NBA-Φιλικά: Χωρίς Τζέιμς κέρδισαν οι Χιτ (videos)

NBA-Φιλικά: Χωρίς Τζέιμς κέρδισαν οι Χιτ (videos)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς πήρε ρεπό από τον Έρικ Σποέλστρα, αλλά οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σαν Αντόνιο Σπερς με 104-101 σε φιλικό που έγινε στο «AmericanAirlines Arena» ενώπιον 19,600 θεατών.

Ξεχώρισε ο Ρασάρντ Λιούις με 15 πόντους σε 20 λεπτά. Μάλιστα πέτυχε 11 πόντους στο τελευταίο 12λεπτο. Ακόμα, ο Ντουέιν Ουέιντ είχε 13 πόντους, ο Μάικ Μίλερ 10, ενώ οι Νόρις Κόουλ και Τζος Χάρελσον πρόσθεσαν από δέκα. Από την άλλη, ο Ντάνι Γκριν πέτυχε 17 πόντους, ενώ ο Τιμ Ντάνκαν είχε 15, αν και ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις τελευταίες ημέρες. Μοιραίος ήταν ο Κόρι Τζόζεφ, καθώς αστόχησε στο τρίποντο της τελευταίας φάσης του ματς. Από την πλευρά του ο Μανού Τζινόμπιλι έμεινε στους 3 πόντους με 1/7 σουτ. Μόλις οκτώ λεπτά χρησιμοποιήθηκε ο Τόνι Πάρκερ, που μοίρασε 3 ασίστ.

Στο Άλμπανι της Νέας Υόρκης, οι Μπόστον Σέλτικς κατέβαλαν με 109-98 τους Νιου Γιορκ Νικς, οι οποίοι προηγήθηκαν με 20 πόντους κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Εντυπωσίασε ο Τζεφ Γκριν με 7/11 δίποντα, 3/5 τρίποντα και 25 πόντους, ενώ ο Τζέισον Τέρι «έγραψε» 22 πόντους. Μάλιστα οι Σέλτικς δεν χρησιμοποίησαν τους Κέβιν Γκαρνέτ και Πολ Πιρς, αλλά ο Ραζόν Ρόντο υπερκάλυψε το κενό τους με 13 πόντους και 11 ασίστ. Στο περιθώριο έμεινε και ο Μπράντον Μπας εξαιτίας μικροτραυματισμού στο γόνατο. Για τους Νικς ο Κρις Κόπλαντ έδωσε νέο ρεσιτάλ με 3 τρίποντα και… 34 πόντους προσπαθώντας να εξασφαλίσει εγγυημένο συμβόλαιο. Ακολούθησαν οι Στιβ Νόβακ και Τζέιμς Ουάιτ με 15 πόντους για τους Νικς, οι οποίοι δεν έριξαν στο παρκέ τους Καρμέλο Άντονι, Ρόνι Μπρούερ, Μάρκους Κάμπι, Τάισον Τσάντλερ, Τζέισον Κιντ, Τζέι Αρ Σμιθ, Αμάρε Στουντεμάιρ και Ρασίντ Ουάλας, είτε για να ξεκουραστούν, είτε επειδή είναι τραυματίες.

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς ξεκούρασαν τον Μπλέικ Γκρίφιν και βρήκαν τον… μπελά τους από περσινό τους παίκτη στην ήττα με 99-91 από τους Γιούτα Τζαζ. Συγκεκριμένα ο Μο Ουίλιαμς είχε 10 πόντους και 8 ασίστ. Ένας άλλους Ουίλιαμς, ο Μάρβιν έφτασε στους 18 πόντους, ενώ ο Γκόρντον Χέιγουορντ είχε 13 και ο Πολ Μίλσαπ 12 συν 9 ριμπάουντ. Από την άλλη ξεχώρισε ο Ματ Μπαρνς με 22 πόντους. Ακολούθησε ο Κρις Πολ με 17 συν 8 ασίστ και ο Έρικ Μπλέντσο με 14 πόντους.

Με 17 πόντους του rookie Μάικ Σκοτ, οι Ατλάντα Χοκς κέρδισαν με 110-94 τους Ντάλας Μάβερικς, οι οποίοι δεν είχαν τους τραυματισμένους Ντιρκ Νοβίτσκι και Κρις Κέιμαν. Ακόμα, οι Λου Ουίλιαμς και Ιβάν Τζόνσον σημείωσαν από 13 πόντους, ο Ντέβιν Χάρις 11, ενώ οι Τζος Σμιθ, Άντονι Μόροου και Ντάμιεν Τζέιμς είχαν από 10. Στα αρνητικά η αποχώρηση του Αλ Χόρφορντ λόγω ενοχλήσεων στο δεξί πόδι. Από την άλλη, ο Τζέι Κρόντερ πέτυχε 15 πόντους και ο Βινς Κάρτερ 13.

Στους 22 πόντους έφτασε ο Τρέβορ Μπούκερ και οδήγησε τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο εκτός έδρας 102-94 σε βάρος των Μιλγουόκι Μπακς. Ακολούθησαν οι Έι Τζέι Πράις και Τζόρνταν Κρόφορντ με 17 πόντους. Μάλιστα ο πρώτος μοίρασε και 11 ασίστ. Στους 19 πόντους σταμάτησε ο Μόντα Έλις και στους 16 ο Μπράντον Τζένιγκς, αλλά αμφότεροι υπέπεσαν σε πέντε λάθη.

Οι Ντιτρόιτ Πίστονς επιβλήθηκαν με 85-80 των Σάρλοτ Μπόμπκατς σε άλλο φιλικό. Ξεχώρισαν οι Ρόντνι Στάκι με 16 πόντους, Γκρεγκ Μονρό με 15 και ο Μπράντον Νάιτ με άλλους 15. Από την άλλη ο Κέμπα Ουόλκερ είχε 15 πόντους, ενώ ο Τάιρους Τόμας 14 συν 16 ριμπάουντ. Από 13 πόντους πέτυχαν οι Μπεν Γκόρντον και Ραμόν Σέσιονς.

Τέλος, οι Ιντιάνα Πέισερς κατέβαλαν τους Μέμφις Γκρίζλις με 83-80 χάρη σε 18 πόντους του Τζέραλντ Γκριν. Ακολούθησαν οι Πολ Τζορτζ και Ρόι Χίμπερτ με 14, ενώ ο Ίαν Μαϊνμί είχε 13. Εκτός έμεινε ο Ντέιβιντ Ουέστ, όπως και οι τραυματίες Τζορτζ Χιλ και Ντάνι Γκρέιντζερ Στους 15 πόντους έφτασε ο Ζακ Ράντολφ για τους Γκρίζλις και ο Μαρκ Γκασόλ στους 13. Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο Ρούντι Γκέι με 3/17 σουτ, εκ των οποίων το ένα ήταν τρίποντο στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Μαϊάμι Χιτ-Σαν Αντόνιο Σπερς 104-101
Ιντιάνα Πέισερς-Μέμφις Γκρίζλις 83-80
Ατλάντα Χοκς-Ντάλας Μάβερικς 110-94
Μπόστον Σέλτικς-Νιου Γιορκ Νικς 109-98
Ντιτρόιτ Πίστονς-Σάρλοτ Μπόμπκατς 85-80
Μιλγουόκι Μπακς-Ουάσινγκτον Ουίζαρντς 94-102
Γιούτα Τζαζ-Λος Άντζελες Κλίπερς 99-91

NBA-Φιλικά: Χωρίς Τζέιμς κέρδισαν οι Χιτ (videos)



Δυνατά παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Δυνατά παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Ιστορική «μάχη» και στο... βάθος «OPAP Arena»
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Ιστορική «μάχη» και στο... βάθος «OPAP Arena»
Μακάμπι - Παναθηναϊκός AKTOR: Νίκη μονόδρομος και επιστροφή στο ΟΑΚΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Μακάμπι - Παναθηναϊκός AKTOR: Νίκη μονόδρομος και επιστροφή στο ΟΑΚΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (02/05) - Με «αιώνιους» στην Euroleague και Άστον Βίλα-Ολυμπιακός
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (02/05) - Με «αιώνιους» στην Euroleague και Άστον Βίλα-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved