ΝΒΑ-Φιλικά: Αποχώρησε με πατερίτσες ο Τσάντλερ των Νικς (videos)

ΝΒΑ-Φιλικά: Αποχώρησε με πατερίτσες ο Τσάντλερ των Νικς (videos)

Νέο πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε στους Νιου Γιορκ Νικς, καθώς ο Τάισον Τσάντλερ αποχώρησε πρόωρα από τη φιλική νίκη με 97-95 στην παράταση (86-86 κ.α.) επί των Μπρούκλιν Νετς.

Ο Στιβ Νόβακ πέτυχε δύο τρίποντα στον έξτρα χρόνο. Συνολικά ξεχώρισε ο Κρις Κόπλαντ με 16 πόντους, ενώ οι Καρμέλο Άντονι και Ρέιμοντ Φέλτον έφτασαν στους 15 και ο Μίκελ Τόμπσον στους 13. Από την πλευρά του, ο Τσάντλερ συγκρούστηκε με τον Τζέραλντ Ουάλας στην πρώτη φάση του αγώνα και χτύπησε το αριστερό του γόνατο. Μάλιστα αποχώρησε από το κλειστό με πατερίτσες και τις επόμενες ώρες θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Θυμίζουμε πως οι Μάρκους Κάμπι, Ρασίντ Ουάλας και Αμάρε Στουντεμάιρ είναι ήδη στο περιθώριο εξαιτίας τραυματισμών. Από την πλευρά τους, οι Νετς είχαν σε καλή βραδιά τον Ντερόν Ουίλιαμς, που σημείωσε 22 πόντους, αλλά ηττήθηκαν στο ντέρμπι.

Ντέρμπι έγινε και στο Λος Άντζελες, όπου οι Κλίπερς κατέβαλαν τους Λέικερς με 97-91. Ο Έρικ Μπλέντσο πέτυχε 22 πόντους, ο Ματ Μπαρνς 18 και ο Μπλέικ Γκρίφιν 15. Ρεπό πήραν ο Κρις Πολ και ο Τζαμάλ Κρόφορντ. Από τους «λιμνάνθρωπους» έμειναν εκτός για προληπτικούς λόγους οι Ντουάιτ Χάουαρντ και Κόμπι Μπράιαντ. Μάλιστα ο «μάμπα» θα απουσιάσει και από το τελευταίο φιλικό (26/10, 05:00) εναντίον των Σακραμέντο Κινγκς, αλλά θα είναι έτοιμος για τη regular season. Από τους ενεργούς παίκτες διακρίθηκε ο Πάου Γκασόλ με 17 πόντους, ενώ ο Ρόμπερτ Σάκρε και Μέτα Ουόρλντ Πις είχαν από 13. Με 12 ακολούθησε ο Τζόρνταν Χιλ στο φετινό του ντεμπούτο. Ακόμα, οι Τζόντι Μικς και Στιβ Μπλέικ πέτυχαν από 11.

Στο Κάνσας Σίτι, οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς επικράτησαν των Μαϊάμι Χιτ με 101-94. Άλλωστε ο Μάρτελ Ουέμπστερ είχε 23 πόντους και ο Κρις Σίνγκλεντον 17, οπότε ανατράπηκε το αρχικό +14 του συλλόγου της Φλόριντα. Από τους Χιτ, ο Ντουέιν Ουέιντ «έγραψε» 23 πόντους, ο Κρις Μπος 18, ενώ οι Ρέι Άλεν και Λεμπρόν Τζέιμς είχαν από 13. Χρόνο πήραν οι Ουντόνις Χάσλεμ και Μάριο Τσάλμερς, που είχαν χάσει τα υπόλοιπα φιλικά προετοιμασίας λόγω τραυματισμών.

Ακόμα, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ κέρδισαν με 88-76 τους Ντάλας Μάβερικς στη Ουίτσιτα του Κάνσας. Οι Τεξανοί δεν είχαν τους Κρις Κέιμαν, Βινς Κάρτερ, Ντιρκ Νοβίτσκι και Σον Μάριον, αλλά ο rookie Τζέι Κρόντερ ήταν εντυπωσιακός με 21 πόντους και 9 ριμπάουντ. Ωστόσο είχε την ελάχιστη δυνατή συμπαράσταση από τους συμπαίκτες του, οπότε οι 18 πόντοι του Κέβιν Ντουράντ και οι 16 του Τζέιμς Χάρντεν αποδείχθηκαν υπεραρκετοί. Δεκαπέντε πόντους σημείωσε ο Σερζ Ιμπάκα, όλους στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Ράσελ Ουέστμπρουκ είχε 8 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Στο Ουίνιπεγκ του Καναδά, οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς πήραν μία εύκολη νίκη με 95-76 εναντίον των Ντιτρόιτ Πίστονς. Ηγέτης στο σκοράρισμα ήταν ο Τσέιζ Μπάντινγκερ με 21 πόντους. Ακολούθησε ο Ντέρικ Ουίλιαμς με 18, ενώ ο Νίκολα Πέκοβιτς είχε 14 και ο Ντάντε Κάνινγχαμ 12. Για τα «πιστόνια» ξεχώρισε ο Ρόντνι Στάκι με 21 πόντους, εκ των οποίων οι 13 καταγράφηκαν στο τρίτο 12λεπτο.

Νέα αρνητική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Τζέρεμι Λιν (1/8 σουτ, 6 λάθη, 5 ασίστ, 2 πόντους), αλλά οι Χιούστον Ρόκετς επιβλήθηκαν με 97-90 των Νιου Ορλίνς Χόρνετς χάρη σε 20 πόντους του Κάρλος Ντελφίνο. Ακόμα, ο Τσάντλερ Πάρσονς σημείωσε 18, ενώ οι Κέβιν Μάρτιν και Τέρενς Τζόουνς είχαν από 15. Στους 23 έφτασε ο Ράιαν Άντερσον για τις »σφήκες», που χρησιμοποίησαν μόλις 9 παίκτες. Από 13 πέτυχαν οι Άντονι Ντέιβις και Γκρέιβις Βάσκεθ. Μάλιστα η πρώτη επιλογή του φετινού ντραφτ μάζεψε 8 ριμπάουντ και μοίρασε τρία μπλοκ.

Με 20 πόντους (4/4 τρ.) του Ρούντι Γκέι και 18 των Ζακ Ράντολφ και Μαρκ Γκασόλ (13 ρ.), οι Μέμφις Γκρίζλις κατέβαλαν με 115-100 τους Ορλάντο Μάτζικ. Ακόμα, ο Ουέιν Έλινγκτον πέτυχε 13 πόντους και ο Μάικ Κόνλεϊ 12 συν 9 ασίστ. Από την άλλη, ο Τζέι Τζέι Ρέντικ σημείωσε 23 πόντους και ο Νίκολα Βούτσεβιτς 16 συν 9 ριμπάουντ. Ακολούθησε οι Χέντο Τούρκογλου με 14 πόντους, ενώ ο Τζαμίρ Νέλσον και ο Άαρον Αφλάλο είχαν από 10.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Μπρούκλιν Νετς-Νιου Γιορκ Νικς 95-97 στην παράταση (86-86 κ.α.)
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Ντάλας Μάβερικς 88-76
Νιου Ορλίνς Χόρνετς-Χιούστον Ρόκετς 90-97
Μέμφις Γκρίζλις-Ορλάντο Μάτζικ 115-100
Μινεσότα Τίμπεργουλφς-Ντιτρόιτ Πίστονς 95-76
Μαϊάμι Χιτ-Ουάσινγκτον Ουίζαρντς 94-101
Λος Άντζελες Κλίπερς-Λος Άντζελες Λέικερς 97-91

ΝΒΑ-Φιλικά: Αποχώρησε με πατερίτσες ο Τσάντλερ των Νικς (videos)



Παναθηναϊκός AKTOR: Το ΟΑΚΑ άφησε με ανοιχτό το στόμα τον Ντόντσιτς!
Παναθηναϊκός AKTOR: Το ΟΑΚΑ άφησε με ανοιχτό το στόμα τον Ντόντσιτς!
Οι ρεβάνς των ημιτελικών των Κυπέλλων Ευρώπης με super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Οι ρεβάνς των ημιτελικών των Κυπέλλων Ευρώπης με super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΠΑΟΚ: Πέθανε ο Νίκος Τζαντζαράς
ΠΑΟΚ: Πέθανε ο Νίκος Τζαντζαράς
LIVE Euroleague: Ο «τελικός» για το Final Four του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ
LIVE Euroleague: Ο «τελικός» για το Final Four του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved