Ντάλας Μάβερικς: Ενοχλημένοι από Φίσερ

Ντάλας Μάβερικς: Ενοχλημένοι από Φίσερ

Επίσημα διαψεύδουν σχετικές φημολογίες, αλλά οι Ντάλας Μάβερικς φέρονται ενοχλημένοι από τη μεταγραφή του Ντέρεκ Φίσερ στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Άλλωστε τον περασμένο Δεκέμβριο ο 38χρονος πλέι-μέικερ αποδεσμεύτηκε από τους «Μαβς», επειδή ο 5-φορές πρωταθλητής NBA ισχυρίστηκε πως δεν μπορεί να ζήσει μακριά από την οικογένειά του, στο Λος Άντζελες. Μοιραία η επιστροφή του στους Θάντερ προβλημάτισε τα στελέχη των Μάβερικς, που διέκριναν… ψέματα του εν ενεργεία προέδρου του NBPA. Πάντως είναι ξεκάθαρο πως δεν θα ασχοληθούν περαιτέρω με το θέμα, αλλά πως θα επιτρέψουν την ανάπτυξη «ψιθύρων».

Σήμερα (27/02, 03:30), μάλιστα, η ομάδα του Ρικ Καρλάιλ υποδέχεται τους Μιλγουόκι Μπακς στο «American Airlines Center», χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, καθώς γύρισε στα παρκέ ο Κρις Κέιμαν, αφού ξεπέρασε διάσειση. Ωστόσο ο 30άχρονος σέντερ δήλωσε άγνοια για τον ρόλο του στο rotation, τη στιγμή που ο Καρλάιλ φάνηκε ικανοποιημένος από την αγωνιστική παρουσία του (8 λεπτά, 4 πόντους, 4 ριμπάουντ) κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς.

Από την πλευρά του, ο Ντιρκ Νοβίτσκι υποστήριξε πως θα θέλει να συνεχίσει στους Τεξανούς ύστερα από τη λήξη του συμβολαίου του, στο τέλος του 2013-14. Προφανώς θα φροντίσει για αυτό ο ιδιοκτήτης, Μαρκ Κιούμπαν, οπότε θα βρεθεί μελλοντικά στην τωρινή θέση των «λιμνάνθρωπων» αναφορικά με το «παχυλό» συμβόλαιο του Κόμπι Μπράιαντ. Θυμίζουμε πως ο εκκεντρικός Κιούμπαν σχολίασε το συγκεκριμένο θέμα και προκάλεσε αντιδράσεις…

Οι Μπακς δεν έχουν προβλήματα τραυματισμού ενόψει της αποψινής αναμέτρησης, αλλά ο Μπράντον Τζένινγκς έβαλε «φωτιά» δηλώνοντας πως θα τον ενδιέφερε η προοπτική των Μάβερικς το καλοκαίρι, όταν θα μετατραπεί σε restricted free agent. Επίσης, ο Σάμουελ Ντάλεμπερτ, που έγινε πάλι αναπληρωματικός ύστερα από την επιστροφή του Λάρι Σάντερς, θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής, επειδή παραβίασε με ακαθόριστο τρόπο όρο του εσωτερικού κανονισμού.

Τέλος σημειώνουμε πως ο Μαρκίς Ντάνιελς έχει απουσιάσει από έξι συνεχόμενα παιχνίδια, είτε με άδεια, είτε με ίωση, είτε με παραγκωνισμό από το rotation, οπότε το μέλλον του στους εκπρόσωπους του Ουισκόνσιν κρίνεται αμφίβολο. Θυμίζουμε πως γίνεται unrestricted free agent την 1η Ιουλίου.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved