Μπόστον Σέλτικς: Συζητήσεις με Νετς για Πιρς

Μπόστον Σέλτικς: Συζητήσεις με Νετς για Πιρς

Το ενδεχόμενο παραχώρησης του Πολ Πιρς εξετάζουν οι Μπόστον Σέλτικς, αλλά οι Μπρούκλιν Νετς δεν έχουν καλύψει ακόμα τις απαιτήσεις τους.

Σύμφωνα με το Yahoo! Sports, οι Νεοϋορκέζοι πρόσφεραν τους Κρις Χάμφρις, τον Μάρσον Μπρουκς και επιλογή ντραφτ πρώτου γύρου, ώστε να αποκτήσουν τον «Truth». Μάλιστα το θέμα είναι ακόμα υπό συζήτηση, αν και οι «C’s» φαίνεται πως θέλουν κάτι παραπάνω. Οι σχετικές απαιτήσεις μεταφράζονται στη μεταφορά του Μίρσα Τελέτοβιτς και μίας ακόμα επιλογής ντραφτ πρώτου γύρου. Όπως και να έχει, οι διαβουλεύσεις θα συνεχιστούν μέχρι τη λήξη της προθεσμίας, στις 21 Φεβρουαρίου, από τη στιγμή που η ανταλλαγή δεν περιέχει τον Κέβιν Γκαρνέτ. Θυμίζουμε πως οι δύο συγκεκριμένες ομάδες είχαν διαπραγματευτεί ανταλλαγή του Πιρς και πέρσι, αλλά οι Σέλτικς προτίμησαν να κρατήσουν τον 35χρονο σμολ φόργουορντ για ένα ακόμα χρόνο.

Επίσης, οι «κέλτες» φαίνεται πως ζήτησαν και τον Σι Τζέι Ουότσον, αλλά οι Νετς τόνισαν πως δεν θέλουν να παραχωρήσουν τον πρώην πλέι-μέικερ του ΠΑΟΚ. Όλα αυτά, ενόψει του σημερινού αγώνα (21/02, 05:30) των Σέλτικς με τους Λος Άντζελες Λέικερς στο «Staples Center». Θα απουσιάσουν οι τραυματίες, Ραζόν Ρόντο, Τζάρεντ Σάλιντζερ και Λεάντρο Μπαρμπόσα, αλλά ο νεοαποκτηθέντας Τέρενς Ουίλιαμς θα είναι διαθέσιμος, καθώς ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του. Μάλιστα, ο 25χρονος γκαρντ/φόργουορντ πήρε ήδη τη φανέλα με το #55.

Επιστρέφοντας στις ανταλλαγές, οι «C’s» διαμήνυσαν πως κάθε ενδιαφερόμενο πως ο Ραζόν Ρόντο δεν θα ανταλλαχθεί, κάτι που συνέβη ήδη με τον Γκαρνέτ. Αντίθετα, ο rookie, Φαμπ Μέλο, ίσως εμπλακεί σε κάποια μετακίνηση παικτών, καθώς η παρουσία του ανερχόμενου σέντερ στο ρόστερ θεωρείται πολυτέλεια, έπειτα από τους τρεις προαναφερόμενους σοβαρούς τραυματισμούς μελών του δυναμικού.

Λιγότερο ενεργοί στην «αγορά» ανταλλαγών είναι οι «λιμνάνθρωποι», καθώς ο GM, Μιτς Κούπτσακ, ξεκαθάρισε για μία ακόμα φορά πως ο Ντουάιτ Χάουαρντ δεν παραχωρείται, ενώ πρόσθεσε πως ούτε ο Πάου Γκασόλ θα φύγει άμεσα, πριν από τις 21 Φεβρουαρίου. Παράλληλα γνωστοποιήθηκε πως ο προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς, … έβρισε τον «Σούπερμαν» κατά τη διάρκεια του All Star Game, όταν διαπίστωσε πως μιλούσε με φίλους, αντί να ασχοληθεί με το ματς.

Ακόμα, για την Πέμπτη (21/02) ορίστηκε η κηδεία του επί σειρά ετών ιδιοκτήτη των Λέικερς, Τζέρι Μπας. Τη νεκρώσιμο ακολουθία θα παρακολουθήσουν μονάχα στενά οικογενειακά πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία είναι τα έξι παιδιά του Μπας, που θα αναλάβουν στο εξής τη διοίκηση του συλλόγου του Λος Άντζελες.



Όλα τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι, Μίλαν-Ίντερ
Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved