Κλίβελαντ Καβαλίερς: Στόχος ο… Λεμπρόν Τζέιμς

Κλίβελαντ Καβαλίερς: Στόχος ο… Λεμπρόν Τζέιμς

Το καλοκαίρι του 2010 έγινε «καταζητούμενος» στο Κλίβλαντ, αλλά ο Λεμπρόν Τζέιμς αποτελεί στόχο των Κλίβελαντ Καβαλίερς για το 2014, όταν ο «βασιλιάς» θα έχει το δικαίωμα να γίνει unrestricted free agent.

Οι «καβς» δεν αποτελούν την πρώτη ομάδα, που έχει θέσει τον Τζέιμς στο «στόχαστρό» της. Άλλωστε, οι Λος Άντζελες Λέικερς προσπαθούν από τώρα να εξασφαλίσουν τον απαραίτητο χώρο στο salary cap, ώστε να «κυνηγήσουν» τον 28χρονο φόργουορντ, αν και εκείνος προτιμήσει να μείνει ελεύθερος από τους Μαϊάμι Χιτ το μεθεπόμενο καλοκαίρι. Πλέον γίνεται αντιληπτό πως οι Καβαλίερς ακολουθούν αντίστοιχη μεταγραφική πολιτική έχοντας σκοπό την επανάκτηση του 8-φορές All Star!

Θυμίζουμε πως ο Αμερικανός διεθνής έχει γεννηθεί στο Άκρον του Οχάιο. Ουδέποτε, μάλιστα, έχει αποκλείσει την περίπτωση επιστροφής στην ομάδα της γενέτειράς του, αν και αποδοκιμάζεται έντονα από τους φίλους των «καβς» σε κάθε επίσκεψη των Χιτ στο Κλίβλαντ. Για την ώρα, πάντως, τονίζει πως οι Χιτ κυριαρχούν στη σκέψη του και στους στόχους του, ενώ δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για τον όρο περί μονομερής και μονοετής επέκτασης συμβολαίου, που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Το δεδομένο είναι πως οι Καβαλίερς δοκιμάζονται απόψε (15/01, 05:00) στο «Sleep Train Arena» των Σακραμέντο Κινγκς. Μοναδικό πρόβλημα του Μπάιρον Σκοτ είναι η απουσία του Άντερσον Βαρεχάο, ο οποίος συνεχίζει αποθεραπεία μετά από πρόσφατη εγχείρηση.

Από την πλευρά τους, οι «βασιλιάδες» δεν θα στερηθούν των υπηρεσιών του Άαρον Μπρουκς, καθώς ξεπέρασε γρίπη. Ο 27χρονος πλέι-μέικερ δεν προπονήθηκε χθες (13/01), ενώ απουσίασε από το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του, αλλά ένιωσε καλύτερα σήμερα (14/01).

Στην καθημερινότητα της ομάδας του Κιθ Σμαρτ, όμως, ξεχωρίζει η πιθανή μετακόμιση του συλλόγου στο Σακραμέντο. Τις τελευταίες ημέρες έχουν προκύψει πολλά σενάρια γύρω από το μέλλον των Κινγκς, αλλά όλα δείχνουν πως τη νέα χρονιά θα αγωνιστούν στο «KeyArena», παλιό «σπίτι» των Σιάτλ Σούπερσονικς, και πως από το 2015-16 θα φιλοξενηθούν από το νέο κλειστό, που ετοιμάζουν ο Κρις Χάνσεν και οι συνεργάτες του.

Θυμίζουμε πως η οικογένεια Μαλούφ φέρεται πως συμφώνησε για πώληση της ομάδας έναντι 525 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ το νέο κλειστό προδιαγραφών NBA θα κοστίσει 500 εκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με το Yahoo! Sports το ζήτημα έχει συζητηθεί ήδη σε έκτακτη συνέλευση των ιδιοκτητών της λίγκας, η ύπαρξη της οποίας θα επιβεβαίωνε τη συμφωνία και τις παραπάνω εξελίξεις, αλλά όλα τα παραπάνω περιορίζονται σε επίπεδο φημολογιών.



Χάντμπολ Γυναικών: Στον τελικό ο ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Στον τελικό ο ΠΑΟΚ
Ολυμπιακή Φλόγα: Έφθασε στη Μασσαλία το θρυλικό Belem
Ολυμπιακή Φλόγα: Έφθασε στη Μασσαλία το θρυλικό Belem
Χαλάει ο καιρός με πτώση θερμοκρασίας μέχρι το Σάββατο
Χαλάει ο καιρός με πτώση θερμοκρασίας μέχρι το Σάββατο
Champions League: Η καρδιά της Ρεάλ Μαδρίτης δε λυγίζει - Επική πρόκριση στον τελικό!
Champions League: Η καρδιά της Ρεάλ Μαδρίτης δε λυγίζει - Επική πρόκριση στον τελικό!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved