Η… συμβίωση των Ντέρεκ Φίσερ και Κέντρικ Πέρκινς

Η… συμβίωση των Ντέρεκ Φίσερ και Κέντρικ Πέρκινς

Για πολλά χρόνια ήταν μέλη των Λος Άντζελες Λέικερς και Μπόστον Σέλτικς, αλλά πλέον οι Ντέρεκ Φίσερ και Κέντρικ Πέρκινς είναι μαζί στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Οι δύο παίκτες είχαν πολλά να… χωρίσουν. Μεταξύ άλλων το 2008 ο Πέρκινς πήρε τον παγκόσμιο τίτλο με τους «κέλτες» και το 2010 ο Φίσερ με τους Λέικερς. Στο μεσοδιάστημα πήραν μέρος σε αρκετά παιχνίδια σαν αντίπαλοι, στα οποία κυριάρχησε η γνωστή αντιπαλότητα των δύο ιστορικών συλλόγων.

«Μερικές φορές σκεφτόμαστε δεύτερη φορά, πριν πούμε κάτι στα αποδυτήρια. Τουλάχιστον αυτό ισχύει για μένα, επειδή πολλές φορές είμαι έτοιμος να κατηγορήσω την παλιά ομάδα του Περκ. Είμαι σίγουρος πως το ίδιο παθαίνει και αυτός. Ωστόσο δεν υπάρχει μεταξύ μας πρόβλημα» δήλωσε σχετικά ο Φίσερ.

Από την πλευρά του, ο βασικός σέντερ των Θάντερ δήλωσε πως ήθελε τους Σέλτικς στον τελικό, κάτι που μάλλον θα έφερνε σε… δύσκολη θέση τον παραπάνω συμπαίκτη του. Ωστόσο πρόσθεσε ότι είναι αφοσιωμένος στις τωρινές του υποχρεώσεις: «Πάντα υπάρχει μία ιδιαίτερη σχέση με την πρώτη σου ομάδα. Στο τέλος, όμως, θέλεις απλά να κερδίσεις».

Πέρα από τις εσωτερικές… κόντρες, στον πρώτο τελικό των playoffs βρέθηκε η 79χρονη μητέρα του προπονητή, Σκοτ Μπρουκς. Αυτό δεν συμβαίνει συχνά, καθώς η μάνα του Μπρουκς… μισεί τα αεροπλάνα.

«Βρέθηκε εδώ για πρώτη φορά και πέρασε τέλεια. Υπήρχε καλή ατμόσφαιρα και κερδίσαμε το παιχνίδι, οπότε είναι χαρούμενη. Μου είπε πως οι παίκτες έκαναν καλή προσπάθεια. Όταν κερδίζουμε αποθεώνει τους παίκτες. Όταν χάνουμε κατηγορεί εμένα. Πρέπει να ήταν παίκτης ΝΒΑ στην προηγούμενή της ζωή» δήλωσε σχετικά ο τεχνικός των πρωταθλητών της Δύσης.

Από την άλλη, οι παίκτες των Χιτ αναφέρθηκαν στο ξενοδοχείο τους, λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του δεύτερου τελικού, ο οποίος είναι σε εξέλιξη στο «Chesapeake Energy Arena». Άλλωστε αυτό θεωρείται… στοιχειωμένο.

«Δεν με ενόχλησε κάποιο φάντασμα» υποστήριξε ο Ουντόνις Χάσλεμ, ενώ ο Σέιν Μπατίερ πρόσθεσε γελώντας: «Δεν μπορούν τα φαντάσματα να με κρατήσουν ξύπνιο». Όπως και να έχει, η αποστολή των Χιτ θα επιστρέψει στο Μαϊάμι, ύστερα από τον αποψινό αγώνα, οπότε θα διαφύγουν τον… κίνδυνο.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved