Μπόστον Σέλτικς: Μέχρι δύο εβδομάδες έξω ο Γκαρνέτ

Μπόστον Σέλτικς: Μέχρι δύο εβδομάδες έξω ο Γκαρνέτ

Αποθεραπεία δύο εβδομάδων θα χρειαστεί ο Κέβιν Γκαρνέτ, ώστε να ξεπεράσει τραυματισμό στον αστράγαλο και να επανενταχθεί στους Μπόστον Σέλτικς.

Σίγουρα πρόκειται για σημαντική απώλεια, αν και ο Τζεφ Γκριν δείχνει σε καλή κατάσταση. Στη σχετική αποκάλυψη προέβη ο GM των «C’s», Ντάνι Έιντζ, αφού πρώτα ο Γκαρνέτ έχασε ένα ματς και μία προπόνηση του Ντοκ Ρίβερς, που δεν έχει καταλήξει ακόμα στην πεντάδα αναφορικά με τον σημερινό αγώνα (27/03, 01:00) με τους Νιου Γιορκ Νικς στο «TD Garden». Δεν έχει αποκλείσει, πάντως, μεταφορά του Γκριν σε «κοντύτερη» θέση, ώστε οι Σέλτικς να ξεκινήσουν το ματς με ψηλή πεντάδα. Ξεκαθαρίστηκε, πάντως, πως ο 36χρονος φόργουορντ/σέντερ δεν έχει υποστεί διάστρεμμα, κάτι που είναι μεν θετικό, αλλά δεν διαγράφει την προοπτική απουσίας από τουλάχιστον επτά ακόμα αγώνες.

Άλλωστε αποκλείστηκε από δεύτερο συνεχόμενο ματς ο Κόρτνεϊ Λι, μαζί με τους… δεδομένους Τζάρεντ Σάλιντζερ και Ραζόν Ρόντο. Ούτε ο 27χρονος γκαρντ/φόργουορντ πήρε μέρος στη χθεσινή (25/03) προπόνηση των εκπρόσωπων της Μασαχουσέτης και η αδυναμία συμμετοχής στο πρωινό ζέσταμα πριν από το παιχνίδι με τους Νεοϋορκέζους αποδείχθηκε μοιραία αναφορικά με την παρουσία του στο αποψινό ματς. Πάντως, τις τελευταίες ώρες είχε δημιουργηθεί αισιοδοξία για επιστροφή του Λι έπειτα από τραυματισμό στον αστράγαλο.

Πολλά προβλήματα τραυματισμού έχουν και οι Νικς, αφού οι Τάισον Τσάντλερ, Κερτ Τόμας, Αμάρε Στουντεμάιρ και Ρασίντ Ουάλας θα χάσουν ένα ακόμα παιχνίδι. Πάντως, ο Τσάντλερ, που δεν πήρε μέρος στο πρωινό ζέσταμα, ίσως επανακάμψει αύριο (28/03, 01:30) στο παιχνίδι με τους Μέμφις Γκρίζλις στο «Madison Square Garden». Εν τη απουσία του, όμως, έχει «λάμψει» ο Κένιον Μάρτιν, που δεν φαίνεται πως διεκδικεί μόνιμη θέση στο αρχικό σχήμα του Μάικ Ουόντσον, αλλά υποστήριξε πως θα ήθελε να συνεχίσει στον σύλλογο του «Μεγάλου Μήλου» και το 2013-14.

Σε αντίθεση με το πιθανό ψηλό σχήμα των «C’s», οι Νικς αναμένεται να ξεκινήσουν εκ νέου με τους Πάμπλο Πριτζιόνι, Ρέιμοντ Φέλτον, Ιμάν Σουμπέρτ, Καρμέλο Άντονι και Μάρτιν, κάτι που συνέβη στα τέσσερα τελευταία ματς. Άλλωστε, ο Ουόντσον παραδέχθηκε πως του αρέσει η πεντάδα με δύο πλέι-μέικερ. Επίσης, ο τεχνικός των Νεοϋορκέζων ισχυρίστηκε πως ο Στουντεμάιρ έχει προοδεύσει, αλλά τόνισε πως δεν υπάρχει ακόμα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του έπειτα από τραυματισμό στο δεξί γόνατο, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από την παρουσία του Τζέι Αρ Σμιθ στα τελευταία ματς.



Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Ολλανδία: Το σήκωσε η PSV Αϊντχόφεν
Ολλανδία: Το σήκωσε η PSV Αϊντχόφεν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved