Σικάγο Μπουλς: Βασικός ο Χάινριχ

Σικάγο Μπουλς: Βασικός ο Χάινριχ

Ήταν γνωστό πως ο Κερκ Χάινριχ θα παίξει στο σημερινό ματς με τους Νιου Ορλίνς Χόρνετς, αλλά πλέον ξεκαθαρίστηκε πως θα είναι στην πεντάδα των Σικάγο Μπουλς.

Ο 32χρονος γκαρντ ξεπέρασε νέο τραυματισμό στον αγκώνα και θα επιστρέψει απόψε (20/02, 03:00) στο παιχνίδι, που θα διεξαχθεί στο «New Orleans Arena». Μάλιστα θα επανακτήσει θέση στο βασικό σχήμα σε βάρος του φορμαρισμένου Νέιτ Ρόμπινσον. Παράλληλα, ο Ντέρικ Ρόουζ εντάχθηκε στα «5-on-5» του Τομ Θίμποντο, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος για αγωνιστική παρουσία. Ωστόσο δεν λείπουν τα σενάρια για ανταλλαγή μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου, όταν και θα εκπνεύσει η σχετική προθεσμία για ανταλλαγή.

Πλέον αναφέρεται πως οι «ταύροι» σκοπεύουν να παραχωρήσουν τον Ριπ Χάμιλτον, ώστε να μην καταβάλουν φόρο πολυτελείας για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Θυμίζουμε πως το συγκεκριμένο ενδεχόμενο έχει διαψευστεί πολλάκις από τον GM, Γκαρ Φόρμαν, αλλά η πραγματικότητα είναι πως η παρουσία του Μάρκο Μπελινέλι καθιστά, ως ένα βαθμό, περιττό τον 35χρονο γκαρντ/φόργουορντ.

Στο μεταξύ, ο Θίμποντο παραχώρησε ραδιοφωνική συνέντευξη, μέσω της οποίας υπενθύμισε πως ο Ρόουζ ίσως χάσει ολόκληρη τη σεζόν: «Σε αυτές τις καταστάσεις, πρέπει να προετοιμαστείς για το χειρότερο ενδεχόμενο. Υπάρχουν σχετικές πιθανότητες. Γνωρίζαμε εξαρχής πως ο Ντέρικ θα χάσει μεγάλο κομμάτι της σεζόν και προσαρμοστήκαμε στα δεδομένα. Εμείς θέλουμε να συγκεντρωθεί στην πορεία της αποθεραπείας του».

Από τους Χόρνετς αναμένεται να σημειωθεί επιστροφή του Έρικ Γκόρντον, που ξεπέρασε πρόσφατο πρόβλημα τραυματισμού και αποτέλεσε το μοναδικό πρόβλημα του Μόντι Ουίλιαμς, πριν από τη διακοπή για το All Star Game. Συνεχίζεται, όμως, η ανάπτυξη φημολογιών για άμεση ανταλλαγή του 24χρονου γκαρντ, ο οποίος δήλωσε αδιάφορος απέναντι στα σενάρια: «Δεν με ανησυχούν. Απλά πρέπει να παίξω, όπως μπορώ. Ό,τι συμβεί, θα συμβεί. Το έχω ξαναπεράσει».



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved