Μπρούκλιν Νετς: Στα πιτς Τζόνσον και Ουάλας

Μπρούκλιν Νετς: Στα πιτς Τζόνσον και Ουάλας

Οι Τζο Τζόνσον και Τζέραλντ Ουάλας δεν προπονήθηκαν σήμερα εξαιτίας τραυματισμού, οπότε ενδέχεται να απουσιάσουν από το αυριανό ματς των Μπρούκλιν Νετς.

Πάντως, το πρόβλημα του 31χρονου γκαρντ/φόργουορντ κρίνεται σημαντικότερο. Άλλωστε έχει χάσει ήδη ένα ματς εξαιτίας ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο, στο οποίο το κενό του στη βασική πεντάδα του Πι Τζέι Καρλέσιμο καλύφθηκε από τον Κιθ Μπόγκανς. Από την πλευρά του, ο Ουάλας πήρε ρεπό σήμερα (26/03) με αφορμή ενοχλήσεις στα πόδια, τα οποία οφείλονται κυρίως στην κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Γίνεται αντιληπτό πως ουσιαστικό κίνδυνο απουσίας από το αυριανό παιχνίδι (28/02, 04:30) με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στο «Rose Garden» διατρέχει αποκλειστικά ο Τζόνσον.

Πρέπει να σημειωθεί πως ο πρώην γκαρντ/φόργουορντ των Ατλάντα Χοκς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα προγενέστερες ενοχλήσεις στο πόδι. Μοιραία, ο Καρλέσιμο αναγκάστηκε να παραδεχθεί πως τον ανησυχεί η υγεία του παίκτη του. Είναι ήδη γνωστό, άλλωστε, πως οι Νεοϋορκέζοι προτίθενται να μην χρησιμοποιήσουν τον Τζόνσον, όπως και τον Ντερόν Ουίλιαμς, σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια της regular season, ώστε να είναι περισσότερο ξεκούραστοι στο ξεκίνημα των playoffs.

Τέλος σημειώνουμε πως ο Κρις Χάμφρις πέτυχε 17 πόντους και μάζεψε 8 ριμπάουντ σε 28 λεπτά κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Φίνιξ Σανς. Μέχρι πρότινος ήταν εκτός rotation, αλλά φαίνεται πως στη συνέχεια θα επανενταχθεί στον σχεδιασμό των Νετς, κυρίως αν συνεχίσει τις θετικές εμφανίσεις.



Γιώργος Κουγιουμτσίδης για το χρυσό μετάλλιό του: «Έκανα ό,τι μπορούσα για την Ελλάδα»
Γιώργος Κουγιουμτσίδης για το χρυσό μετάλλιό του: «Έκανα ό,τι μπορούσα για την Ελλάδα»
LIVE - Ο τελικός του Μίλτου Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τόκιο
LIVE - Ο τελικός του Μίλτου Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τόκιο
Ολυμπιακός: Νέος τραυματισμός για Έβανς και 20 ημέρες εκτός δράσης
Ολυμπιακός: Νέος τραυματισμός για Έβανς και 20 ημέρες εκτός δράσης
ΑΕΚ: Φιλικό αλά... EuroLeague κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
ΑΕΚ: Φιλικό αλά... EuroLeague κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Πρέπει να καθαρίζονται κάθε εβδομάδα, αλλά κανείς δεν το κάνει (από τα πιο βρώμικα σημεία κουζίνας)