Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Δύο ακόμα επιστροφές

Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Δύο ακόμα επιστροφές

Μετά τον Ρικ Έιντελμαν, οι Αλεξέι Σβεντ και Νίκολα Πέκοβιτς αναμένεται να γυρίσουν στον σημερινό αγώνα των Μινεσότα Τίμπεργουλφς.

Χθες, άλλωστε, οι δύο Ευρωπαίοι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του Έιντελμαν, ο οποίος επέστρεψε μετά από απουσία τριών εβδομάδων. Ο 66χρονος κόουτς αποκάλυψε, μάλιστα, πως η σύζυγός του ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα από επιληπτικές κρίσεις, οι οποίες τον υποχρέωσαν να σταθεί στο πλευρό της και να χάσει ένδεκα ματς των «λύκων».

Σήμερα (31/01, 03:00), όμως, θα είναι στον πάγκο της ομάδας του. Πλην απροόπτου θα έχει τους Πέκοβιτς και Σβεντ στη διάθεσή του, που απουσίασαν από τα πέντε τελευταία παιχνίδια των εκπρόσωπων της Μινεάπολις εξαιτίας τραυματισμού. Ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού μάλλον θα πάρει θέση στην πεντάδα, αλλά ο Ρώσος γκαρντ ενδέχεται να μείνει εκτός, τουλάχιστον για το σημερινό ματς με τους Λος Άντζελες Κλίπερς.

Στο μεταξύ ανακοινώθηκε πως οι Μικαέλ Ζελαμπάλ και Κρις Τζόνσον δεσμεύτηκαν με δεύτερο συνεχόμενο δεκαήμερο συμβόλαιο. Θυμίζουμε πως το καταστατικό του NBA δεν επιτρέπει τρίτο, οπότε τις επόμενες ημέρες αμφότεροι θα διεκδικήσουν μόνιμη θέση στο ρόστερ έχοντας πραγματοποιήσει ήδη θετικές εμφανίσεις.

Στο απουσιολόγιο του Έιντελμαν είναι ακόμα οι Κέβιν Λοβ, Μάλκολμ Λι, Τσέιζ Μπάντινγκερ και Μπράντον Ρόι. Ο αρχηγός των Τίμπεργουλφς, πάντως, βραβεύτηκε για την κοινωνική προσφορά του στη Μινεάπολις. Θυμίζουμε πως ο Λοβ τέθηκε στο περιθώριο στις 3 Ιανουαρίου εξαιτίας νέου τραυματισμού στο χέρι και πως δεν θα είναι έτοιμος πριν από τον Μάρτιο.

Από την άλλη, ο Κρις Πολ αποκλείστηκε από ένα ακόμα ματς, καθώς δεν γύρισε στις προπονήσεις του Βίνι Ντελ Νέγκρο. Εκτιμάται, πάντως, πως ο 27χρονος πλέι-μέικερ θα ξεπεράσει τραυματισμό στο δεξί γόνατο εντός της σειράς οκτώ εκτός έδρας παιχνιδιών των Κλίπερς, η οποία ξεκινά από το «Target Center». Για την ώρα, πάντως, ο Έρικ Μπλέντσο θα διατηρήσει καθήκοντα βασικού πλέι-μέικερ.

Στα πιτς παραμένουν επίσης οι Τσόνσι Μπίλαπς και Τρέι Τόπκινς. Ωστόσο, ο 36χρονος γκαρντ πήρε μέρος σε ομαδικές ασκήσεις του συλλόγου του Λος Άντζελες χωρίς περιορισμός, οπότε ενδέχεται να ενεργοποιηθεί σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved