Μέμφις Γκρίζλις: Θέλουν Καρλ, δίνουν Χόλινς

Μέμφις Γκρίζλις: Θέλουν Καρλ, δίνουν Χόλινς

Ανταλλαγή… προπονητών ίσως λάβει χώρα ανάμεσα στους Μέμφις Γκρίζλις και τους Ντένβερ Νάγκετς, καθώς οι μεν ενδιαφέρονται για τον Τζορτζ Καρλ και οι δε για τον Λάιονελ Χόλινς!

Οι σημερινές εξελίξεις δεν αιφνιδίασαν, καθώς εδώ και ημέρες έχει αναφερθεί πως επήλθε ρήξη στη σχέση του Καρλ με τους «σβόλους», η οποία κατέληξε σε απόλυση. Ο 62χρονος Αμερικανός αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής του 2012-13 και είχε συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο, αλλά τα προβλήματα ήταν πολλά και γνωστά. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και ο… Κώστας Κουφός.

Η κατάσταση χειροτέρευσε, όταν αποχώρησε ο GM, Μασάι Ουτζίρι, που ήταν κορυφαίο διοικητικό στέλεχος της χρονιάς! Ο τελευταίος είχε ασκήσει κριτική στον Καρλ, επειδή κράτησε τον ακριβοπληρωμένο Τζαβέιλ Μακ Γκι στον πάγκο, άποψη που αποδείχθηκε πως είχαν και άλλα μέλη της διοίκησης. Θυμίζουμε πως στο μεγαλύτερο διάστημα της τρέχουσας σεζόν ο Έλληνας διεθνής ήταν βασικός σε βάρος του ιδιόρρυθμου σέντερ. Προφανώς, δηλαδή, ο Κουφός δεν είναι ευνοημένος από την απόλυση του Καρλ.

Διέρρευσε επίσης πως η διοίκηση θεώρησε υπερβολικό τον χρόνο συμμετοχής του Αντρέ Μίλερ, καθώς η εκτεταμένη παρουσία του έμπειρου πλέι-μέικερ δεν επέτρεψε στον Εβάν Φουρνιέ να προοδεύσει. Γενικά «πετάγονται» σχετικά παράπονα, ενώ ξεκαθαρίστηκε πως η νέα ομάδα του Ουτζίρι, Τορόντο Ράπτορς, δεν θα κινηθεί για την εξασφάλιση του Καρλ, αλλά οι Νάγκετς αποδεικνύουν πως είχαν διάθεση να αποδεσμεύσουν τον έμπειρο κόουτς, αφού έχουν ήδη έτοιμη λίστα με υποψήφιους διαδόχους.

Σύμφωνα με το CBS Sports, μάλιστα, έχουν εξασφαλίσει ήδη άδεια από τους Ιντιάνα Πέισερς για συζητήσεις με τον Μπράιαν Σο, ο οποίος απασχολεί έντονα τους Μπρούκλιν Νετς και Λος Άντζελες Κλίπερς. Επίσης, οι «σβόλοι» φαίνεται πως θα προσεγγίσουν τον Χόλινς των Γκρίζλις, που με τη σειρά τους αναμένεται να μιλήσουν με τον Καρλ! Υπάρχει, δηλαδή, πιθανότατα τράμπας προπονητών, αλλά οι Κλίπερς έχουν εντάξει ήδη τον μέχρι πρότινος κόουτς των Νάγκετς στον κατάλογο πιθανών διαδόχων του Βίνι Ντελ Νέγκρο, οπότε η «ανταλλαγή» δεν θα ολοκληρωθεί εύκολα.

«Χάσαμε GM και τώρα προπονητή. Τι ακολουθεί;» έγραψε, από την πλευρά του, ο Κένεθ Φαρίντ στο Twitter και έδειξε πως δεν περίμενε τόσο έντονες εξελίξεις κατά τη διάρκεια της offseason, ενώ ο Αντρέ Ιγκουοντάλα άφησε να εννοηθεί πως η απόλυση του Καρλ ίσως επηρεάσει την απόφαση περί παραμονής στους «σβόλους». Βέβαια αντίστοιχη θέση θα μπορούσαν να πάρουν και παίκτες των Μέμφις Γκρίζλις, καθώς ο GM, Κρις Ουάλας, οδεύει προς τους Σακραμέντο Κινγκς και οι συζητήσεις με τον Χόλινς για νέο συμβόλαιο έχουν «παγώσει», σύμφωνα με το ESPN. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Άλβιν Τζέντρι και Ντέιβ Τζόρτζερ είναι οι άλλοι δύο υποψήφιοι για τον πάγκο των εκπρόσωπων του Τενεσί, αρκεί, βέβαια, να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο του τωρινού κόουτς, που εκπνέει στις 30 Ιουνίου.

Ακόμα, ο Σακίλ Ο’ Νιλ σχολίασε την προοπτική ανταλλαγής προπονητή ανάμεσα στους Γκρίζλις και τον σύλλογο του Κολοράντο εκφράζοντας την αντίθεσή του: «Βαρέθηκα να παίρνουν ευκαιρίες οι ίδιοι και οι ίδιοι. Πρέπει να καταλάβουν πως κάποιοι άλλοι κόουτς, όπως ο Μπράιαν Σο, αξίζουν ευκαιρία. Είναι στην ηλικία μου και κατανοεί όλα τα σχετικά δεδομένα». Τέλος αναφέρουμε πως οι Νετς και Ντιτρόιτ Πίστονς, που αναζητούν επίσης νέο τεχνικό, δεν φαίνεται πως θα προσεγγίσουν τον Καρλ.



Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved