Νιου Γιορκ Νικς: Ήρεμος ο «Μέλο» ενόψει Σέλτικς

Νιου Γιορκ Νικς: Ήρεμος ο «Μέλο» ενόψει Σέλτικς

Δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα με τον Κέβιν Γκαρνέτ και ο Καρμέλο Άντονι τονίζει πως αντιμετωπίζει το αυριανό ματς των Νιου Γιορκ Νικς με τους Μπόστον Σέλτικς όπως όλα τα υπόλοιπα.

Μόλις δύο εβδομάδες πέρασαν από την τιμωρία μίας αγωνιστικής, η οποία επιβλήθηκε στον «Μέλο» μετά τη γνωστή διένεξη με τον Γκαρνέτ. Αύριο (25/01, 03:00) οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο «TD Garden», αλλά ο 28χρονος σμολ φόργουορντ δεν φοβάται τους οπαδούς των «C’s», ούτε τον «φίλο» του.

«Θα διασκεδάσω. Σίγουρα περιμένω εχθρική ατμόσφαιρα, αλλά το παιχνίδι είναι σημαντικό για τις δύο ομάδες, οπότε θα έχει ενδιαφέρον. Τουλάχιστον εγώ δεν έχω κάποιο απωθημένο. Είναι απλά ένα ακόμα ματς, που δεν σχετίζεται με όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο» δήλωσε σχετικά ο Άντονι.

Εν τω μεταξύ, ο Μάικ Ουόντσον υποστήριξε πως πρέπει να μειωθεί ο χρόνος συμμετοχής του πρώτου σκόρερ της ομάδας του. Λόγω των πολλών τραυματισμών, ο «Μέλο» παίρνει περίπου 38 λεπτά ανά αγώνα, αλλά ο τεχνικός των Νεοϋορκέζων θέλει να τον περιορίσει στα 35, αρκεί βέβαια, να εφαρμόσει… κάποια στιγμή ολοκληρωμένο rotation έχοντας όλα τα μέλη του δυναμικού στη διάθεσή του.

Από την πλευρά του, ο Ρέιμοντ Φέλτον πήρε μέρος στη σημερινή (23/01) προπόνηση, αλλά χωρίς να σημειώσει την απαιτούμενη πρόοδο, οπότε ενδέχεται να μην προλάβει το ματς (27/01, 02:00) με τους Φιλαδέλφεια 76ερς. Ακόμα, ο Πάμπλο Πριτιζιόνι απουσίασε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, άρα η παρουσία στο αυριανό παιχνίδι με τους Σέλτικς κρίνεται αμφίβολη έως απίθανη.

Μοιραία δημιουργείται πρόβλημα και στην περιφέρεια, καθώς πιθανή απώλεια του Αργνετινού πλέι-μέικερ θα υποχρεώσει τον Ουόντσον να χρησιμοποιήσει εκτενέστερα τους Τζέισον Κιντ, Τζέι Αρ Σμιθ και Ρόνι Μπρούερ, όπως και τον Ιμάν Σουμπέρτ, που δεν είναι ακόμα στο 100% μετά από πολύμηνη αποχή. Θυμίζουμε πως οι Μάρκους Κάμπι και Ρασίντ Ουάλας είναι δεδομένα εκτός, οπότε υπάρχει ήδη «θέμα» με τη στελέχωση της frontline.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved