Ατλάντα Χοκς: Μετρά… ημέρες ο Τζος Σμιθ

Ατλάντα Χοκς: Μετρά… ημέρες ο Τζος Σμιθ

Διατεθειμένοι να ανταλλάξουν τον Τζος Σμιθ μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου φαίνονται τα αρμόδια στελέχη των Ατλάντα Χοκς, τα οποία έχουν αρχίσει ήδη σχετικές συζητήσεις.

Ο 27χρονος φόργουορντ ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του φορώντας τη φανέλα της ομάδας της γενέτειράς του. Δηλαδή από το 2004 ο Σμιθ παίζει σταθερά στους Χοκς, αλλά το 2012-13 μάλλον θα συνδυαστεί με αλλαγή τοπίου. Το καλοκαίρι, άλλωστε, γίνεται unrestricted free agent και δεν προκύπτουν πολλές πιθανότητες ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Είναι χαρακτηριστικό πως τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν συναντήσεις μεταξύ εκπρόσωπών του και του GM, Ντάνι Φέρι, ώστε να συζητηθεί το μέλλον του στα «γεράκια». Από τη μία απαιτήθηκε συμβόλαιο με τις μέγιστες αποδοχές (σ.σ. 94 εκατομμύρια δολάρια για πέντε χρόνια), αλλά η ασταθή παρουσία του Σμιθ στο φετινό πρωτάθλημα δεν επιτρέπει στη διοίκηση των Χοκς να ανταποκριθεί, οπότε προτιμήθηκε, σύμφωνα με τοπικά Μέσα, η λύση της ανταλλαγής πριν από τη λήξη της σχετικής προθεσμίας. Περισσότερο γνωστό είναι το ενδιαφέρον των Λος Άντζελες Λέικερς, αλλά μάλλον θα δημιουργηθεί ενδιαφέρον και άλλων ομάδων του NBA.

Απόψε (31/01, 02:30), πάντως, ο σύλλογος της Τζόρτζια υποδέχεται τους Τορόντο Ράπτορς στο «Philips Arena». Μάλιστα ο Άντονι Μόροου υπολογίζεται μετά από απουσία ενός μήνα, καθώς ξεπέρασε ενοχλήσεις στη μέση και προπονήθηκε χθες (29/01) χωρίς περιορισμούς. Αντίθετα, οι Αλ Χόρφορντ και Ζάζα Πατσούλια δεν πήραν μέρος στις ομαδικές ασκήσεις του Λάρι Ντρου, αλλά ο πρώτος θα παίξει στο σημερινό ματς όντας βασικός. Αντίθετα ο 28χρονος Γεωργιανός φαίνεται πως θα μείνει στο περιθώριο.

Στο μεταξύ ο Ντρου ισχυρίστηκε πως ο Ντέβιν Χάρις θα παραμείνει στο βασικό σχήμα. Πρόσθεσε πως ο rookie, Μάικ Σκοτ, θα πάρει περισσότερο χρόνο στη θέση του σμολ φόργουορντ.

Από την πλευρά τους, οι Ράπτορς δεν έχουν τους Λίνας Κλέιζα, Γιόνας Βαλαντσίουνας και Αντρέα Μπαρνιάνι, αλλά ο Κάιλ Λόουρι αναμένεται να επιστρέψει μετά από παραγκωνισμού ενός αγώνα εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση. Εντός των επόμενων ημερών εκτιμάται πως θα είναι διαθέσιμοι επίσης οι Μπαρνιάνι και Βαλαντσίουνας, αλλά αμφότεροι ίσως μείνουν εκτός του βασικού σχήματος του Ντουέιν Κέισι.

Τέλος ο Ντε Μαρ Ντε Ροζάν σχολίασε τη μείωση των σουτ του στα τελευταία παιχνίδια των «πτερόσαυρων»: «Η πτώση δεν είναι τόσο μεγάλη, αλλά είναι αξιοσημείωτη. Μαρκάρομαι συνεχώς από δύο αντιπάλους, οπότε ψάχνω περισσότερο για τον ελεύθερο συμπαίκτη μου».



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved