Σαν Αντόνιο Σπερς: «Πονοκέφαλοι» με Ντάνκαν και Τζινόμπιλι

Σαν Αντόνιο Σπερς: «Πονοκέφαλοι» με Ντάνκαν και Τζινόμπιλι

Δεν έχουν ξεπεράσει προβλήματα τραυματισμού οι Μανού Τζινόμπιλι και Τιμ Ντάνκαν, οπότε δημιουργούνται «θέματα» στις τάξεις των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Για μεθαύριο (07/02, 04:00) έχει προγραμματιστεί το επόμενο παιχνίδι των Τεξανών. Συγκεκριμένα οι Σπερς θα αντιμετωπίσουν τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «Target Center». Υπάρχει μεν χρόνος για ανάρρωση, αλλά τα δύο έμπειρα μέλη του ρόστερ των Σπερς μάλλον δεν θα προλάβουν το ματς με τους αποδεκατισμένους «λύκους».

Καταρχάς, ο Τζινόμπιλι έχει χάσει ήδη ένα παιχνίδι λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα. Ωστόσο η ξεκούραση δεν βοήθησε τον Αργεντινό διεθνή, όσο τουλάχιστον θα ήθελε ο ίδιος και οι Σπερς. Για την ώρα ξεκαθαρίζεται πως δεν θα επιστρέψει, αν δεν είναι στο 100%, οπότε θεωρείται απίθανη η παρουσία του στο μεθαυριανό ματς.

Στο παιχνίδι που έλειψε ο 35χρονος γκαρντ, ο Ντάνκαν χτύπησε στο γόνατο και στον αστράγαλο. Οι σχετικές ακτινογραφίες δεν αποκάλυψαν κάτι σοβαρό, αλλά ο 36χρονος φόργουορντ/σέντερ θα προστατευτεί, οπότε ο Τιάγκο Σπλίτερ πιθανότατα θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες στα επόμενα ματς, ενώ οι Μπορίς Ντιό, Ματ Μπόνερ και Ντε Χουάν Μπλερ θα αυξήσουν τον χρόνο συμμετοχής τους.

Στο μεταξύ, οι Σπερς επανέφεραν τον Άρον Μπέινς στο βασικό ρόστερ, ώστε να προστεθεί μία λύση στη frontline. Ο πρώην σέντερ του Ίκαρου Καλλιθέας υποβιβάστηκε στους Όστιν Τόρος την προηγούμενη Παρασκευή (01/02), αλλά η διαφαινόμενη απώλεια του Ντάνκαν άλλαξε τα δεδομένα κατάρτισης του δυναμικού.

Τέλος, ο Κόρι Τζόζεφ κλήθηκε στο All Star Game της D-League, που θα διεξαχθεί στις 16 Φεβρουαρίου, στο «Sprint Arena» του Χιούστον. Σημειώνουμε πως επιλέχθηκε και ο Σέλβιν Μακ, που ανήκει πλέον στους Φιλαδέλφεια 76ερς, ο Τζέρεμι Λαμπ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και Τέρενς Τζόουνς των Χιούστον Ρόκετς. Όλοι, άλλωστε, έχουν περάσει το μεγαλύτερο κομμάτι του 2012-13 στην αναπτυξιακή λίγκα του NBA.

Παρακάτω όλες οι επιλογές για το D-League All Star Game:
Futures: Μίκα Ντάουνς (Μάιν Ρεντ Κλος), Κόρτνεϊ Φόρτσον (Λος Άντζελες Ντιφέντερς), Ρον Χάουαρντ (Φορτ Ουέιν Μαντ Αντς), Τζερόμ Τζόρνταν (Ρένο Μπίγκχορνς), Τζέρεμι Λαμπ (Τούλσα 66ερς), Μάρκους Λάντρι (Ρένο Μπίγκχορνς), Σέλβιν Μακ (Μέιν Ρεντ Κλος), Αρίνζε Ονουάκου (Κάντον Τσαρτζ), Ντα Χουάν Σάμερς (Μέιν Ρεντ Κλος), Κρις Ράιτ (Μάιν Ρεντ Κλος).
Prospects: Άντριου Γκούντελοκ (Ρίο Γκραντ Βάλεϊ Βάιπερς), Ντάμιον Τζέιμς (Μπάκερσφιλντ Τζαμ), Τέρενς Τζόουνς (Ρίο Γκραντ Βάλεϊ Βάιπερς), Κόρι Τζόζεφ (Όστιν Τόρος), Ντι Τζέι Κένεντι (Έρι Μπέιχοκς), Τζέιμς Μέις (Σπρινγκφιλντ Άρμορ), Τζέρελ Μακ Νιλ (Μπάκερσφιλντ Τζαμ), Ντεμέτρις Νίκολς (Σιου Φαλς Σκάιφορς), Τιμ Όχιλμπρεχτ (Ριο Γκραντ Βάλεϊ Βάιπερς), Χένρι Σιμς (Έρι Μπέιχοκς).



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved