Νιου Γιορκ Νικς: Πάρτι για έναν στο Λονδίνο (videos)

Νιου Γιορκ Νικς: Πάρτι για έναν στο Λονδίνο (videos)

Οι Ντιτρόιτ Πίστονς μείωσαν προσωρινά στους τέσσερις πόντους με ξέσπασμα του Γκρεγκ Μονρό, αλλά δεν απέφυγαν «εντός έδρας» ήττα με 102-87 από τους Νιου Γιορκ Νικς στο «O2 Arena».

Το ημίχρονο έληξε 56-41 υπέρ των Νεοϋορκέζων, παρά τα 9 λάθη. Άλλωστε η διαφορά πήρε διψήφιες διαστάσεις από το αρχικό 16-2, το οποίο συνδυάστηκε με 6/6 σουτ. Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, ο Μονρό ανέλαβε δράση και διέκοψε προσωρινά, όπως αποδείχθηκε, την κυριαρχία των Νικς στη ρακέτα και πρωταγωνίστησε σε επιμέρους 16-2 των «πιστονιών», που έφερε το σκορ στο 67-63. Ακολούθησε, όμως, 8-0 των τυπικά φιλοξενούμενων και το τρίτο 12λεπτο τελείωσε 75-63. Δεν υπήρξε άλλη απειλή για τους εκπρόσωπους του «Μεγάλου Μήλου», οι οποίοι προωθήθηκαν στο 25-13 με τη δεύτερη σερί νίκη τους, ενώ οι Πίστονς έπεσαν στο 14-25.

Εξαιρετικός ήταν ο Ιμάν Σουμπέρτ όντας μέλος της βασικής πεντάδας και σημείωσε 8 πόντους σε 14:50. Πάντως ο Καρμέλο Άντονι ανέλαβε, όπως όφειλε, το παραγωγικό βάρος και έφτασε στους 26 πόντους στο Λονδίνο, όπου πριν από λίγους μήνες κατέκτησε χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο. Ακολούθησε ο Αμάρε Στουντεμάιρ με 17, ενώ ο Τζέι Αρ Σμιθ είχε 16 και ο Στιβ Νόβακ 13 με τρία τρίποντα. Δέκα πόντους και 14 ριμπάουντ είχε ο Τάισον Τσάντλερ, που αγωνίστηκε γριπωμένος.

Από την άλλη διακρίθηκε ο Ουίλ Μπάινουμ με 22 πόντους (10/16 σουτ). Ακόμα, ο Κάιλ Σίνγκλερ πέτυχε 15 πόντους, ο Ταϊσόν Πρινς 12, ενώ οι Μονρό και Αντρέ Ντράμοντ σταμάτησαν στους 11. Σε κακή βραδιά ήταν ο Μπράντον Νάιτ, που περιορίστηκε στον έναν πόντο σε 18 λεπτά, κυρίως λόγω της άμυνας του Σουμπέρτ. Μόλις 2 πόντους πρόσφερε ο Τζέισον Μάξιελ, ενώ οι Ρόντνι Στάκι (6 πόντους) και Τσάρλι Βιγιανουέβα (5 πόντους) έπαιξαν, αν και δεν είναι στο 100%. Τέλος, ο Όστιν Ντέι (2 πόντους) χρεώθηκε αντιαθλητικό φάουλ μετά από βίαιο μαρκάρισμά του σε βάρος του Τσάντλερ στο δεύτερο 12λεπτο.

Άλλα μικρά νέα:

Εκτός αγώνα έμεινε ο Ρασίντ Ουάλας, για τον οποίο εκφράστηκαν φόβοι περί μόνιμου παραγκωνισμού του. Στο περιθώριο της αναμέτρησης, πάντως, ισχυρίστηκε πως θα ξεπεράσει τον τραυματισμό στο αριστερό πόδι και πως θα επιστρέψει εντός του 2012-13, ενώ ο Μάικ Ουόντσον υποστήριξε πως δεν κινδυνεύει η θέση του 38χρονου φόργουορντ/σέντερ στο ρόστερ.

Ούτε ο Ρέιμοντ Φέλτον έπαιξε, αλλά θα υποβληθεί σε εξετάσεις, όταν η αποστολή των Νικς επιστρέψει στις Η.Π.Α. Για την ώρα, εκτιμάται πως θα είναι έτοιμος το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο.

Από τους Πίστονς δεν χρησιμοποιήθηκαν οι Κόρεϊ Μαγκέτι, Βιατσεσλάβ Κραβτσόβ και Γιόνας Γιερέμπκο. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από ίωση και είναι εκτός rotation, ενώ ο Σουηδός φόργουορντ και ο Ρώσος σέντερ δεν υπολογίζονται από τον Λόρενς Φρανκ. Αμφότεροι, μάλιστα, έχουν εκδηλώσει παράπονα για τον παραγκωνισμό τους.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζον Αμίτσι, παραχώρησε συνέντευξη στη βρετανική τηλεόραση, λίγα λεπτά πριν λήξει ο αγώνας. Σε αυτή ανακοίνωσε πως θα η βρετανική λίγκα θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2014. Πρόκειται για νέα εθνική διοργάνωση, η οποία θα έχει την υποστήριξη της BBL.

Επίσης, ο κομισάριος του NBA, Ντέιβιντ Στερν, σχολίασε το πρόσφατο περιστατικό με τον Άντονι. Ισχυρίστηκε πως δεν είναι αντίθετος με την ηχητική μαγνητοσκόπηση των παικτών από τις ομάδες τους, κάτι που συνέβη στην περίπτωση του «Μέλο».

Στο κλειστό βρέθηκαν πολλοί γνωστοί ποδοσφαιριστές. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο Τιερί Ανρί.

Νιου Γιορκ Νικς: Πάρτι για έναν στο Λονδίνο (videos)



Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
Στέφανος Ντούσκος: Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία
Στέφανος Ντούσκος: Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved