Κόμπι Μπράιαντ: «Ελπίζω για την πρεμιέρα»

Κόμπι Μπράιαντ: «Ελπίζω για την πρεμιέρα»

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ και οι… ψυχίατροι κυριαρχούν στην επικαιρότητα των Λος Άντζελες Λέικερς, αλλά υπάρχει και ο Κόμπι Μπράιαντ.

Ο 5-φορές πρωταθλητής ΝΒΑ δεν συνηθίζει να μένει στο παρασκήνιο, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες επικεντρώνεται στην αποθεραπεία του. Ωστόσο αποδείχθηκε πως παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τον «σούπερμαν», ενώ ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι η παρουσία στο πρώτο ματς της επόμενης regular season αποκαλύπτοντας παράλληλα πως περπατά πλέον χωρίς πατερίτσες.

«Το ελπίζω. Πρόκειται για μεγάλη πρόκληση. Ο τραυματισμός μου δεν επιτρέπει ορισμό συγκεκριμένης ημερομηνίας επιστροφής, αλλά κάνω ό,τι μπορώ» δήλωσε έξι εβδομάδες μετά την εγχείρηση στον αστράγαλο, ενώ για τον Χάουαρντ πρόσθεσε: «Για μένα, πρέπει να καταλάβει τι θέλει να κάνει. Όλοι τον θέλουμε εδώ, αλλά πρέπει να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα. Εμείς θα θέλαμε να έχουμε την τελευταία κουβέντα. Θα του μιλήσω, αλλά θα φροντίσω να είμαι ο τελευταίος που θα το κάνει».

Ο «Μπλακ Μάμπα» πρόσθεσε πως έχει επικοινωνήσει με τον Φιλ Τζάκσον, έπειτα από την περίφημη δήλωση του «Zen Master» υπέρ του Μάικλ Τζόρνταν: «Του είπα πως η σύγκριση δεν είναι δίκαιη. Δεν μπορείς να φέρεις τον Μάικλ στα 28-29-30 απέναντι σε μένα στα 21-22-23. Εγώ είμαι ικανοποιημένος από τους πέντε τίτλους και ξέρω πως έκανα ό,τι έπρεπε, για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Από την πλευρά του, ο Πάου Γκασόλ ασχολήθηκε με το μέλλον του στους «λιμνάνθρωπους» μέσω συνέντευξης: «Νομίζω ότι η ομάδα θέλει να με κρατήσει, αλλά κατανοώ πως υπάρχουν πολλά ακόμα δεδομένα». Προφανώς, πάντως, η παραμονή του Ισπανού φόργουορντ/σέντερ εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την απόφαση του Χάουαρντ. Δύσκολα, άλλωστε, οι Λέικερς θα κρίνουν τη θέση του Γκασόλ στο ρόστερ, όσο δεν γνωρίζουν αν θα έχουν τον «D-12» για δεύτερη συναπτή χρονιά.

Τέλος, ο Μέτα Ουόρλντ Πις ξεκαθάρισε πως ο ατζέντης του θα αποφασίσει αν θα ανανεωθεί μονομερώς το συμβόλαιό του. Θυμίζουμε πως ο πρώην Ρον Αρτέστ μπορεί να «δεσμευτεί» για ένα ακόμα χρόνο έναντι 7.7 εκατομμυρίων δολαρίων μέχρι τις 25 Ιουνίου, αν δεν θέλει να γίνει unrestricted free agent, την 1η Ιουλίου. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι Λέικερς δεν έχουν ξεκαθαρίσει αν θα τον κρατήσουν.



Premier League: Συνέχεια στο… μαρτύριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Premier League: Συνέχεια στο… μαρτύριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Serie A: Βήμα Champions League η Αταλάντα
Serie A: Βήμα Champions League η Αταλάντα
Ολυμπιακός: Πονοκέφαλος με Ορτέγκα ενόψει Άστον Βίλα
Ολυμπιακός: Πονοκέφαλος με Ορτέγκα ενόψει Άστον Βίλα
Το ξεχωριστό Q&A του Σαντιάγκο Έσε
Το ξεχωριστό Q&A του Σαντιάγκο Έσε
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved