Μέμφις Γκρίζλις: Φοβάται τις… γάτες ο Ράντολφ

Μέμφις Γκρίζλις: Φοβάται τις… γάτες ο Ράντολφ

Ουδέποτε έχει… κωλώσει στα παρκέ, αλλά αποκαλύφθηκε πως ο Ζακ Ράντολφ των Μέμφις Γκρίζλις φοβάται τις γάτες. Νέες εξελίξεις αναφορικά με την ανταλλαγή του Ρούντι Γκέι.

Ο 31χρονος φόργουορντ/σέντερ είναι δώδεκα χρόνια στο NBA και έχει εμπλακεί σε πολλούς καυγάδες, με πρόσφατη περίπτωση τη διένεξη με τον Κέντρικ Πέρκινς των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Γενικά είναι το «σκληρό παιδί» των ομάδων, στις οποίες έχει αγωνιστεί. Τον συγκεκριμένο ρόλο διατηρεί και στις «αρκούδες», αλλά πλέον αποκαλύφθηκε η αδυναμία του. Σε συνέντευξή του χαρακτήρισε τις γάτες… σατανικές. Ξεκαθάρισε πως λατρεύει τα ζώα και κυρίως τους σκύλους, αλλά πρόσθεσε πως μισεί τις γάτες. Δεν παρέλειψε να σημειώσει πως τις φοβάται.

Πλην των ανησυχιών του Ράντολφ «τρέχουν» οι εξελίξεις γύρω από τον Γκέι, που προορίζεται για ανταλλαγή. Φαίνεται πως οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς απέρριψαν πρόταση των εκπρόσωπων του Τενεσί, η οποία περιείχε έναν εκ των Κέβιν Λοβ και Νίκολα Πέκοβιτς. Παράλληλα, ο 26χρονος σμολ φόργουορντ ισχυρίστηκε πως ο Ραζόν Ρόντο τον θέλει στους Μπόστον Σέλτικς! Τόνισε, πάντως, πως προτιμά να συνεχίσει στους Γκρίζλις…

Εντούτοις, οι «αρκούδες» ίσως υποχρεωθούν να τον ανταλλάξουν άμεσα, αφού ο ετήσιος μισθός του δημιουργεί σημαντικό πρόβλημα στο salary cap, αν συνδυαστεί με τις αποδοχές των Ράντολφ, Μαρκ Γκασόλ και Μάικ Κόνλεϊ. Διέρρευσε, άλλωστε, πως ο σύλλογος του Μέμφις επικοινώνησε με τους Σακραμέντο Κινγκς, ώστε να συζητηθεί η περίπτωση τράμπας του Γκέι με τον Ταϊρίκ Έβανς, που θα γίνει restricted free agent το καλοκαίρι, δεν συνδυάζεται με αντίστοιχες οικονομικές υποχρεώσεις και μπορεί να καλύψει το κενό στη θέση «3», τουλάχιστον στα μάτια των ανθρώπων των Γκρίζλις.

Το δεδομένο είναι πως η προθεσμία για ανταλλαγές εκπνέει στις 21 Φεβρουαρίου, οπότε υπάρχει χρονικό περιθώριο, στο οποίο θα μελετηθούν όλες οι πιθανές λύσεις. Για αυτό η διοίκηση των «αρκούδων» δείχνει υπομονή στο συγκεκριμένο θέμα και τονίζει ανεπίσημα πως δεν υπάρχει λόγος βιασύνης.

Εν τω μεταξύ, ο Τόνι Ρότεν υποβιβάστηκε στην D-League, οπότε δεν θα είναι διαθέσιμος για το αποψινό ματς (12/01, 03:00) με τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο «FedExForum». Στο απουσιολόγιο του Λάιονελ Χόλινς είναι επίσης οι Τζος Σέλμπι (άδεια) και Κουίνσι Ποντέξτερ (γόνατο). Αντίθετα, ο Γκρεγκ Πόποβιτς έχει όλα τα μέλη του ρόστερ στη διάθεσή του.

Πάντως, οι Τεξανοί δεν έχουν μείνει στο περιθώριο αναφορικά με τα σενάρια για άμεσες ανταλλαγές. Το όνομα του Ντε Χουάν Μπλερ, άλλωστε, έχει εμπλακεί σε πολλές σχετικές περιπτώσεις. Σημειώνουμε πως ο 23χρονος φόργουορντ/σέντερ γίνεται free agent ύστερα από το πέρας της τρέχουσας σεζόν.



Euro 2024: Αβέβαιος για τη Γερμανία ο Ντε Γιονγκ
Euro 2024: Αβέβαιος για τη Γερμανία ο Ντε Γιονγκ
Ευρωμπάσκετ Νέων Ανδρών: Αναχωρεί για προετοιμασία στο Ηράκλειο η Εθνική
Ευρωμπάσκετ Νέων Ανδρών: Αναχωρεί για προετοιμασία στο Ηράκλειο η Εθνική
Κορυφαίος προπονητής της σεζόν στη Super Liga Ρουμανίας ο Ηλίας Χαραλάμπους
Κορυφαίος προπονητής της σεζόν στη Super Liga Ρουμανίας ο Ηλίας Χαραλάμπους
Ερυθρός Αστέρας: Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο ο Νεμάνια Στόιτς
Ερυθρός Αστέρας: Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο ο Νεμάνια Στόιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved