Μαϊάμι Χιτ: Έκλεψαν τον Κρις Μπος

Μαϊάμι Χιτ: Έκλεψαν τον Κρις Μπος

Κλάπηκαν κοσμήματα αξίας 340,000 δολαρίων από την οικία του Κρις Μπος των Μαϊάμι Χιτ, όταν ο «CB4» γιόρταζε τα γενέθλιά του.

Στις 24 Μαρτίου, ο φόργουορντ/σέντερ των πρωταθλητών NBA έγινε 29 και αποφάσισε να γιορτάσει το γεγονός μαζί με τη γυναίκα του και άλλους καλεσμένους, μεταξύ των οποίων ήταν οι περισσότεροι συμπαίκτες του, σε πάρτι εκτός σπιτιού, έστω και με λίγες ημέρες καθυστέρηση. Το ζευγάρι, όμως, διαπίστωσε πως έλειπαν κοσμήματα, όταν γύρισε στην οικία, την οποία αγόρασε ο Μπος έναντι… 12.3 εκατομμυρίων δολαρίων, το 2010. Αναφέρεται πως οι κλέφτες κινήθηκαν έξυπνα, καθώς δεν πήραν αντικείμενα, όπως το δακτυλίδι πρωταθλητή, που θα μπορούσαν να εντοπιστούν εύκολα από τις αρμόδιες αρχές.

Πάντως, ο Μπος συμμετείχε κανονικά στη σημερινή (04/04) προπόνηση του Έρικ Σποέλστρα, όπως όλοι οι συμπαίκτες του, τη στιγμή που συνεχίζονται οι σχετικές έρευνες. Μετά το τέλος των ομαδικών ασκήσεων δήλωσε: «Παίζουμε συνεχώς για τη νίκη, αλλά η κατάκτηση του πρωταθλήματος αποτελεί τον σημαντικότερο στόχο μας. Είμαστε σε καλή φάση και είμαι ικανοποιημένος, επειδή όλοι προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωθούμε».

Από την πλευρά του, ο Σποέλστρα υποστήριξε πως οι Λεμπρόν Τζέιμς, Ντουέιν Ουέιντ, Μάριο Τσάλμερς και Ρέι Άλεν δεν θα χρησιμοποιηθούν στο αυριανό ματς (06/04, 03:00) με τους Σάρλοτ Μπόμπκατς στο «Time Warner Cable Arena», αν και ξεκαθαρίστηκε πως στην αποστολή θα συμπεριληφθούν όλα τα μέλη του ρόστερ. Θυμίζουμε πως ο «βασιλιάς» αντιμετωπίζει μικροπρόβλημα στο πόδι, ενώ οι τρεις συμπαίκτες του ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Μάλιστα, όλοι, πλην του Άλεν, έχουν μείνει στο περιθώριο και στα πρόσφατα παιχνίδια των εκπρόσωπων του Μαϊάμι. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί η τύχη τους αναφορικά με τον μεθαυριανό αγώνα (07/04, 02:30) εναντίον των Φιλαδέλφεια 76ερς στο «AmericanAirlines Arena». Για την ώρα, πάντως, οι Νόρις Κόουλ, Μάικ Μίλερ, Ρασάρντ Λιούις, Ουντόνις Χάσλεμ και Μπος θα συνεχίσουν σαν μέλη της βασικής πεντάδας.



Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
Champions League: Ο Λένι Κράβιτς στο σόου του τελικού
Champions League: Ο Λένι Κράβιτς στο σόου του τελικού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved