Μαϊάμι Χιτ: Ικανοποιημένος ο Λεμπρόν

Μαϊάμι Χιτ: Ικανοποιημένος ο Λεμπρόν

Οι Μαϊάμι Χιτ δεν έχουν εμπλακεί σε κάποιο σενάριο ανταλλαγής, κάτι που αφήνει ευχαριστημένο τον Λεμπρόν Τζέιμς. Νέος αποκλεισμός του Μάικ Μίλερ.

Άλλωστε, οι εκπρόσωποι της Φλόριντα θεωρούνται φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, αν υπολογιστεί αποκλειστικά το τωρινό ρόστερ. Προφανώς το γνωρίζει ο «βασιλιάς» και για αυτό δηλώνει ικανοποιημένος από την αποχή της ομάδας του από τις μεταγραφικές συζητήσεις των τελευταίων ημερών.

Ακόμα, ο Τζέιμς παραδέχθηκε πως διασκέδασε αγωνιζόμενος δίπλα στον Κάιρι Έρβινγκ κατά τη διάρκεια του All Star Game, κάτι που πυροδότησε τις φημολογίες περί επιστροφής στους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Θυμίζουμε πως ο MVP της περσινής regular season και των τελικών των playoffs μπορεί να γίνει unrestricted free agent το καλοκαίρι του 2014 και πως οι «Καβς» ενδέχεται να δείξουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Στο μεταξύ, ο Hall of Famer, Αϊζάια Τόμας, τοποθετήθηκε επί του θέματος των… τελευταίων ετών, που αφορά τη σύγκριση του Τζέιμς με τον Μάικλ Τζόρνταν. Συγκεκριμένα ξεκαθάρισε πως ο τωρινός σούπερσταρ του NBA είναι καλύτερος αθλητής, επειδή είναι μεγαλύτερος, ταχύτερος και δυνατότερος, αλλά δεν θέλησε να πάρει θέση αναφορικά με τον νικητή εικονικού «1-on-1».

Από την πλευρά του, ο Μίλερ δεν ταξίδεψε με την αποστολή των Χιτ για το σημερινό παιχνίδι (21/02, 03:00) με τους Ατλάντα Χοκς στο «Philips Arena», καθώς δεν ξεπέρασε ίωση. Ούτως ή άλλως, ο 33χρονος γκαρντ/φόργουορντ είναι εκτός του rotation του Έρικ Σποέλστρα, ενώ αναμένεται να αποδεσμευτεί το καλοκαίρι. Αντίθετα, ο Ουντόνις Χάσλεμ θα επιστρέψει στα παρκέ έχοντας ξεπεράσει τραυματισμό στο πόδι, οπότε ο Σέιν Μπατίερ θα γυρίσει στον πάγκο.

Ακόμα, ο Ντέξτερ Πίτμαν υποβιβάστηκε για τέταρτη φορά στους Σιου Φολς Σκάιφορς της D-League. Στις πρώτες τρεις θητείες του συμπλήρωσε δεκαπέντε ματς, στα οποία σημείωσε μέσους όρους 12.4 πόντων, 8.3 ριμπάουντ, 1.7 μπλοκ και 24.9 λεπτών.

Τέλος, οι Χοκς, που έχουν εμπλακεί στις συζητήσεις για ανταλλαγές εξαιτίας της διαφαινόμενης παραχώρησης του Τζος Σμιθ, θα αντιμετωπίσουν τη μόνιμη, πια, απουσία του Λου Ουίλιαμς, όπως και μικροτραυματισμό του Ντέβιν Χάρις στον αστράγαλο. Εκτιμάται πως ο 29χρονος γκαρντ θα παίξει, αλλά θα έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.



Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved