Μπόστον Σέλτικς: Αβέβαιο το μέλλον των Πιρς και Γκαρνέτ

Μπόστον Σέλτικς: Αβέβαιο το μέλλον των Πιρς και Γκαρνέτ

Για μία ακόμα φορά πυκνώνουν οι φημολογίες για αποχώρηση των Κέβιν Γκαρνέτ και Πολ Πιρς από τους Μπόστον Σέλτικς, οι οποίες ίσως αποδειχθούν βάσιμες φέτος.

Σημειώνουμε πως ο 36χρονος φόργουορντ/σέντερ έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο, αλλά παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο απόσυρσής του από το μπάσκετ. Μάλιστα, ο Ντοκ Ρίβερς επισήμανε πως ο Γκαρνέτ δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την απόφασή του, αλλά ξεκαθάρισε πως ο 15-φορές All Star αγαπάει την ομάδα. Προφανώς πιθανή αποχώρηση του Πιρς θα αυξήσει τις πιθανότητες φυγής του, αλλά ούτε στα του «Truth» υπάρχει κάτι ξεκάθαρο. Ο αρχηγός των Σέλτικς δήλωσε πως θα ήθελε να παίξει μία ακόμα σεζόν, αλλά οι «C’s» μάλλον θα επιδιώξουν εκ νέου την ανταλλαγή του κατά τη διάρκεια της offseason, αφού πρώτα ανανεώσουν μονομερώς το συμβόλαιό του.

Από την πλευρά του, ο Τζεφ Γκριν αποκάλυψε πως αντιμετώπισε πρόβλημα κόπωσης εντός της φετινής χρονιάς και πως δεν είναι ακόμα στο 100%. Πάντως είναι διαθέσιμος για τον σημερινό αγώνα (02/05, 02:00) με τους Νιου Γιορκ Νικς στο «Madison Square Garden», στον οποίο οι εκπρόσωποι της Μασαχουσέτης θα προσπαθήσουν να μείνουν ζωντανοί στον πρώτο γύρο των playoffs μειώνοντας σε 3-2. Θυμίζουμε πως οι Τζάρεντ Σάλιντζερ και Ραζόν Ρόντο είναι εκτός.

Αντίθετα, στόχος των Νικς είναι η πρόκριση στη ημιτελικά της Ανατολής, στα οποία ενδέχεται αν επιστρέψει ο Αμάρε Στουντεμάιρ. Άλλωστε, ο Μάικ Ουόντσον ισχυρίστηκε σήμερα (01/05) πως ο 30άχρονος φόργουορντ/σέντερ είναι σχεδόν έτοιμος να ενταχθεί στα προπονητικά «5-on-5» έπειτα από εγχείρηση στο γόνατο. Ωστόσο δεν ξεκαθαρίστηκε ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος του Στουντεμάιρ, αν εγκριθεί η επιστροφή του στα παρκέ και οι Νεοϋορκέζοι δεν γνωρίσουν τρεις συνεχόμενες ήττες από τους Σέλτικς.



Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved