Φίνιξ Σανς: «Ανάσα» στο Πόρλαντ (video)

Φίνιξ Σανς: «Ανάσα» στο Πόρλαντ (video)

Οι Φίνιξ Σανς εκκίνησαν το δεύτερο μισό της regular season διακόπτοντας σερί τεσσάρων ηττών, καθώς κέρδισαν με 102-98 τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στο «Rose Garden».

Οι εκπρόσωποι του Όρεγκον ξεκίνησαν με 0/8 σουτ και έμειναν πίσω με 12-0, πριν από το 36-23 του πρώτου 12λεπτου και από το 63-44 του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, μείωσαν αρχικά σε 71-63 και στη συνέχεια ψαλίδισαν τη διαφορά μέχρι το -4. Ωστόσο, ο Γκόραν Ντράγκιτς πέτυχε δύο κρίσιμες βολές, 13.5 δεύτερα πριν από το φινάλε, που «σφράγισαν» την άνοδο των Σανς στο 18-36 και την πτώση της ομάδας του Τέρι Στοτς στο 25-29.

Πλην των δύο σημαντικών πόντων, ο Σλοβένος πλέι-μέικερ πέτυχε ρεκόρ καριέρας μοιράζοντας 18 ασίστ, ενώ σημείωσε 16 πόντους. Ακόμα, ο Λουίς Σκόλα «έγραψε» 18 πόντους και ο Ζερμέιν Ο’ Νιλ είχε 9 συν 13 ριμπάουντ από τον πάγκο, ενώ η καλή βραδιά της frontline των «ήλιων» πιστοποιήθηκε από τους 12 πόντους (6/8 σουτ) του Μάρτσιν Γκορτάτ. Στους 14 πόντους έφτασε ο Ουες Τζόνσον, στους 12 ο Τζάρεντ Ντάντλεϊ, στους 8 ο Μάικ Μπίσλι, στους 7 ο Μαρκίφ Μόρις, στους 4 ο Πι Τζέι Τάκερ και στους 2 ο Κένταλ Μάρσαλ, ενώ ο Σάνον Μπράουν δεν χρησιμοποιήθηκε λόγω μικροτραυματισμού στον αστράγαλο και ενοχλήσεων στη μέση.

Σημειώνουμε επίσης πως απομακρύνθηκε αρκετά το ενδεχόμενο απόκτησης του Τζος Σμιθ των Ατλάντα Χοκς. Πάντως, ο σύλλογος της Αριζόνα αναμένεται να προχωρήσει σε μεταγραφικές κινήσεις μέχρι τη λήξη της σχετικής προθεσμίας του NBA, στις 21 Φεβρουαρίου.

Από τους Μπλέιζερς απουσίασε ο Ουες Μάθιους, αφού δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τραυματισμό στον αστράγαλο. Αντίθετα, ο Τζέι Τζέι Χίκσον ήταν διαθέσιμος και σημείωσε το 28ο φετινό double-double του με 25 πόντους (10/14 σουτ) και 16 ριμπάουντ. Ακόμα, ο Ντάμιαν Λίλαρντ είχε 24 πόντους, ο Λα Μάρκους Όλντριτζ 23 και ο Νικολά Μπατούμ 15 με 5/14 σουτ, ενώ ο Βίκτορ Κλάβερ περιορίστηκε στους 4 πόντους αντικαθιστώντας τον Μάθιους στο βασικό σχήμα.

Φίνιξ Σανς: «Ανάσα» στο Πόρλαντ (video)



Βόλεϊ γυναικών: Έβαλε τέλος στην καριέρα της η Μελίνα Εμμανουηλίδου
Βόλεϊ γυναικών: Έβαλε τέλος στην καριέρα της η Μελίνα Εμμανουηλίδου
Formula 1: Επιστρέφει το Γκραν Πρι της Τουρκίας
Formula 1: Επιστρέφει το Γκραν Πρι της Τουρκίας
Το παράδοξο με τους προπονητές στον Παναθηναϊκό και αυτό που πραγματικά χρειάζεται
Το παράδοξο με τους προπονητές στον Παναθηναϊκό και αυτό που πραγματικά χρειάζεται
Τζέιμς: «Έχουμε ιστορία με τον Ολυμπιακό, θα έχουμε τις ευκαιρίες μας»
Τζέιμς: «Έχουμε ιστορία με τον Ολυμπιακό, θα έχουμε τις ευκαιρίες μας»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved