Σικάγο Μπουλς: Χωρίς Χάινριχ για την πρόκριση

Σικάγο Μπουλς: Χωρίς Χάινριχ για την πρόκριση

Τραυματισμός στο πόδι του Κερκ Χάινριχ προκάλεσε τον αποκλεισμό του από τον αποψινό αγώνα των Σικάγο Μπουλς με τους Μπρούκλιν Νετς.

Η σεζόν του 32χρονου γκαρντ είναι γεμάτη από αντίστοιχα προβλήματα, οπότε αγωνιστική παρουσία… 60 λεπτών φυσιολογικά τον επανέφερε στον κατάλογο τραυματιών του Τομ Θίμποντο ενόψει της σημερινής αναμέτρησης (30/04, 02:00) με τους Νετς στο «Barclays Center», στην οποία οι «ταύροι» έχουν ευκαιρία για το 4-1. Θυμίζουμε πως ο Χάινριχ έπαιξε για 60 λεπτά στο τέταρτο ματς της σειράς αγώνων εναντίον των Νετς.

Μετά το παιχνίδι φανερώθηκε έντονη δυσκολία στο περπάτημα του έμπειρου γκαρντ εξαιτίας ενοχλήσεων στο αριστερό πόδι. Ακολούθησαν σχετικές ακτινογραφίες, που δεν φανέρωσαν σοβαρό πρόβλημα, αλλά ο Χάινριχ παρέμεινε μακριά από το 100%, οπότε αποκλείστηκε. Το πιθανότερο είναι πως θα προαχθεί ο Νέιτ Ρόμπινσον στη βασική πεντάδα, ενώ δεν αποκλείεται να καταλάβει τη θέση ο Μάρκο Μπελινέλι. Εν τέλει, πάντως, ο «τυχερός» θα κληθεί να περιορίσει τον Ντερόν Ουίλιαμς, κάτι που ήταν υπό την ευθύνη του Χάινριχ, ο οποίος τα πήγε εξαιρετικά απέναντι στον «D-Will». Επίσης, ο Ριπ Χάμιλτον αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, ώστε να συμπληρωθεί το rotation.

Θα υπάρξει μεν δυσκολία στο επίμαχο μαρκάρισμα, αλλά απαρχή όλων των προβλημάτων στη θέση «1» από το ξεκίνημα της σεζόν είναι ο Ντέρικ Ρόουζ, που παραμένει στο περιθώριο. Πάντως ο αδερφός του βασικού πλέι-μέικερ των Μπουλς, Ρέτζι Ρόουζ, επανήλθε στο προσκήνιο δηλώνοντας πως ο άλλοτε MVP είναι στο 90% και πως θα είναι έτοιμος για τον δεύτερο γύρο των playoffs, όπου περιμένουν οι Μαϊάμι Χιτ. Από την πλευρά του, ο Γιοακίμ Νοά χαρακτήρισε… θαύμα την παρουσία του στο παρκέ εν μέσω ενοχλήσεων στο πόδι με αφορμή πελματιαία απονευρωσίτιδα. Δήλωσε πως μονάχα τον τελευταίο μήνα έχει ακολουθήσει 40 ή 50 σχετικά προγράμματα αποθεραπείας! Πάντως θα παίξει και σήμερα με χρονικό περιορισμό 25 με 30 λεπτών.

Από την άλλη, οι Νετς δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, ούτε πρόκειται να αλλάξουν τη βασική πεντάδα, όπως πιστοποίησε ο Πι Τζέι Καρλέσιμο μετά το τρίτο παιχνίδι. Εντούτοις ξεκαθαρίστηκε πως ο Μάρσον Μπρουκς ξαναμπήκε μπροστά από τον Κιθ Μπόγκανς στο rotation των Νεοϋορκέζων, αλλαγή που επηρεάζει ελάχιστα τα δεδομένα γύρω από τις υπόλοιπες επιλογές του 63χρονου προσωρινού κόουτς.



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved