Μιλγουόκι Μπακς: Τέλος ο Μπόιλαν

Μιλγουόκι Μπακς: Τέλος ο Μπόιλαν

Όπως εκτιμήθηκε εδώ και μέρες, ο Τζιμ Μπόιλαν δεν θα συνεχίσει στους Μιλγουόκι Μπακς, καθώς ανακοινώθηκε η αποδέσμευσή του από τα «ελάφια».

Θυμίζουμε πως ανέλαβε χρέη προσωρινού προπονητή στις 9 Ιανουαρίου, όταν αποχώρησε ο Σκοτ Σκάιλς. Έκτοτε οδήγησε τους Μπακς στην όγδοη θέση της Ανατολής, αλλά το φίνις της σεζόν ήταν απογοητευτικό, κάτι που πιστοποιήθηκε από το sweep στα «χέρια» των Μαϊάμι Χιτ. Είναι χαρακτηριστικό πως η απομάκρυνση του Μπόιλαν είχε θεωρηθεί δεδομένη, ενώ είχαν «ακουστεί» ήδη πιθανοί νέοι κόουτς για τους εκπρόσωπους του Μιλγουόκι.

Πλέον το Yahoo! Sports αναφέρει πως εξετάζονται οι Σταν Βαν Γκάντι και Κέλβιν Σάμπσον. Επίσης «ακούγονται» οι Στιβ Κλίφορντ και Μάικ Μαλόουν, μέλη του τεχνικού επιτελείου των Λος Άντζελες Λέικερς και Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, αντίστοιχα, αλλά για την ώρα ο Βαν Γκάντι και ο βοηθός του Κέβιν Μακ Χέιλ στους Χιούστον Ρόκετς θεωρούνται φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Μπακς. Ο πρώτος, μάλιστα, ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα αναφορικά με τον Τζέι Τζέι Ρέντικ, που έχει… σχεδόν ξεκαθαρίσει πως θα συνεχίσει σε άλλον σύλλογο του «μαγικού» κόσμου.

Θυμίζουμε πως μαζί με τον 28χρονο γκαρντ αποκτήθηκε ο Γκουστάβο Αγιόν στα μέσα της σεζόν από τους Ορλάντο Μάτζικ, αλλά ο 28χρονος Μεξικανός πήρε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και έχει εκδηλώσει ήδη τάση φυγής μέσω δημοσιευμάτων σε Μέσα της πατρίδας του. Εντούτοις, οι τελευταίες ενδείξεις φανερώνουν κλίση προς παραμονή του Αγιόν στο Μιλγουόκι, αρκεί να ανανεωθεί μονομερώς το συμβόλαιό του από την ομάδα του Ουισκόνσιν έναντι 1.5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο Μπόιλαν υποστήριξε πως το έργο του δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολο, κυρίως επειδή πολλοί παίκτες είχαν το μυαλό τους στο συμβόλαιό τους. Θυμίζουμε πως οι Μπράντον Τζένινγκς, Μόντα Έλις και Ρέντικ θα γίνει free agents φέτος, όπως οι Μάικ Ντανλίβι Τζούνιορ, Σάμουελ Ντάλεμπερτ και Μαρκίς Ντάνιελς, μεταξύ άλλων. Από τους παραπάνω, ο Έλις διατηρεί δικαίωμα μονομερής ανανέωσης του συμβολαίου του έναντι 11 εκατομμυρίων δολαρίων μέχρι τις 20 Ιουνίου, ενώ ο Τζένινγκς θα γίνει restricted free agent, οπότε τα «ελάφια» έχουν δικαίωμα ισοφάρισης οποιασδήποτε προσφοράς, ενώ ο GM, Τζον Χάμοντ, υποστήριξε πως ο 23χρονος πλέι-μέικερ θέλει να συνεχίσει στους εκπρόσωπους του Μιλγουόκι.

Ακόμα, ο Ντανλίβι Τζούνιορ, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Μπακς πριν από δύο χρόνια, ξεκαθάρισε πως θέλει να συνεχίσει στα «ελάφια». Ήταν ανάμεσα στα μέλη του ρόστερ που έκριναν πως χρειαζόταν νέα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, αλλά την 1η Ιουλίου θα μετατραπεί σε unrestricted free agent. Θεωρεί μεν πως η ομάδα του θα έπρεπε να τερματίσει ψηλότερα από την όγδοη θέση της Ανατολής, ώστε να αποφύγει τους Χιτ, αλλά τόνισε πως το Μιλγουόκι είναι σπίτι του και πως θα επιδιώξει την παραμονή του στον σύλλογο. Τέλος γνωστοποιήθηκε πως ο Τζον Χένσον θα ενταχθεί στο ρόστερ των Μπακς για το φετινό Summer League.



ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved