Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Προβληματισμένος ο Λοβ!

Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Προβληματισμένος ο Λοβ!

Πρόσφατες τοποθετήσεις του ιδιοκτήτη, Γκλεν Τέιλορ, και του GM, Ντέιβιντ Καν, ωθούν το μεγάλο αστέρι του Μινεσότα Τίμπεργουλφς, Κέβιν Λοβ, προς την πόρτα της… εξόδου.

Το 2008 οι «λύκοι» επέλεξαν τον Αμερικανό διεθνή στην όγδοη θέση του ντραφτ και από τότε στηρίζονται πάνω του. Ο Λοβ σίγουρα έχει εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις του στον «μαγικό» κόσμο, αλλά δεν έχει οδηγήσει ακόμα τους Τίμπεργουλφς στα playoffs, κάτι που προφανώς έχει ενοχλήσει τα στελέχη του συλλόγου…

«Δεν ξέρω πως χαρακτηρίζονται αστέρια απλοί παίκτες, αλλά ενοχλήθηκα, όταν ο ιδιοκτήτης υποστήριξε πως ο Κέβιν Λοβ δεν είναι αστέρι, επειδή δεν μας έχει φέρει στα playoffs. Δεν πιστεύω πως έτυχα στήριξης, ούτε γνωρίζω  αν θα μπορέσω να την προσπεράσω. Είμαι μόλις 24, αλλά κατανοώ πως η συγκεκριμένη τοποθέτηση ήταν αντιεπαγγελματική. Υπήρξαν άνθρωποι μέσα από την ομάδα, οι οποίοι αμφισβήτησαν τραυματισμό μου. Πίστεψαν ότι προσποιούμαι. Πραγματικά με πείραξαν» υποστήριξε μέσω του «Yahoo! Sports ο πρώην φόργουορντ του UCLA.

Δεν δίστασε να περάσει και στην αντεπίθεση…: «Κάθε χρόνο μπαίνεις στα αποδυτήρια και έχουν αλλάξει όλα. Υπάρχουν νέα παιδιά παντού. Μοιραία αναρωτιέσαι, αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο. Δεν έχω αγωνιστεί ακόμα στα playoffs. Κοιτώ το συμβόλαιό μου δίνοντας έμφαση στον όρο περί αποδέσμευσης. Είτε έχουμε περάσει μέχρι τότε στα playoffs, είτε όχι, εγώ γιατί να μείνω και να αλλάζουμε κάθε χρόνο το ρόστερ; Έχω ξεπεράσει τις προσδοκίες πολλών και έχουμε προσπαθήσει πραγματικά σαν ομάδα. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτά, αλλά η διοίκηση είναι σε διαφορετική σελίδα. Έχω καλή μνήμη, οπότε θυμάμαι και θα θυμάμαι όσα έχουν συμβεί, θετικά και αρνητικά. Θα ήθελα να διεκδικήσω πρωτάθλημα στη Μινεσότα, αλλά…».

Σημειώνουμε πως το καλοκαίρι του 2015 ο Λοβ έχει το δικαίωμα να γίνει free agent. Υπάρχει, άλλωστε, σχετικός όρος στο τετραετές συμβόλαιο 62 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο υπέγραψε τον περασμένο Ιανουάριο. Ο ίδιος ήθελε πενταετές με τις ανώτατες αποδοχές (σ.σ. 80 εκατομμύρια δολάρια), αλλά αρκέστηκε στο 3+1, το +1 του οποίου ενδέχεται να διαγράψει ο χαρισματικός αθλητής, όταν φτάσει ο καιρός. Μέχρι τότε, πάντως, υπόσχεται πως θα είναι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις των Τίμπεργουλφς. Μάλλον είναι περιττό να αναφέρουμε πόσες ομάδες θα ενδιαφερθούν για τον Λοβ, αν όντως αποδεσμευτεί από τους «λύκους» μετά από το 2014-15.



Κέρασε μπύρα τους φιλάθλους για το αντίο του ο Μάρκο Ρόις!
Κέρασε μπύρα τους φιλάθλους για το αντίο του ο Μάρκο Ρόις!
Επεισόδια στα Άνω Λιόσια - Ήρθαν στα χέρια οπαδοί του Ηρακλή και του Πανιωνίου (vid)
Επεισόδια στα Άνω Λιόσια - Ήρθαν στα χέρια οπαδοί του Ηρακλή και του Πανιωνίου (vid)
Πόλο: Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός
Πόλο: Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Τίτλος αφιερωμένος στον Ιβάν Σαββίδη
ΠΑΟΚ: Τίτλος αφιερωμένος στον Ιβάν Σαββίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved