Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Μόνοι πρώτοι στη Δύση (video)

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Μόνοι πρώτοι στη Δύση (video)

Ξέφυγαν κατά τη διάρκεια του τρίτου 12λεπτου και οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ επικράτησαν με 116-97 στο «ORACLE Arena» των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Μάλιστα, ο Κέβιν Ντουράντ προσέγγισε triple-double, αλλά αρκέστηκε στους 31 πόντους (10/16 σουτ), στα 10 ριμπάουντ και στις 8 ασίστ. Με την εύκολη νίκη, οι «βροντές» προωθήθηκαν στο 58-21 και άφησαν τους Σαν Αντόνιο Σπερς μισή επιτυχία πίσω τους στην «κούρσα» για την πρώτη θέση της Δύσης. Παράλληλα, η ομάδα του Μαρκ Τζάκσον υποχώρησε στο 45-34, οπότε βρέθηκε μόλις μισή επιτυχία μπροστά από τους έβδομους της Δύσης, Χιούστον Ρόκετς.

Πάντως, αμφότερες οι ομάδες «χτυπήθηκαν» από πρόωρη αποχώρηση παικτών. Συγκεκριμένα, ο Κέβιν Μάρτιν πρόλαβε να πετύχει 23 πόντους με 4/5 δίποντα και 4/5 τρίποντα, πριν νιώσει ενοχλήσεις στη μέση και μεταφερθεί στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του τέταρτου 12λεπτου, όταν το ματς είχε κριθεί. Από την πλευρά του, ο Κέντρικ Πέρκινς (2 πόντους, 16:39) δεν χρησιμοποιήθηκε σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο λόγω ενοχλήσεων στο πόδι. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις, η περιθωριοποίηση φάνηκε προληπτική, καθώς δεν διαπιστώθηκε σοβαρό πρόβλημα.

Στα των σκόρερ, ο Ράσελ Ουέστμπρουκ σημείωσε 18 πόντους και 9 ασίστ ακολουθώντας τους Ντουράντ και Μάρτιν, ενώ ο Τάμπο Σεφολόσα είχε 10 πόντους και 7 ριμπάουντ. Από την άλλη, ο Στέφεν Κάρι έφτασε στους 22 πόντους, ο Τζάρετ Τζακ στους 19 και ο Καρλ Λάντρι στους 10, ενώ ο Ντέιβιντ Λι «έγραψε» 13 πόντους και 11 ριμπάουντ «κουβαλώντας» μικροτραυματισμό στο χέρι από το προηγούμενο παιχνίδι των Ουόριορς. Ακόμα, ο Κλέι Τόμπσον περιορίστηκε στους 6 πόντους με 2/10 σουτ.

Πλην της «βαριάς» ήττας, η οποία ακολούθησε τη χθεσινή μαθηματική εξασφάλιση θέσης στην postseason, οι «πολεμιστές» ενδέχεται να πορευτούν εκ νέου χωρίς τον Άντριου Μπόγκουτ (0 πόντους, 9:05), που αποχώρησε από το πρώτο 12λεπτο εξαιτίας τραυματισμού στον αριστερό αστράγαλο. Λόγω αντίστοιχου προβλήματος έμεινε στα πιτς από τις 8 Νοεμβρίου μέχρι τις 28 Ιανουαρίου, αλλά στην προκειμένη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν το πρόβλημα είναι εξίσου σοβαρό. Το δεδομένο είναι πως η παρουσία του στο αυριανό παιχνίδι (13/04, 05:30) με τους Λος Άντζελες Λέικερς στο «Staples Center» είναι αμφίβολη.

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Μόνοι πρώτοι στη Δύση (video)



Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved