Ατλάντα Χοκς: Τέλος η χρονιά για Λου Ουίλιαμς

Ατλάντα Χοκς: Τέλος η χρονιά για Λου Ουίλιαμς

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι περί σοβαρού τραυματισμού του Λου Ουίλιαμς στο δεξί γόνατο, καθώς διαπιστώθηκε πως ο γκαρντ των Ατλάντα Χοκς υπέστη ρήξη μηνίσκου.

Χθες αποχώρησε πρόωρα από το παιχνίδι με τους Μπρούκλιν Νετς και εξαρχής το πρόβλημα στο γόνατο φάνηκε επικίνδυνο. Σήμερα (19/01) έγιναν οι σχετικές εξετάσεις και αποδείχθηκε πως ο 26χρονος γκαρντ υπέστη ρήξη μηνίσκου. Μοιραία θα χάσει το υπόλοιπο πρωτάθλημα, οπότε ο Λάρι Ντρου στερείται της καλύτερης λύσης του πάγκου.

Αρχικά οι Κάιλ Κόρβερ και Τζον Τζένκινς, κατά σειρά, θα αναλάβουν σημαντικότερες αρμοδιότητες, ώστε να καλυφθεί το κενό. Δεν αποκλείεται, όμως, τα «γεράκια» να προχωρήσουν σε κάποια ανταλλαγή, ώστε να «επιδιορθώσουν» το ρόστερ. Έχουν δημιουργηθεί, άλλωστε, έντονες φημολογίες για παραχώρηση του Τζος Σμιθ πριν από τη λήξη της σχετικής προθεσμίας της 21ης Φεβρουαρίου, κίνηση που θα ενισχύσει κάποιους τομείς του δυναμικού.

Το δεδομένο είναι πως ο Ουίλιαμς θα χάσει το αποψινό (20/01, 02:00) ματς με τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο «Philips Arena». Αμφίβολος μέχρι την ύστατη ώρα ήταν ο Αλ Χόρφορντ, που δεν έπαιξε χθες λόγω ενοχλήσεων στο πόδι, αλλά θα ενταχθεί στην πεντάδα δίπλα στον Ζάζα Πατσούλια. Εκτός ήταν επίσης οι Ντι Σόουν Στίβενσον και Άντονι Μόροου, που έχουν λιγότερες έως μηδαμινές πιθανότητες παρουσίας στον σημερινό αγώνα, ενώ γνωστοποιήθηκε πως ο Ντέβιν Χάρις θα είναι αναπληρωματικός του φορμαρισμένου Τζεφ Τιγκ.

Από την πλευρά τους, οι Σπερς του Γκρεγκ Πόποβιτς ταξίδεψαν στην Τζόρτζια χωρίς τον Μανού Τζινόμπιλι. Ο Αργεντινός διεθνής χρειάζεται ακόμα πέντε με δέκα ημέρες αποθεραπείας, ώστε να ξεπεράσει ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι, οπότε δεν θα προλάβει ούτε το εκτός έδρας ματς (22/01, 02:00) με τους Φιλαδέλφεια 76ερς, το οποίο ακολουθεί στο πρόγραμμα των «σπιρουνιών». Τέλος, κρίθηκε απαραίτητο ρεπό του Τιμ Ντάνκαν στο δεύτερο μισό σειράς δύο αγώνων εντός 24 ωρών.



Premier League: Συνέχεια στο… μαρτύριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Premier League: Συνέχεια στο… μαρτύριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Serie A: Βήμα Champions League η Αταλάντα
Serie A: Βήμα Champions League η Αταλάντα
Ολυμπιακός: Πονοκέφαλος με Ορτέγκα ενόψει Άστον Βίλα
Ολυμπιακός: Πονοκέφαλος με Ορτέγκα ενόψει Άστον Βίλα
Το ξεχωριστό Q&A του Σαντιάγκο Έσε
Το ξεχωριστό Q&A του Σαντιάγκο Έσε
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved