να βρει νέο πρώτο βοηθό, καθώς θεωρεί δεδομένη την αποχώρηση του Μπράιαν Σο. Θυμίζουμε πως ο παλαίμαχος ΝΒΑer απασχολεί τους Λος Άντζελες Κλίπερς, Μπρούκλιν Νετς και Ντένβερ Νάγκετς, οι οποίοι αναζητούν νέο προπονητή και έχουν εξασφαλίσει άδεια, ώστε να συζητήσουν με τον 47χρονο Αμερικανό. Θα χρειαστεί τρομερή ανατροπή των τωρινών δεδομένων, ώστε ο Σο να μην αναλάβει κάποια ομάδα σαν πρώτος κόουτς.



Στέφανος Τσιτσιπάς: Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
Στέφανος Τσιτσιπάς: Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
Μπράουν: «Να σταματήσουμε τον Λεσόρ»
Μπράουν: «Να σταματήσουμε τον Λεσόρ»
Πολύ δύσκολα προλαβαίνει Game 5 ο Λαρεντζάκης
Πολύ δύσκολα προλαβαίνει Game 5 ο Λαρεντζάκης
Άρση βαρών: έπεσε νεκρός ο Ολεξάντρ Πελεσένκο στον πόλεμο
Άρση βαρών: έπεσε νεκρός ο Ολεξάντρ Πελεσένκο στον πόλεμο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved