Μαϊάμι Χιτ: Νέο ενδιαφέρον για Όντεν

Μαϊάμι Χιτ: Νέο ενδιαφέρον για Όντεν

Ο Γκρεγκ Όντεν θέλει να επιστρέψει στο NBA και επανήλθε στο προσκήνιο ενδιαφέρον των Μαϊάμι Χιτ για την πρώτη επιλογή του ντραφτ του 2007. Εκτός απόψε ο Σέιν Μπατίερ.

Το δεδομένο είναι πως οι πρωταθλητές NBA επανέκτησαν τους Τζάρβις Βαρνάντο και Τζος Χάρελσον με δεκαήμερα συμβόλαια. Ο πρώτος επιλέχθηκε από τους Χιτ στη 41η θέση του ντραφτ του 2010 και αποδεσμεύτηκε πρόσφατα από τους Μπόστον Σέλτικς, ενώ ο Χάρελσον αποτέλεσε παρελθόν πριν από λίγες μέρες μέσω του κατάλογου των waivers, αλλά το μόνιμο συμβόλαιό του αντικαταστάθηκε με δεκαήμερο. Έτσι το ρόστερ του Έρικ Σποέλστρα αριθμεί πάλι δεκαπέντε μέλη, έστω και προσωρινά.

Από την πλευρά του, ο Όντεν παρακολουθεί μαθήματα στο Οχάιο Στέιτ και προπονείται με την πανεπιστημιακή ομάδα! Σύμφωνα με τον Μάικ Κόνλεϊ των Μέμφις Γκρίζλις, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης στους Μπακάις, ο πρώην σέντερ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς ελπίζει πως θα επιστρέψει φέτος στον «μαγικό» κόσμο, αρκεί να μην υποφέρει εκ νέου τραυματισμό σε ένα από τα δύο γόνατα, όπως συνέβη πολλάκις κατά τη διάρκεια της πορείας στους εκπρόσωπους του Όρεγκον. Παρόμοια αισιοδοξία για τον Όντεν είχε εκφράσει ο Νικολά Μπατούμ, πριν από ένα μήνα.

Προφανώς το ενδιαφέρον των Χιτ, που διατηρείται σε θεωρητικό επίπεδο, σχετίζεται άμεσα με το πρόβλημα στα ριμπάουντ, που έχει διαπιστωθεί από το ξεκίνημα της σεζόν. Ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο Κρις Μπος θεωρούν πως υπάρχει δυνατότητα επίλυσης του ζητήματος εκ των έσω, αλλά ο σύλλογος της Φλόριντα ενδέχεται να προχωρήσει στην απόκτηση παίκτη τύπου Όντεν. Άλλωστε υπάρχει γνωστό ενδιαφέρον και για τον Κρις Άντερσεν, που είναι επίσης unrestricted free agent.

Μέσα σε όλα, η ομάδα του Έρικ Σποέλστρα δοκιμάζεται απόψε (11/10, 05:30) στην έδρα των Μπλέιζερς. Δεν υπάρχει πρόβλημα τραυματισμού, αν εξαιρεθεί ο Μπατίερ, που απουσίασε από τη χθεσινή (09/01) προπόνηση και από το σημερινό ζέσταμα λόγω μικροτραυματισμού στο πόδι. Αν επιβεβαιωθούν οι τωρινές ενδείξεις και ο 34χρονος φόργουορντ αποκλειστεί, τότε ο Ρασάρντ Λιούις θα επιστρέψει στο rotation και ο Μάικ Μίλερ θα πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στο «Rose Garden».

Από την πλευρά τους, οι Μπλέιζερς ούτε που θέλουν να ακούν για τον Όντεν, αλλά ο 24χρονος Αμερικανός δεν θα βρεθεί απέναντί τους, τουλάχιστον σήμερα. Ακόμα, ο Λα Μάρκους Όλντριτζ προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες ημέρες ξεπερνώντας ενοχλήσεις στον καρπό, οπότε θα τεθεί στη διάθεση του Τέρι Στοτς. Αντίθετα, ο αναπληρωματικός του, Μέγερς Λέοναρντ, είναι ακόμα στο περιθώριο. Τέλος, οι Νόλαν Σμιθ και Ουίλ Μπάρτον επέστρεψαν στο βασικό ρόστερ έπειτα από πέρασμα από την D-League, οπότε ο Στοτς έχει πληθώρα επιλογών ενόψει της αποψινής αναμέτρησης.



Λιγότερους διεθνείς αγώνες θέλει η Premier League
Λιγότερους διεθνείς αγώνες θέλει η Premier League
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved