Λος Άντζελες Λέικερς: Παίζουν Νας και Κόμπι

Λος Άντζελες Λέικερς: Παίζουν Νας και Κόμπι

Αμφότεροι αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμοί, αλλά οι Κόμπι Μπράιαντ και Στιβ Νας θα ενισχύσουν απόψε τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Οι «λιμνάνθρωποι» ολοκληρώνουν σειρά τεσσάρων εκτός έδρας αγώνων με ντέρμπι (31/03, 05:00) εναντίον των Σακραμέντο Κινγκς στο «Sleep Train Arena». Πρόκειται για μία ακόμα σημαντική αναμέτρηση, καθώς οι Λέικερς ισοβαθμούν πλέον με τους Γιούτα Τζαζ στην όγδοη θέση της Δύσης, η οποία είναι η τελευταία που οδηγεί στα playoffs. Το θετικό για τον Μάικ Ντ’ Αντόνι είναι πως οι «Μπλακ Μάμπα» και Νας είναι διαθέσιμοι, αν και ταλαιπωρήθηκαν έντονα από τραυματισμό στο πόδι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Πάντως, ούτε ο Καναδός πλέι-μέικερ, ούτε ο Μπράιαντ είναι στο 100%, κάτι που ισχύει επίσης για τους Πάου Γκασόλ, Ντουάιτ Χάουαρντ και Αντουάν Τζέιμισον. Είναι πλέον φανερό πως οι εκπρόσωποι της «πόλης των αγγέλων» προτίθενται να ρισκάρουν, ώστε να εξασφαλίσουν «εισιτήριο» για την postseason, κάτι που πιστοποιήθηκε εν μέρει από δηλώσεις του Τζόντι Μικς σε βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες, οι οποίες αφορούσαν τον Κόμπι: «Μονάχα αν δεν μπορεί να περπατήσει, δεν θα παίξει». Θυμίζουμε επίσης ότι οι Μέτα Ουόρλντ Πις και Τζόρνταν Χιλ είναι δεδομένα εκτός.

Από την πλευρά τους, οι Κινγκς θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών του Τζέιμς Τζόνσον, που παραμένει εκτός ομάδας με άδεια. Στο μεταξύ, ο παλαίμαχος NBAer και δήμαρχος του Σακραμέντο, Κέβιν Τζόνσον, υποστήριξε πως κατά 90% οι «βασιλιάδες» θα μείνουν στην πρωτεύουσα της Καλιφόρνια και τη νέα χρονιά, αισιοδοξία που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα από το NBA. Θυμίζουμε πως οι ιδιοκτήτες του «μαγικού» κόσμου θα αποφασίσουν για την τύχη των Κινγκς στο διοικητικό συμβούλιο της 18ης ή της 19ης Απριλίου και πως μέχρι στιγμής έχουν φανερώσει προτίμηση στην πρόταση περί μεταφοράς του συλλόγου του Σιάτλ από επιχειρηματίες της πόλης του Σιάτλ.

Τέλος αναφέρουμε πως κλάπηκαν τρία δαχτυλίδια πρωταθλητή NBA του Έι Σι Γκριν, τα οποία συνδυάστηκαν με ισάριθμα πρωταθλήματα των Λέικερς. Πρόκειται για τους τίτλους του 1987, του 1988 και του 2000. Μέχρι στιγμής, πάντως, ο 49χρονος, πια, Αμερικανός δεν έχει σχολιάσει τη δυσάρεστη εξέλιξη, αλλά έχει αφήσει τη διεύρυνση της υπόθεσης στην αρμόδια αστυνομική αρχή.



Τον Τρέβορ Τόμπσον αναζητά η αστυνομία, σύμφωνα με το BasketNews
Τον Τρέβορ Τόμπσον αναζητά η αστυνομία, σύμφωνα με το BasketNews
Super League 2: Εξασφάλισε την άνοδο ο Λεβαδειακός!
Super League 2: Εξασφάλισε την άνοδο ο Λεβαδειακός!
Πόλο Γυναικών: Στον τελικό του Champions League o Ολυμπιακός!
Πόλο Γυναικών: Στον τελικό του Champions League o Ολυμπιακός!
ΠΑΟΚ: Ίωση ο Κωνσταντέλιας και χάνει το ντέρμπι!
ΠΑΟΚ: Ίωση ο Κωνσταντέλιας και χάνει το ντέρμπι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved