Σαν Αντόνιο Σπερς: Χωρίζει ο Ντάνκαν

Σαν Αντόνιο Σπερς: Χωρίζει ο Ντάνκαν

Ο 37χρονος Τιμ Ντάνκαν των Σαν Αντόνιο Σπερς παραμένει ακμαίος σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για την προσωπική ζωή του.

Γνωστοποιήθηκε πως η σύζυγός του, Έιμι, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στις 27 Μαρτίου, εξέλιξη που ίσως συνδυάστηκε με κάποιους παραγκωνισμούς του έμπειρου φόργουορντ/σέντερ από παιχνίδια της regular season, οι οποίοι αρχικά δικαιολογήθηκαν μέσω μικροτραυματισμών. Όπως και να έχει, η διαδικασία έχει προχωρήσει, αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί, όπως αναφέρουν πλέον βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες. Σημειώνουμε πως η Έιμι ήταν cheerleader στο Ουέικ Φόρεστ, κολέγιο στο οποίο ο Ντάνκαν υπήρξε παίκτης.

Το δεδομένο είναι πως οι εξελίξεις δεν επηρεάζουν τις άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρώτου NBAer με 500 μπλοκ σε επίπεδο playoffs. Δηλαδή, ο Ντάνκαν θα παίξει κανονικά αύριο (26/05, 04:00) στο «FedEx Forum» των Μέμφις Γκρίζλις, όπου οι Σπερς θα επιδιώξουν το 3-0 στην τελική σειρά της Δύσης. Το ίδιο ισχύει για τον Τόνι Πάρκερ, που εξετάστηκε χθες από ιατρούς των «σπιρουνιών» και παραμένει μακριά από το 100%.

Στο μεταξύ συνεχίζεται η δημιουργία σεναρίων γύρω από το μέλλον του προπονητή των «αρκούδων», Λάιονελ Χόλινς. Πάντως, οι Γκρίζλις εμμένουν πως θα κρατήσουν τον έμπειρο κόουτς, ενώ ο Μαρκ Γκασόλ πιστοποίησε πως ο 59χρονος τεχνικός παραμένει απόλυτα συγκεντρωμένος στην πορεία της ομάδας. Ακόμα, ο Τόνι Άλεν επιπλήχθηκε με πρόστιμο 5,000 δολαρίων από το NBA με αφορμή παραβίαση του κανονισμού περί φλόπινγκ, όταν εκμαίευσε φάουλ από τον Μανού Τζινόμπιλι στην τέταρτη περίοδο του δεύτερου αγώνα.

Από την άλλη, ο Καούχι Λέοναρντ προστέθηκε στον κατάλογο παικτών, οι οποίοι τον Ιούλιο θα δοκιμαστούν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό των Η.Π.Α., Μάικ Σιζέφσκι, στο πλαίσιο μίνι-προετοιμασίας, στο Λας Βέγκας. Ακόμα, ο Νάντο Ντε Κολό παραδέχθηκε πως θα επιστρέψει στην Ευρώπη, ώστε να συνεχίσει τη δουλειά και να βελτιωθεί, αν δεν εξασφαλίσει σημαντικότερο ρόλο στους Σπερς, αφού πρώτα έμεινε πίσω από τους Γκάρι Νιλ και Κόρι Τζόζεφ στο rotation του Γκρεγκ Πόποβιτς κατά τη διάρκεια της postseason.

Επίσης δημιουργήθηκαν φημολογίες για προτίμηση του πρώην σέντερ του Μπάκνελ, Μάικ Μουσκάλα, από τους Τεξανούς στο φετινό ντραφτ. Ο 21χρονος Αμερικανός φαίνεται πως απασχολεί επίσης τους Γιούτα Τζαζ και Ατλάντα Χοκς. Τέλος αναφέρουμε πως οι δήμαρχοι του Σαν Αντόνιο και του Μέμφις γνωστοποίησαν πως έβαλαν στοίχημα αναφορικά με την ομάδα, που θα περάσει στους τελικούς του NBA. Προφανώς οι Τζούλιαν Κάστρο και Έι Σι Ουάρτον Τζούνιορ, αντίστοιχα, στηρίζουν τον σύλλογο της πόλης τους, αλλά ο χαμένος του στοιχήματος θα κληθεί να διοργανώσει μπάρμπεκιου για λογαριασμό του νικητή!



Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved