Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Τετραετές ο Κάρι

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Τετραετές ο Κάρι

Νέο τετραετές συμβόλαιο αξίας 44 εκατομμυρίων δολαρίων υπέγραψε ο Στέφεν Κάρι με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, λίγο πριν εκπνεύσει σχετική προθεσμία.

Αν οι δύο πλευρές δεν συμφωνούσαν σήμερα (31/10), τότε ο 24χρονος πλέι-μέικερ θα γινόταν restricted free agent το επόμενο καλοκαίρι. Τελικά αυτή η προοπτική αποφεύχθηκε, καθώς η 7η επιλογή του ντραφτ του 2009 δέχθηκε τη «γενναία» πρόταση των Ουόριορς, οπότε «δεσμεύτηκε» μέχρι το τέλος του 2016-17.

Καλά νέα για τους «πολεμιστές» προέκυψαν επίσης για τον Άντριου Μπόγκουτ. Ο Αυστραλός σέντερ ξεκίνησε προπονήσεις τη Δευτέρα (29/10) έχοντας ξεπεράσει ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Μάλιστα υπολογίζεται για το σημερινό (01/11, 04:00) παιχνίδι εναντίον των Φίνιξ Σανς, με το οποίο οι εκπρόσωποι του Όκλαντ θα αρχίσουν τη φετινή regular season. Πρέπει να σημειωθεί πως η συμμετοχή του θα κριθεί την ύστατη ώρα. Άλλωστε ο πρώην παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς δεν έπαιξε στα φιλικά προετοιμασίας και απαιτείται διάστημα προσαρμογής, πριν φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα των Ουόριορς.

Δεδομένη είναι η συμμετοχή του Χάρισον Μπαρνς στο ματς. Μάλιστα ο rookie σμολ φόργουορντ θα ξεκινήσει στη βασική πεντάδα. «Αυτός ήταν ο στόχος μου. Να είμαι στην πεντάδα. Σίγουρα χαίρομαι που τα κατάφερα από την πρεμιέρα, αλλά θα παραμείνω συγκεντρωμένος, ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου» δήλωσε σχετικά ο πρώην παίκτης του Νορθ Καρολάινα.

Από την πλευρά των Σανς ξεχωρίζει η εξέλιξη που αφορά τον Ουες Τζόνσον. Οι «ήλιοι» δεν ανανέωσαν μονομερώς το συμβόλαιό του έναντι 5.4 εκατομμυρίων δολαρίων μέχρι το πέρας του 2013-14. Πάντως ξεκαθάρισαν πως θα ήθελαν να κρατήσουν τον Τζόνσον, αν και θα γίνει restricted free agent το επόμενο καλοκαίρι.

Αντίθετα, ο Μάικλ Μπίσλι αποκτήθηκε από τους Σανς με τριετές συμβόλαιο κατά τη διάρκεια της offseason. Η δεύτερη επιλογή του ντραφτ του 2008 ισχυρίστηκε πως στοχεύει στην καθιέρωσή του στους εκπρόσωπους της Αριζόνα

«Γνωρίζω πως οι άνθρωποι με βλέπουν σαν τέρας. Τα Μέσα έχουν ασκήσει έντονη κριτική σε βάρος μου. Είμαι πέντε χρόνια στο NBA, αλλά δεν έχω πλησιάσει τους ατομικούς στόχους μου. Δεν κατηγορώ κάποιον, πλην του εαυτού μου. Πρέπει να κοιτάξω μπροστά, εντός και εκτός παρκέ. Δεν ξεχνώ το πρόστιμο που δέχθηκα από το NBA (σ.σ. ήταν σε δωμάτιο, στο οποίο βρέθηκε μαριχουάνα). Δεν θα το διέγραφα, ακόμα και αν μπορούσα. Στη ζωή μαθαίνεις από τα λάθη σου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο GM των Σανς, Λανς Μπλανκς, ομολόγησε πως συναντήθηκε με ανθρώπους των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, ώστε να εξασφαλιστεί ο Τζέιμς Χάρντεν. Εντούτοις δεν επετεύχθη συμφωνία και ο κορυφαίος «έκτος παίκτης» του NBA κατέληξε στους Χιούστον Ρόκετς, αν και είχε φανερώσει τάσεις προς τον σύλλογο του Φίνιξ.



Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Ολλανδία: Το σήκωσε η PSV Αϊντχόφεν
Ολλανδία: Το σήκωσε η PSV Αϊντχόφεν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved