Χιούστον Ρόκετς: Χωρίς εξουσία ο Λιν…

Χιούστον Ρόκετς: Χωρίς εξουσία ο Λιν…

Ο Τζέρεμι Λιν είναι καλύτερα και ίσως επιστρέψει στο σημερινό ματς των Χιούστον Ρόκετς με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, αλλά ξεκαθάρισε πως η απόφαση δεν είναι δική του.

Θυμίζουμε πως οι «ρουκέτες» μείωσαν τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs από 3-0 σε 3-2 εν τη απουσία του 24χρονου πλέι-μέικερ και πως απόψε (04/05, 04:30) έχουν ευκαιρία ισοφάρισης αγωνιζόμενοι στο «Toyota Center». Αναφέρεται, μάλιστα, πως ο Λιν έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό ενοχλήσεις στο στήθος, αλλά ο ίδιος ο ταϊβανέζικης καταγωγής πλέι-μέικερ υποστήριξε πως η απόφαση δεν είναι δική του. Δήλωσε χαρακτηριστικά πως θα έπαιζε στο τέταρτο και στο πέμπτο ματς, αν μπορούσε να κρίνει αγνοώντας το ιατρικό επιτελείο των Ρόκετς.

Παράλληλα επανήλθε στο προσκήνιο πρόβλημα τραυματισμού του Κάρλος Ντελφίνο στο πόδι. Σχετική αναφορά έκανε ο Κέβιν Μακ Χέιλ, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τον περιορισμό του χρόνου συμμετοχής του 30άχρονου γκαρντ/φόργουορντ αναφορικά με τον τέταρτο αγώνα εναντίον των «βροντών», οπότε ενδέχεται να υπάρξει περιθωριοποίηση του Ντελφίνο. Επίσης, ο Τζέιμς Χάρντεν αντιμετωπίζει έντονες ενοχλήσεις στον λαιμό, αλλά πλην συγκλονιστικού απροόπτου, θα παίξει κανονικά σήμερα.

Από την πλευρά του, ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, Πάτρικ Μπέβερλι, θα αποφύγει απόψε την εχθρική συμπεριφορά των θεατών, καθώς το ματς θα γίνει στο Χιούστον, αλλά ελπίζει πως θα επιστρέψει στο «Chesapeake Energy Arena», όπου είναι πλέον… καταζητούμενος. Επίσης, οι παίκτες των Ρόκετς θέλησαν να στηρίξουν τον Ομέρ Ασίκ, που έγινε στόχος των αντιπάλων στο τέλος της πέμπτης αναμέτρησης, λόγω της αστοχίας του στις βολές.

Από την άλλη, οι «βροντές» θα στερηθούν των υπηρεσιών του Ράσελ Ουέστμπρουκ, άρα ο Κέβιν Ντουράντ, που έχει σημειώσει 74 πόντους στις δύο συναπτές ήττες της ομάδας του, θα συνεχίσει έχοντας τον ρόλο του «εκτελεστή», κάτι που δίνει μονοδιάστατη και προβλέψιμη όψη στην επίθεση των Θάντερ. Πάντως, ο Σκοτ Μπρουκς εκτίμησε πως θα σημειωθεί μεγαλύτερος σχετικός πλουραλισμός στη συνέχεια των playoffs, ενώ ο Κέντρικ Πέρκινς ξεκαθάρισε πως οι εκπρόσωποι της Οκλαχόμα διατηρούν τον έλεγχο της σειράς.



Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς-Πάουλα Μπαντόσα
Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς-Πάουλα Μπαντόσα
Αλόνσο: «Όλοι θέλουν να νικήσουν τη Λεβερκούζεν»
Αλόνσο: «Όλοι θέλουν να νικήσουν τη Λεβερκούζεν»
Στοχεύουν... Παρίσι και ευρωπαϊκά μετάλλια οι τοξοβόλοι μας
Στοχεύουν... Παρίσι και ευρωπαϊκά μετάλλια οι τοξοβόλοι μας
Ολυμπιακός: Χωρίς Λαρεντζάκη η προετοιμασία για το Game 5 με την Μπαρτσελόνα
Ολυμπιακός: Χωρίς Λαρεντζάκη η προετοιμασία για το Game 5 με την Μπαρτσελόνα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved