Λος Άντζελες Λέικερς: Παίζει ο Νας

Λος Άντζελες Λέικερς: Παίζει ο Νας

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Στιβ Νας θα επιβεβαιώσει την άνοδο των τελευταίων ημερών αγωνιζόμενος στο σημερινό παιχνίδι των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Οι «λιμνάνθρωποι» θα δοκιμαστούν (23/12, 05:30) στο «ORACLE Arena» των φορμαρισμένων Ουόριορς, αλλά θα έχουν τον Νας στη διάθεσή τους. Θυμίζουμε πως ο 38χρονος Καναδός έχει χάσει τα τελευταία 24 ματς των Λέικερς εξαιτίας τραυματισμού στο αριστερό πόδι. Στο μεσοδιάστημα κρινόταν ανά εβδομάδα, αλλά μονάχα τις τελευταίες ημέρες εντάχθηκε πλήρως στις ομαδικές προπονήσεις του Μάικ Ντ’ Αντόνι.

Πιθανότατα, πάντως, η παρουσία του στο παρκέ θα είναι περιορισμένη. Ο 2-φορές MVP, άλλωστε, υποστήριξε πως χρειάζεται ακόμα ένα μήνα, ώστε να επανέλθει στο 100% η αντίληψη του παιχνιδιού και η αγωνιστική ετοιμότητά του. Όπως και να έχει, ο Νας αναμένεται να ανεβάσει τους εκπρόσωπους της «πόλης των αγγέλων», έστω με τη βοήθεια του Κρις Ντουχόν, που μάλλον θα διατηρήσει θέση στη βασική πεντάδα.

Αντίθετα, ο Στιβ Μπλέικ παραμένει στα πιτς, αλλά πλέον αποτελεί τον μοναδικό απουσιάζοντα των Λέικερς, οι οποίοι «τρέχουν» σερί τριών νικών. Ο 32χρονος «άσος» αναρρώνει ακόμα από εγχείρηση στη μέση.

Οι Ουόριορς θα στερηθούν των υπηρεσιών των Άντριου Μπόγκουτ και Μπράντον Ρας, κάτι που είναι γνωστό και θα συνεχιστεί για σημαντικό χρονικό διάστημα. Για το σημερινό παιχνίδι, πάντως, ο Μαρκ Τζάκσον έχει ασχοληθεί περισσότερο με τον περιορισμό του Ντουάιτ Χάουαρντ, καθώς θεωρεί τον «σούπερμαν» σημαντικότερη απειλή για την ομάδα του, κυρίως λόγω της βελτίωσής του στα τελευταία ματς.

Από την πλευρά του, ο Μέτα Ουόρλντ Πις δήλωσε πως δεν έχει πρόβλημα με την ιδιότητα του αναπληρωματικού, την οποία του έχει δώσει ο Ντ’ Αντόνι στους τελευταίους αγώνες: «Θέλω μονάχα νίκες. Αυτός είναι ο στόχος όλων μας. Δεν μιλώ για τους υπόλοιπους, αλλά σίγουρα στόχος μας είναι οι νίκες. Είμαι περισσότερο δυνατός σε σχέση με τους άλλους πάουερ φόργουορντ, αλλά σε μερικά παιχνίδια μας βολεύουν άλλα μαρκαρίσματα».

Μέσα σε όλα υπάρχει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός του συλλόγου του Λος Άντζελες. Θυμίζουμε πως σε προτεραιότητα έχει τεθεί η απόκτηση free agent πλέι-μέικερ και η ανταλλαγή του Πάου Γκασόλ. Πάντως ο Ντελόντε Ουέστ, ο οποίος είναι ελεύθερος, αποκλείστηκε, όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα.



Λιγότερους διεθνείς αγώνες θέλει η Premier League
Λιγότερους διεθνείς αγώνες θέλει η Premier League
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved