Λος Άντζελες Λέικερς: Θέλει Ρόκετς ο Χάουαρντ!

Λος Άντζελες Λέικερς: Θέλει Ρόκετς ο Χάουαρντ!

Οι Χιούστον Ρόκετς φαίνεται πως ετοιμάζονται να υποδεχτούν των Ντουάιτ Χάουαρντ των Λος Άντζελες Λέικερς, ο οποίος την 1η Ιουλίου θα γίνει unrestricted free agent.

Είναι γνωστό πως ο «D-12» θα επιλέξει ανάμεσα στους «λιμνάνθρωπους», τους Ρόκετς και τους Ντάλας Μάβερικς, όταν εκπνεύσει το τωρινό συμβόλαιό του, τουλάχιστον θεωρητικά. Μέχρι στιγμής, άλλωστε, ο Χάουαρντ δεν έχει σχολιάσει το φετινό «Dwightmare», αλλά όλα τα δεδομένα προκύπτουν από σενάρια βορειοαμερικανικών ιστοσελίδων. Στην προκειμένη, το Yahoo! Sports εκτίμησε πως οι «ρουκέτες» αποτελούν την πρώτη επιλογή του 27χρονου σέντερ.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η παρουσία των Τζέιμς Χάρντεν και Τσάντλερ Πάρσονς «τραβάει» τον Χάουαρντ προς το Χιούστον. Από την πλευρά τους, οι Ρόκετς φαίνεται πως θα επιδιώξουν ανταλλαγή του Τόμας Ρόμπινσον, 5η επιλογή του περσινού ντραφτ, ώστε να εξασφαλίσουν τον απαραίτητο χώρο στο salary cap για τη μεταγραφή του πρώην παίκτη των Ορλάντο Μάτζικ! Συγκεκριμένα, αν «ξεφορτωθούν» το συμβόλαιο 3.2 εκατομμυρίων δολαρίων θα μπορέσουν να προσφέρουν ετήσιες αποδοχές 20.5 εκατομμυρίων στον Χάουαρντ!

Επίσης, οι εκπρόσωποι του Χιούστον μελετούν το ενδεχόμενο αποδέσμευσης του Κάρλος Ντελφίνο, ο οποίος διανύει περίοδο αποθεραπείας έπειτα από εγχείρηση στο πόδι. Το συμβόλαιο του Αργεντινού γκαρντ/φόργουορντ περιέχει όρο περί μονομερής ανανέωσης από την ομάδα έναντι τριών εκατομμυρίων δολαρίων, κατεύθυνση που ίσως αποφευχθεί, οπότε ο Ντελφίνο ενδέχεται να αναζητήσει νέα ομάδα όντας τραυματισμένος και unrestricted free agent. Από την πλευρά του, ο Πάρσονς, που ολοκλήρωσε φέτος το δεύτερο έτος του rookie συμφωνητικού του, αποφάσισε να αλλάξει ατζέντη.

Στα των Λέικερς, ο Κόμπι Μπράιαντ αφαίρεσε σήμερα (30/05) την προστατευτική μπότα, την οποία χρησιμοποιεί μετά την εγχείρηση στον αστράγαλο. Θα χρειαστεί, όμως, ειδικά παπούτσια για αρκετές ακόμα εβδομάδες, όπως εκτιμήθηκε εξαρχής, καθώς είναι εντός του αρχικού χρονοδιαγράμματος αναφορικά με την αποθεραπεία του. Τέλος, ο Στιβ Μπλέικ είναι πλέον 100% απελευθερωμένος από τις ενοχλήσεις στο πόδι, που τον ταλαιπώρησαν στο τέλος της φετινής πορείας του συλλόγου της «πόλης των αγγέλων».



Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved