Ατλάντα Χοκς: Εσωτερική τιμωρία στον Τζος Σμιθ

Ατλάντα Χοκς: Εσωτερική τιμωρία στον Τζος Σμιθ

Αλλαγές υποσχέθηκε ο Λάρι Ντρου μετά την ντροπιαστική ήττα από τους Σικάγο Μπους και αυτές ξεκίνησαν με τον αποκλεισμό του Τζος Σμιθ από το αποψινό παιχνίδι με τους Μπρούκλιν Νετς.

Σήμερα (17/01, 02:30) τα «γεράκια» υποδέχονται τους Νετς και μεθαύριο (19/01, 02:30) δοκιμάζονται στο «Barclays Center». Ο 27χρονος φόργουορντ, που είναι και αρχηγός των Χοκς, θα χάσει το πρώτο ματς, καθώς επιπλήχθηκε με ποινή μίας αγωνιστικής από τη διοίκηση! Δεν ξεκαθαρίστηκε η αφορμή της «καμπάνας», αλλά τονίστηκε πως η συμπεριφορά του ζημίωσε την ομάδα. Παράλληλα επιβλήθηκε πρόστιμο στον Σμιθ, το ύψος του οποίου δεν γνωστοποιήθηκε.

Δεδομένο είναι πως ο πρώτος σκόρερ (16.5 πόντους) και πρώτος σε μπλοκ (2.3) στις αντίστοιχες κατατάξεις των εκπρόσωπων της Τζόρτζια δέχθηκε τεχνική ποινή στο προηγούμενο παιχνίδι των Χοκς, όταν «έστειλε» τον Κερκ Χάινριχ στο στήριγμα του καλαθιού, με τη βοήθεια των Τζεφ Τιγκ και Ντέβιν Χάρις. Αναφορικά με το σημερινό παιχνίδι εκτιμάται πως ο Ζάζα Πατσούλια θα πάρει τη θέση του Σμιθ στη βασική πεντάδα.

Πρέπει να σημειωθεί πως τα «γεράκια» έχουν χάσει έξι από τα τελευταία επτά ματς τους και πως έχουν υποχωρήσει στο 21-16. Η υπομονή του Ντρου, όμως, εξαντλήθηκε μετά την απογοητευτική εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στους Μπουλς, όταν και μίλησε για αλλαγές στη δομή του συλλόγου. Αποδείχθηκε πως ο Σμιθ, που θα γίνει unrestricted free agent το καλοκαίρι, αποδέχθηκε τα πρώτα «πυρά».

Για το σημερινό ματς στο «Philips Arena» αβέβαιη κρίνεται η συμμετοχή των Άντονι Μόροου και Ντε Σόουν Στίβενσον, που ταλαιπωρούνται ακόμα με τραυματισμό, κάτι που συμβαίνει από το ξεκίνημα της σεζόν σε αμφότερες τις περιπτώσεις. Όπως και να έχει, οι Χάρις, Τιγκ και Κάιλ Κόρβερ θα αναλάβουν μεγαλύτερες ευθύνες απόψε, καθώς αποτελούν τις καλύτερες διαθέσιμες λύσεις στις θέσεις «1» και «2», μαζί με τον Λου Ουίλιαμς.

Από την άλλη, η παρουσία του Τζέραλντ Ουάλας, ο οποίος έχει χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια με τραυματισμό στα πλευρά, είναι πιθανή, αλλά η τύχη του θα αποφασιστεί λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. Αν δεν προλάβει, οι Κιθ Μπόγκανς και Μαρσόν Μπρουκς θα συνεχίσουν να καλύπτουν το κενό του.

Τέλος σημειώνουμε πως ο Τζο Τζόνσον θα γυρίσει σήμερα για πρώτη φορά στην Ατλάντα, ύστερα από την ανταλλαγή στους Νετς. Μιλώντας στο RealGM θυμήθηκε αρχικά τα χρόνια στους Χοκς και αναλώθηκε στα τωρινά συναισθήματά του: «Είχαμε καλή ομάδα. Δυστυχώς οι τραυματισμοί μας επηρέασαν αρνητικά στα playoffs σχεδόν κάθε χρονιά. Δεν πετύχαμε τους στόχους μας, αλλά έχω καλές αναμνήσεις. Θα χαρώ την επιστροφή μου, επειδή θα δω παλιούς φίλους και γνωστά πρόσωπα. Σίγουρα θα είναι παράξενα στα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων, αλλά πιστεύω πως θα το διασκεδάσω».



Τίτλος για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου!
Τίτλος για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου!
NBA: Ισοφάρισαν 2-2 τη σειρά με Καβαλίερς οι Μάτζικ μετά το 2Χ2 στο Ορλάντο
NBA: Ισοφάρισαν 2-2 τη σειρά με Καβαλίερς οι Μάτζικ μετά το 2Χ2 στο Ορλάντο
Κωπηλασία: Δεύτερο σερί ασημένιο σε Ευρωπαϊκό για Φίτσιου και Κοντού
Κωπηλασία: Δεύτερο σερί ασημένιο σε Ευρωπαϊκό για Φίτσιου και Κοντού
Super League, Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 1-1: Μοιρασιά και μαθηματική παραμονή
Super League, Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 1-1: Μοιρασιά και μαθηματική παραμονή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved