Σάρλοτ Μπόμπκατς: Αγόρασε σπίτι ο Τζόρνταν

Σάρλοτ Μπόμπκατς: Αγόρασε σπίτι ο Τζόρνταν

Ξόδεψε… 2.8 εκατομμύρια δολάρια, ώστε ο θρυλικός NBAer και τωρινός ιδιοκτήτης των Σάρλοτ Μπόμπκατς, να αγοράσει σπίτι στην Βόρεια Καρολάινα.

Πέρσι εξασφάλισε σπίτι 2,600 τετραγωνικών μέτρων στη Φλόριντα και πούλησε έναντι 12.8 εκατομμυρίων δολαρίων την έπαυλή του στο Σικάγο. Στην προκειμένη επένδυσε σημαντικό ποσοστό των κερδών του και αγόρασε σπίτι 35 χιλιόμετρα μακριά από την έδρα των Μπόμπκατς. Προφανώς η κίνηση του Τζόρνταν τον έφερε περισσότερο κοντά στις «αγριόγατες».

Στο μεταξύ, ο 6-φορές πρωταθλητής NBA σχολίασε μέσω ανακοίνωσης τις τελευταίες εξελίξεις στους Μπόμπκατς. Καταρχάς αποθέωσε τον φορμαρισμένο Κέμπα Ουόλκερ, ενώ αναφέρθηκε και στην προοπτική επιστροφής των Σάρλοτ Χόρνετς, όταν οι Νιου Ορλίνς Χόρνετς γίνουν Νιου Ορλίνς Πέλικανς. Ξεκαθάρισε, πάντως, πως δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία περί αλλαγής ονομασίας.

Από την πλευρά του, ο Μάικ Ντάνλαπ δήλωσε πως ο Τάιρους Τόμας, που υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο σαράντα εκατομμυρίων δολαρίων το 2010, θα πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του, ώστε να επιστρέψει στο rotation των εκπρόσωπων της Βόρειας Καρολάινα. Είναι χαρακτηριστικό πως ο 26χρονος φόργουορντ. δεν έχει παίξει στα τελευταία οκτώ ματς και πως έχει μέσους όρους 4.8 πόντων και 2.8 ριμπάουντ από το ξεκίνημα της σεζόν. Αντίστοιχες περιπτώσεις στο φετινό ρόστερ είναι οι Μπεν Γκόρντον και Ντεσάνια Ντιόπ, καθώς διατηρούν «παχυλό» συμβόλαιο, αλλά έχουν αντικατασταθεί από «φθηνότερους» παίκτες.

Όλα αυτά ενόψει του αποψινού αγώνα (27/02, 05:30) με τους Λος Άντζελες Κλίπερς στο «Staples Center». Οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, αν εξαιρεθεί η μόνιμη απουσία του Τρέι Τόπκινς από τα παιχνίδια των Κλίπερς. Επίσης γνωστοποιήθηκε την ύστατη ώρα πως ο Τζαμάλ Κρόφορντ πήρε άδεια, καθώς γεννήθηκε η κόρη του, Λόντον, οπότε δεν θα είναι διαθέσιμος σήμερα.

Ξεχωρίζει, ακόμα, η διαρροή παρασκηνιακής εξέλιξης αναφορικά με ανταλλαγή του Καρόν Μπάτλερ. Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης, Ντόναλντ Στέρλινγκ, ακύρωσε την ύστατη ώρα μετακίνηση του Μπάτλερ στους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς έναντι του Τρέβορ Αρίζα. Ακόμα, ο Κρις Πολ διέψευσε φημολογίες, που αφορούσαν ενεργό ρόλο του στις μεταγραφικές διαπραγματεύσεις των τελευταίων εβδομάδων. Από την πλευρά του, ο αναπληρωματικός του, Έρικ Μπλέντσο, δήλωσε πως ακολουθεί συμβουλές του Πολ και παρακολουθεί πλειάδα βίντεο, ώστε να βελτιωθεί ατομικά.



Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved