Λος Άντζελες Λέικερς: Παραμένει αναποφάσιστος ο Χάουαρντ!

Λος Άντζελες Λέικερς: Παραμένει αναποφάσιστος ο Χάουαρντ!

Οι Λος Άντζελες Λέικερς μαζεύουν ακόμα τα… κομμάτια τους μετά το καταστροφικό 2012-13, αλλά ίσως κληθούν να ξεκινήσουν το 2013-14 χωρίς τον Ντουάιτ Χάουαρντ.

Ο «σούπερμαν» ξεκαθάρισε πως δεν έχει πάρει ακόμα την τελική απόφασή του αναφορικά με τη συνέχεια της καριέρας του. Θυμίζουμε πως από την 1η Ιουλίου έχει δικαίωμα διαπραγμάτευσης συμβολαίου με ομάδα της αρεσκείας του, καθώς θα γίνει unrestricted free agent. Κατά καιρούς, οι άνθρωποι των Λέικερς έχουν εκφράσει σιγουριά για την παραμονή του, αλλά ο ίδιος ο Αμερικανός διεθνής ουδέποτε έχει δημοσιοποιήσει ξεκάθαρη θέση.

Φαίνεται πως ο «D-12» θα αποτελέσει το μεγαλύτερο «θέμα» της φετινής offseason. Άλλωστε είναι ξεκάθαρο πως σε επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό ολόκληρο το NBA με την απόφασή του, καθώς μπορεί κάλλιστα να αλλάξει τις ισορροπίες του «μαγικού» κόσμου αποχωρώντας από τους εκπρόσωπους της «πόλης των αγγέλων». Από την πλευρά του, ο Τζόρνταν Χιλ, που μάλλον θα είναι αναπληρωματικός του Χάουαρντ ή οποιουδήποτε άλλου σέντερ, δήλωσε πως είναι στο 80 με 85% μετά την επιστροφή από τραυματισμό στο πόδι, αλλά τόνισε πως θα είναι στο 100% από το ξεκίνημα της νέας προετοιμασίας, θέση που πήρε και ο τραυματισμένος Τζόντι Μικς. Αντίστοιχη πεποίθηση εξέφρασε και ο Στιβ Νας, που ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με τραυματισμούς στο πόδι και στη μέση!

Για την ώρα, ο Χάουαρντ χαρακτήρισε… εφιάλτη την παρθενική χρονιά του στο NBA και πρόσθεσε πως θα ξεκουραστεί δύο με τρεις εβδομάδες, πριν σκεφτεί τι ακριβώς θα αποφασίσει για τη συνέχεια της καριέρας του. Παράλληλα, ο Πάου Γκασόλ, που έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, εξέφρασε εκ νέου επιθυμία παραμονής στους Λέικερς, ενώ παραδέχθηκε πως ήθελε τον Φιλ Τζάκσον στη θέση του προπονητή, μετά την απόλυση του Μάικ Μπράουν και πριν την πρόσληψη του Μάικ Ντ’ Αντόνι. Σημειώνουμε ακόμα πως τα δύο βασικά μέλη της frontline του συλλόγου του Λος Άντζελες έπαιξαν με ενοχλήσεις στο ώμο και σε δάκτυλο χεριού, αντίστοιχα, στο τελευταίο ματς της σειράς με τους Σαν Αντόνιο Σπερς, από το οποίο αποβλήθηκε ο Χάουαρντ.

Ακόμα, ο Ερλ Κλαρκ, που φέτος θα γίνει restricted free agent, συζήτησε με τον GM, Μιτς Κούπτσακ, για το μέλλον του. Φαίνεται, μάλιστα, διατεθειμένος να αποδεχθεί μείωση αποδοχών, ώστε να συνεχίσει στους Λέικερς, ενώ ο γενικός διευθυντής του συλλόγου εκτίμησε πως θα υπάρξει ενδιαφέρον άλλων ομάδων του NBA για τον 25χρονο φόργουορντ. Αντίθετα, ο Ντέβιν Έμπανκς δεν πρόκειται να επιστρέψει για το 2013-14, ενώ ελάχιστες πιθανότητες παραμονής διατηρεί και ο Κρις Ντουχόν, σύμφωνα με τη «Los Angeles Times». Ίσως αποχωρήσει και ο Αντουάν Τζέιμισον, που αύριο (30/04) θα υποβληθεί σε εγχείρηση στον δεξιό καρπό, ενώ αβέβαιο παραμένει το γενικότερο μέλλον του Κόμπι Μπράιαντ.

Από την πλευρά του, ο Μέτα Ουόρλντ Πις ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει στους Λέικερς ενεργοποιώντας οψιόν περί μονοετής ανανέωσης συμβολαίου έναντι 7.7 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά παραμένει υποψήφιος για αποδέσμευση μέσω «αμνηστίας». Τέλος, ο Άντριου Γκούντελοκ αποκάλυψε πως οι «λιμνάνθρωποι» του ζήτησαν να δουλέψει με παίκτες της ομάδας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, κάτι που προφανώς θα συμβεί. Γνωστοποιήθηκε επίσης πως ο MVP της φετινής D-League, που πήρε σημαντικό χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια της φετινής postseason, ζούσε με… δανεικά από την κοπέλα του ύστερα από την αποδέσμευση από τους Λέικερς, η οποία καταγράφηκε στο ξεκίνημα του 2012-13.



Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved