Στους Νιου Γιορκ Νικς ο Κώστας Παπανικολάου!

Στους Νιου Γιορκ Νικς ο Κώστας Παπανικολάου!

Στην 48η θέση και τους Νιου Γιορκ Νικς κατέληξε ο Κώστας Παπανικολάου, οπότε είναι… τριπλός συμπαίκτης με τον Γιώργο Πρίντεζη.

Μετά τον Ολυμπιακό και την Εθνική, οι δύο παίκτες ανήκουν παράλληλα και στους Νικς. Πάντως ουδείς έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο του ΝΒΑ, τουλάχιστον για την ώρα.

Στις ψηλότερες θέσεις ξεχώρισε, όπως αναμενόταν, ο Άντονι Ντέιβις. Άλλωστε οι Νιου Ορλίνς Χόρνετς επιβεβαίωσαν τα σχετικά προγνωστικά.

Εκτός έμειναν οι Λέον Ραντόσεβιτς, Τζαμικάλ Γκριν, Κώστας Σλούκας, Ντρου Γκόρντον, Χένρι Σιμ και Τέρελ Στόγκλιν, αν και είχαν αποσπάσει ενδιαφέρον ομάδων της λίγκας.

Επιλογή-επιλογή

Μαζί με τον προπονητή, Τζον Καλιπάρι, εισήλθε στην αίθουσα ο Ντέιβις. Οι δύο άνδρες κατέκτησαν μαζί το φετινό Final Four. Ακολούθησε η σχετική ανακοίνωση των «σφηκών», οπότε… άστραψαν τα φλας.

Στη δεύτερη θέση κατατάχθηκε ο Μάικλ-Κιντ Γκίλκριστ, άλλος παίκτης του Καλιπάρι στο Κεντάκι. Έτσι διαψεύστηκαν οι φημολογίες περί επιλογής του Τόμας Ρόμπινσον από τους Σάρλοτ Μπόμπκατς.

Τρίτος ήταν ο Μπράντλεϊ Μπιλ, πρώην παίκτης της Φλόριντα. Ο 19χρονος Αμερικανός θα ξεκινήσει την επαγγελματική καριέρα του από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς όντας ο κορυφαίος γκαρντ του ντραφτ του 2012.

Ούτε στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο Ρόμπινσον, αφού οι Κλίβελαντ Καβαλίερς επέλεξαν τον Ντίον Ουέιτερς, που κέρδισε πολλές θέσεις τις τελευταίες ημέρες. Άλλωστε οι «καβς» επέλεξαν πέρσι τον Τριστάν Τόμπσον, οπότε ο Ρόμπινσον θα δημιουργούσε «συσσώρευση» στη frontline.

Τελικά οι Σακραμέντο Κινγκς πρόσθεσαν τον Ρόμπινσον στο ρόστερ τους. Ο πρώην πάουερ φόργουορντ του Κάνσας υποχώρησε αρκετά στην κατάταξη, σε σχέση με τις αρχικές ενδείξεις. Αξίζει να σημειωθεί πως «χάλασαν» όλες οι φημολογούμενες ανταλλαγές για τις κορυφαίες θέσεις του ντραφτ, αν και το ΝΒΑ επιτρέπει μεταγενέστερες συμφωνίες.

Οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς επέλεξαν τον πρώτο πλέι-μέικερ του φετινού ντραφτ. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Νταμιάν Λίλαρντ του Ουέμπερ Στέιτ, τον οποίο «μάρκαραν» στενά οι Τορόντο Ράπτορς τις τελευταίες ημέρες.

Ο Χάρισον Μπαρνς επιλέχθηκε από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στην έβδομη θέση. Ο πρώην σμολ φόργουορντ του Νορθ Καρολάινα είχε «τσεκαριστεί» από τους «πολεμιστές» και φαίνεται πως ταιριάζει «γάντι» στο τωρινό ρόστερ.

Όπως το συνηθίζουν, οι Τορόντο Ράπτορς αιφνιδίασαν με τη δική τους κορυφαία επιλογή. Συγκεκριμένα απέκτησαν τον Τέρενς Ρος. Πρόκειται για δυναμικό γκαρντ, που προέρχεται από το κολέγιο της Ουάσινγκτον.

Στην ένατη θέση βρέθηκε ο πρώτος σέντερ του ντραφτ. Φυσικά πρόκειται για τον Αντρέ Ντράμοντ του Κονέκτικατ. Θα διεκδικήσει με τον Γκρεγκ Μονρό μία θέση στην πεντάδα των «πιστονιών».

Ο γιος του Ντοκ Ρίβερς, Όστιν, συμπλήρωσε την πρώτη δεκάδα, καθώς επιλέχθηκε από τους Χόρνετς. Φαίνεται πως ο πρώην γκαρντ του Ντιουκ προορίζεται για βασικός πλέι-μέικερ των «σφηκών». Μάλιστα ο κόουτς των Χόρνετς, Μόντι Ουίλιαμς, μιλούσε με τον πατέρα του νέου του παίκτη αρκετή ώρα πριν ανακοινωθεί η επιλογή.

Σέντερ απέκτησαν οι Μπλέιζερς με τη δεύτερη επιλογή τους. Πρόκειται για τον Μέγιερς Λέοναρντ, που έπαιξε κολεγιακό μπάσκετ στο Ιλινόις.

Στη δωδέκατη θέση και τους Χιούστον Ρόκετς κατέληξε ο Τζέρεμι Λαμπ. Φαίνεται πως είχαν δεσμευτεί με άλλες ομάδες οι αρχικές προτεραιότητες των «ρουκετών», οπότε προσέθεσαν τον πρώην γκαρντ του Κονέκτικατ στο ρόστερ τους, ενώ υπάρχει ήδη ο Κέβιν Μάρτιν σε αυτό.

Τη… γρουσούζικη 13η θέση είχαν οι Φίνιξ Σανς και επέλεξαν πλέι-μέικερ. Συγκεκριμένα ο Κένταλ Μάρσαλ της Νορθ Καρολάινα φαίνεται πως θα πάρει τη θέση του… Στιβ Νας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάρσαλ δεν πήρε πρόσκληση από το ΝΒΑ και δεν βρέθηκε στο «Prudential Center».

Δεν περίμεναν οι Μιλγουόκι Μπακς πως ο Τζον Χένσον θα είναι διαθέσιμος στη 14η θέση, οπότε τον… άρπαξαν. Ο 21χρονος πάουερ φόργουορντ δημιούργησε σερί δύο επιλογών για τη Νορθ Καρολάινα, κολέγιο που έχει τρεις παίκτες στις πρώτες 14 θέσεις!

Τον σμολ φόργουορντ του Σεντ Τζον, Μο Χάρκλες, διάλεξαν οι Φιλαδέλφεια 76ερς στη 15η θέση. Ο 19χρονος Αμερικανός ήταν μία από τις «κρυφές» δυνάμεις του φετινού ντραφτ, αλλά έχει ακόμα σημαντικό περιθώριο αγωνιστικής βελτίωσης.

Στη 16η θέση βρέθηκε ο Ρόις Ουάιτ του Αϊόβα Στέιτ. Τελικά οι «ρουκέτες» θα είναι αυτές που θα αναλάβουν τη φοβία αεροπλάνων του συγκεκριμένου παίκτη. Πάντως ο Ουάιτ έχει δηλώσει πολλάκις ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του. Θυμίζουμε πως άρεσε πολύ στους Μπόστον Σέλτικς.

Τον Τάιλερ Ζέλερ του Νορθ Καρολάινα επέλεξαν οι Ντάλας Μάβερικς στη 17η θέση. Πάντως διαπραγματεύονται ήδη ανταλλαγή του. Ο σέντερ του UNC αποτελεί την τέταρτη επιλογή ντραφτ του κολεγίου του.

Τελικά ο Ζέλερ ανταλλάχθηκε στους Καβαλίερς έναντι της 24ης, της 33ης και της 34ης επιλογής. Εν ολίγοις οι Τεξανοί τον παραχώρησαν, ώστε να πάρουν τρεις άλλες θέσεις στο ντραφτ!

Πρωταθλητή πρόσθεσαν οι Ρόκετς στο ρόστερ. Με την τρίτη τους επιλογή απέκτησαν τον Τέρενς Τζόουνς του Κεντάκι. Έτσι συμπλήρωσαν τις θέσεις «2», «3» και «4» με τρεις rookies.

Για πρώτη φορά από το… 1970 το Σεντ Μποναβέντιουρ «παρήγαγε» επιλογή ντραφτ πρώτου γύρου. Φρόντισαν για αυτό οι Ορλάντο Μάτζικ, καθώς διάλεξαν τον 22χρονο πάουερ φόργουορντ, Άντριου Νίκολσον, στη 19η θέση.

Οι Ντένβερ Νάγκετς επέλεξαν τον πρώτο μη-Αμερικανό στην 20ή θέση. Πρόκειται για τον Γάλλο γκαρντ Εβάν Φουρνιέ, ο οποίος πιθανότατα θα συναντήσει τον Κώστα Κουφό στο Ντένβερ.

Παρά την ιατρική «κόκκινη κάρτα» λόγω προβλημάτων στη μέση, ο Τζάρεντ Σάλιντζερ επιλέχθηκε από τους Μπόστον Σέλτικς στην 21η θέση. Όπως και να έχει, ο πρώην πάουερ φόργουορντ του Οχάιο Στέιτ υποχώρησε αρκετά στην κατάταξη.

Ακολούθησε προσθήκη σέντερ από τους «κέλτες». Συγκεκριμένα πήραν τον Φαμπ Μέλο του Σίρακιουζ στην 22η θέση. Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιανοαμερικανός αποκλείστηκε από το περσινό τουρνουά του NCAA, επειδή δεν ήξερε καλά… αγγλικά.

Με τον Τζον Τζέκινς ξεκίνησαν οι Ατλάντα Χοκς τις δικές τους επιλογές. Ο πρώην γκαρντ του Βάντερμπιτ κατέλαβε την 23η θέση.

Τον Τζάρεντ Κάνινγχαμ επέλεξαν οι Μάβερικς στην 24η θέση. Πρόκειται για γκαρντ του Όρεγκον Στέιτ, που προήλθε από την ανταλλαγή του Ζέλερ. Μάλιστα οι Τεξανοί έχουν δύο ακόμα επιλογές, που «γεννήθηκαν» από την παραχώρηση της 17ης θέσης.

Στην 25η θέση βρέθηκε ο Τόνι Ρόουτεν Τζούνιορ του κολεγίου της Ουάσινγκτον. Πρόκειται για την πρώτη και για την… τελευταία επιλογή των Μέμφις Γκρίζλις, σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα.

Στον Μάιλς Πλάμλι κατέληξαν οι Ιντιάνα Πέισερς με τη δική τους μοναδική επιλογή. Πρόκειται για πρώην πάουερ φόργουορντ του Ντιουκ. Προέρχεται, πάντως, από αρνητική σεζόν.

Οι Μαϊάμι Χιτ παραχώρησαν την 27η θέση στους Φιλαδέλφεια 76ερς έναντι της 45ης και μίας μελλοντικής πρώτου γύρου. Όλα αυτά, επειδή οι «σίξερς» ήθελαν τον Άρνετ Μούλτρι, πρώην πάουερ φόργουορντ του Μισισίπι Στέιτ.

Στην 28η θέση υποχώρησε ο Πέρι Τζόουνς ΙΙΙ λόγω της ιατρικής «κόκκινης κάρτας». Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ είναι αυτοί που εμπιστεύτηκαν τον πρώην πάουερ φόργουορντ του Μπέιλορ. Μοιραία ο Κώστας Παπανικολάου έχασε την ευκαιρία επιλογής από μία φιναλίστ των playoffs. Θυμίζουμε πως προέκυψε σχετική φημολογία τις τελευταίες ώρες.

Όπως αναμενόταν, οι Σικάγο Μπουλς πήραν πλέι-μέικερ με την 29η επιλογή τους. Πρόκειται για τον Μαρκίς Τιγκ, που προέρχεται από κολεγιακό πρωτάθλημα με το Κεντάκι. Μάλιστα είναι το τέταρτο μέλος της περσινής βασικής πεντάδας των Ουάιλντκατς, που επιλέγεται.

Τον Νιγηριανό σέντερ, Φέστους Εζέλι, απέκτησαν μέσω της 30ής θέσης οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Σημειώνουμε πως ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 2004, ενώ από το 2008 αγωνιζόταν στο κολέγιο του Βάντερμπιτ. Οι «πολεμιστές» εξασφάλισαν προγενέστερα τον Χάρισον Μπαρνς.

Πρώτη επιλογή του δεύτερου γύρου είναι ο Τζεφ Τέιλορ. Μάλιστα οι Σάρλοτ Μπόμπκατς προκάλεσαν σερί δύο rookies από το Βάντερμπιτ.

Τον Τσέχο γκαρντ, Τόμας Σατοράνσκι, πήραν οι Ουίζαρντς με την 31η επιλογή. Νωρίτερα οι «πρωτευουσιάνοι» είχαν επιλέξει ακόμα έναν γκαρντ, τον Μπράντλεϊ Μπιλ.

Οι Μάβερικς επέλεξαν τον Μπέρναρντ Τζέιμς στην 33η θέση, δεύτερη από τις τρεις που απέκτησαν από τους Καβαλίερς. Πρόκειται για σέντερ από το Φλόριντα Στέιτι.

Ακολούθησε ο Τζο Κρόουντερ από το Μαρκέτ, που ήταν δεύτερη συνεχόμενη επιλογή των «μαβς». Είναι ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος, αμυντικός παίκτης του φετινού ντραφτ.

Στην 35η θέση κατέληξε ο Ντρέιμοντ Γκριν, μία από τις εντονότερες «απογοητεύσεις» του ντραφτ. Υπολογιζόταν για αρκετά υψηλότερα, οπότε οι Ουόριορς άδραξαν την ευκαιρία και πήραν τον πρώην σμολ φόργουορντ του Μίσιγκαν Στέιτ.

Στους Πέισερς βρέθηκε ο Ορλάντο Τζόνσον από τη Σάντα Μπάρμπαρα. Ο 23χρονος γκαρντ θεωρείται έμπειρος και έτοιμος για αγώνες επιπέδου NBA. Σημειώνουμε πως η συγκεκριμένη θέση ανταλλάχθηκε από τους Κινγκς έναντι ακαθόριστου χρηματικού ποσού.

Με τον Κουίνσι Έισι συνέχισαν οι Ράπτορς. Ο καναδικός σύλλογος έχει μία ακόμα επιλογή, ύστερα από τον σμολ φόργουορντ του Μπέιλορ.

Ακολούθησε ένας ακόμα σμολ φόργουορντ του Μπίλερ, αφού οι Κουίνσι Μίλερ επιλέχθηκε από τους Ντένβερ Νάγκετς στην 38η θέση.

Τον Κρις Μίντλετον απέκτησαν οι Ντιτρόιτ Πίστονς, στην 39η θέση. Ο πρώην σμολ φόργουορντ του Τέξας αποτελεί τη δεύτερη επιλογή των «πιστονιών», έπειτα από τον Αντρέ Ντράμοντ.

Φαίνεται πως οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς ολοκλήρωσαν τις δικές του επιλογές με τον Ουίλ Μπάρτον, τον οποίο είχαν «τσεκάρει». Ο πρώην γκαρντ του Μέμφις κατατάχθηκε 40ός, ενώ η 41η επιλογή οδεύει προς τους Μπρούκλιν Νετς!

Έτσι οι Νετς ξεκίνησαν τις δικές τους προσθήκες με τον Τάισον Τάιλορ. Πρόκειται για πρώην πλέι-μέικερ του Κάνσας. Σημειώνουμε πως η ανταλλαγή ολοκληρώθηκε, αφού οι δύο σύλλογοι συμφώνησαν σε ακαθόριστο ποσό.

Στη 42η θέση έφτασε ο Ντορόν Λαμπ, τελευταίο μέλος της βασικής πεντάδας του Κεντάκι που επιλέγεται. Ο νεαρός γκαρντ θα ξεκινήσει την καριέρα του από τους Μπακς. Δηλαδή οι πέντε εθνικοί πρωταθλητές χωρίστηκαν σε ισάριθμες διαφορετικές ομάδες.

Μετά τον Τζον Τζέκινς, τα «γεράκια» πήραν και τον Μάικ Σκοτ. Πρόκειται για πρώην πάουερ φόργουορντ του κολεγίου της Βιρτζίνια.

Ο γκαρντ Κιμ Ίνγκλις, ο οποίος προέρχεται από το Μιζούρι, συμπλήρωσε την τριάδα επιλογών των Πίστονς. Άλλωστε ο σύλλογος του Ντιτρόιτ δεν έχει άλλη θέση στο φετινό ντραφτ.

Μοναδική επιλογή των πρωταθλητών Χιτ στο φετινό ντραφτ είναι ο Τζάστιν Χάμιλτον από το LSU. Ο 22χρονος σέντερ ήταν πολύ καλός στο πρόσφατο NBA Combine.

Μετά τον Άντονι Ντέιβις, οι Χόρνετς πήραν και τον Ντάριους Μίλερ από το Κεντάκι. Πρόκειται για σμολ φόργουορντ, που θεωρείται πολύ καλή επιλογή για την 46η θέση.

Στην 47η ακολούθησε ο Κέβιν Μέρφι από το Τενεσί. Ο σμολ φόργουορντ είναι η μοναδική επιλογή των Τζαζ στο ντραφτ.

Αφού δεν επιλέχθηκε από τους Χιτ και Θάντερ, οι Κώστας Παπανικολάου κατέληξε στην 48η θέση και τους Νιου Γιορκ Νικς. Μάλιστα ο σμολ φόργουορντ του Ολυμπιακού αποτελεί τη μοναδική επιλογή των Νεοϋορκέζων στο ντραφτ. Οι Αμερικανοί οπαδοί των Νικς ψάχνουν ήδη το διαδίκτυο, ώστε να… προσδιορίσουν την προφορά του ονόματός του.

Ο Κάιλ Ο’ Κιν είναι η δεύτερη και τελευταία επιλογή των Μάτζικ. Πρόκειται για σέντερ που πέρασε από το Νόρφολκ σε κολεγιακό επίπεδο.

Τον Τούρκο διεθνή της Μπάνβιτ, Ιζέτ Τουρκιλμάζ, επέλεξαν οι Νάγκετς στην 50ή θέση. Ο σμολ φόργουορντ είναι η τελευταία επιλογή της ομάδας του Κουφού.

Στην 51η θέση βρέθηκε ο Κρις Τζόζεφ του Σίρακιουζ. Θα πλαισιώσει την τριάδα των rookies των Σέλτικς, καθώς προηγήθηκαν Σάλιντζερ και Φαμπ Μέλο.

Ένας ακόμα Ευρωπαίος προστέθηκε στο φετινό ντραφτ μέσω της 52η θέσης. Πρόκειται για τον Βόσνιο σμολ φόργουορντ Όντγιεν Κούμιτς.

Ο Φουρκάν Αλντεμίρ επιλέχθηκε από τους Λος Άντζελες Κλίπερς στην 53η θέση. Είναι η μοναδική επιλογή των εκπρόσωπων της «πόλης των αγγέλων», ενώ εξετάστηκε σοβαρά και από τους «καβς».

Στη 54η θέση βρέθηκε ο Γεωργιανός σμολ φόργουορντ, Τορνίκε Σενγκέλια. Από τη βελγική Σαρλερουά επιλέχθηκε από τους «σίξερς». Τελικά η επιλογή εξαγοράστηκε από τους Νετς!

Οι Λος Άντζελες Λέικερς αγόρασαν την 55η θέση από τους Μάβερικς και επέλεξαν τον Ντάριους Τζόνσον-Όντομ. Πρόκειται για πρώην σμολ φόργουορντ του Μαρκέτ.

Έναν ακόμα Ευρωπαίο πρόσθεσαν στο ρόστερ τους οι Τορόντο Ράπτορς. Συγκεκριμένα απέκτησαν τα δικαιώματα του Τόμισλαβ Ζούμπτιτς, σμολ φόργουορντ της Τσιμπόνα.

Αφού… αγόρασαν δύο επιλογές, οι Νετς επέλεξαν κανονικά τον Ιλκάν Καραμάν. Ο πάουερ φόργουορντ είναι ο τρίτος Τούρκος του ντραφτ.

Στην 58η θέση κατατάχθηκε ο Ρόμπι Χάμελ. Ο πρώην σμολ φόργουορντ του Περντιού επιλέχθηκε από τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς, που δεν είχαν άλλη θέση στο ντραφτ.

Με τη μοναδική τους επιλογή, οι Σαν Αντόνιο Σπερς απέκτησαν τον Μάρκους Ντένμον. Πρόκειται για πρώην γκαρντ του Μιζούρι.

Η διαδικασία εισαγωγής παικτών στο ΝΒΑ ολοκληρώθηκε με την 60ή επιλογή, που άνηκε στους Λέικερς. Στη… χειρότερη θέση κατατάχθηκε ο Ρόμπερτ Σακρ, σέντερ από το κολέγιο του Γκονζάγκα.

NBA Draft

1. Άντονι Ντέιβις (Νιου Ορλίνς Χόρνετς)
2. Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ (Σάρλοτ Μπόμπκατς)
3. Μπράντλεϊ Μπιλ (Ουάσινγκτον Ουίζαρντς)
4. Ντίον Ουέιτερς (Κλίβελαντ Καβαλίερς)
5. Τόμας Ρόμπινσον (Σακραμέντο Κινγκς)
6. Νταμιάν Λίλαρντ (Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς)
7. Χάρισον Μπαρνς (Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς)
8. Τέρενς Ρος (Τορόντο Ράπτορς)
9. Αντρέ Ντράμοντ (Ντιτρόιτ Πίστονς)
10. Όστιν Ρίβερς (Νιου Ορλίνς Χόρνετς)
11. Μέγερς Λέοναρντ (Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς)
12. Τζέρεμι Λαμπ (Χιούστον Ρόκετς)
13. Κένταλ Μάρσαλ (Φίνιξ Σανς)
14. Τζον Χένσον (Μιγλουόκι Μπακς)
15. Mo Χάρκλες (Φιλαδέλφεια 76ερς)
16. Ρόις Ουάιτ (Χιούστον Ρόκετς)
17. Τάιλερ Ζέλερ (Κλίβελαντ Καβαλίερς)
18. Τέρενς Τζόουνς (Χιούστον Ρόκετς)
19. Άντριου Νίκολσον (Ορλάντο Μάτζικ)
20. Εβάν Φουρνιέ (Ντένβερ Νάγκετς)
21. Τζάρεντ Σάλιντζερ (Μπόστον Σέλτικς)
22. Φαμπ Μέλο (Μπόστον Σέλτικς)
23. Τζον Τζέκινς (Ατλάντα Χοκς)
24. Τζάρεντ Κάνινγχαμ (Κλίβελαντ Καβαλίερς)
25. Τόνι Ρόουτεν Τζούνιορ (Μέμφις Γκρίζλις)
26. Μάιλς Πλάμλι (Ιντιάνα Πέισερς)
27. Άρνετ Μούλτρι (Φιλαδέλφεια 76ερς)
28. Πέρι Τζόουνς ΙΙΙ (Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ)
29. Μαρκίς Τιγκ (Σικάγο Μπουλς)
30. Φέστους Εζέλι (Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς)
31. Τζεφ Τέιλορ (Σάρλοτ Μπόμπκατς)
32. Τόμας Σαντοράνσκι (Ουάσινγκτον Ουίζαρντς)
33. Μπέρναρντ Τζέιμς (Ντάλας Μάβερικς)
34. Τζέι Κρόουνερ (Ντάλας Μάβερικς)
35. Ντρέιμοντ Γκριν (Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς)
36. Ορλάντο Τζόνσον (Σακραμέντο Κινγκς)
37. Κουίνσι Έισι (Τορόντο Ράπτορς)
38. Κουίνσι Μίλερ (Ντένβερ Νάγκετς)
39. Κρις Μίντλετον (Ντιτρόιτ Πίστονς)
40. Ουίλ Μπάρτον (Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς)
41. Τάισον Τέιλορ (Μπρούκλιν Νετς)
42. Ντορόν Λαμπ (Μιλγουόκι Μπακς)
43. Μάικ Σκοτ (Ατλάντα Χοκς)
44. Κιμ Ίνγκλις (Ντιτρόιτ Πίστονς)
45. Τζάστιν Χάμιλτον (Μαϊάμι Χιτ)
46. Ντάριους Μίλερ (Νιου Ορλίνς Χόρνετς)
47. Κέβιν Μέρφι (Γιούτα Τζαζ)
48. Κώστας Παπανικολάου (Νιου Γιορκ Νικς)
49. Κάιλ Ο’ Κιν (Ορλάντο Μάτζικ)
50. Ιζέτ Τουρκιλμάζ (Ντένβερ Νάγκετς)
51. Κρις Τζόζεφ (Μπόστον Σέλτικς)
52. Οντγιέν Κούζμιτς (Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς)
53. Φουρκάν Αλντεμίρ (Λος Άντζελες Κλίπερς)
54. Τορνίκε Σενγκέλια (Μπρούκλιν Νετς)
55. Ντάριους Τζόνσον-Όντομ (Λος Άντζελες Λέικερς)
56. Τόμισλαβ Ζούμπζιτς (Τορόντο Ράπτορς)
57. Ιλκάν Καραμάν (Μπρούκλιν Νετς)
58. Ρόμπι Χάμελ (Μινεσότα Τίμπεργουλφς)
59. Μάρκους Ντένμον (Σαν Αντόνιο Σπερς)
60. Ρόμπερτ Σακρ (Λος Άντζελες Λέικερς)



Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 2-3 πέν. (1-0): Ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 2-3 πέν. (1-0): Ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved