Δεν αστοχούσαν οι Μαϊάμι Χιτ

Δεν αστοχούσαν οι Μαϊάμι Χιτ

Με 28 πόντους του... ματωμένου Ντουέιν Ουέιντ, οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν με 115-83 των Ιντιάνα Πέισερς και προηγήθηκαν με 3-2 στην ημιτελική σειρά της Ανατολής.

Επίσης, ο Λεμπρόν Τζέιμς σημείωσε τριάντα πόντους και βοήθησε σε μία εύκολη νίκη των εκπρόσωπων της Φλόριντα. Άλλωστε οι Πέισερς απώλεσαν τους Ντάνι Γκρέιντζερ και Ντέιβιντ Ουέστ για σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο. Αμφότεροι υπέστησαν τραυματισμούς.

Πλέον οι Χιτ προηγούνται με 3-2 και έχουν ευκαιρία πρόκρισης στην Ιντιανάπολις, τα ξημερώματα της Παρασκευής (25/05, 03:00). Σε περίπτωση νίκης των Πέισερς, τότε θα διεξαχθεί έβδομο ματς τα ξημερώματα της Κυριακής (27/05, 03:00).

Πέρα από τους τραυματισμούς δύο βασικών παικτών των αντιπάλων, ο σύλλογος του Μαϊάμι είχε 43/70 σουτ. Το σχετικό 61.4% αποτελεί νέο συλλογικό ρεκόρ για παιχνίδι των playoffs!

Πάντως το ημίχρονο έληξε μόλις 49-40, με τον πρώτο σκόρερ των Πέισερς να γυρίζει τον αστράγαλό του, τρία λεπτά πριν από τη λήξη του 24λεπτου. Στο δεύτερο μέρος επανήλθε ο Γκρέιντζερ, αλλά σύντομα αποχωρήσει οριστικά. Λίγο μετά έφυγε και ο Ουέστ με πρήξιμο στο αριστερό γόνατο. Πλέον οι εκπρόσωποι της Ιντιανάπολις βρίσκονται στη δύσκολη θέση, που είχαν βρεθεί ήδη οι Χιτ, ύστερα από τον τραυματισμό του Κρις Μπος.

Μέσα σε όλα τα παραπάνω, οι Χιτ πέτυχαν εννέα από τα 15 τους σουτ στο τρίτο 12λεπτο, διάστημα στο οποίο οι Πέισερς είχαν μόλις 6/21. Ακόμα, ο Τζέιμς σημείωσε δώδεκα πόντους, ενώ είχε 16 στο πρώτο ημίχρονο, και η διαφορά άρχισε να παίρνει διαστάσεις.

Στο τέταρτο 12λεπτο ο Λεμπρόν συμπλήρωσε τριάντα πόντους, ενώ ο Ουέιντ έφτασε στους 28, με 11 στο πρώτο 24λεπτο. Άλλωστε ο «φλας» ξεπέρασε αντιαθλητικό φάουλ του Τάιλερ Χάσμπροου, με το οποίο γέμισε με αίματα στο πρόσωπο! Ακολούθησε νέο αντιαθλητικό φάουλ του Ουντόνις Χάσλεμ στον Χάσμπροου, το οποίο είχε εκδικητικό χαρακτήρα. Γενικά οι παίκτες των δύο ομάδων έπαιξαν... ξύλο, ακόμα και όταν το παιχνίδι είχε κριθεί.

Πάντως ο Χάσλεμ πέτυχε παράλληλα δέκα πόντους μένοντας πάλι εκτός της βασικής πεντάδας. Στη θέση του παρέμεινε ο Σέιν Μπατίερ, που είχε 4/5 τρίποντα και 13 πόντους. Μάλιστα ο τελευταίος συνέβαλε καταλυτικά στο +11 των Χιτ, εντός του πρώτου 12λεπτου.

Ακόμα, ο Μάριο Τσάλμερς είχε οκτώ πόντους, ο Τζόελ Άντονι επτά, ο Νόρις Κόουλ και ο Τζέιμς Τζόουνς έξι, ο Τζουάν Χάουαρντ τρεις, ενώ οι Ρόνι Τουριάφ και Τέρελ Χάρις πέτυχαν από δύο. Αντίθετα, ο Μάικ Μίλερ και ο Ντέξτερ Πίτμαν δεν «έγραψαν». Ο πρώτος, όμως, αγωνίστηκε με ένα... παπούτσι, για λίγα δευτερόλεπτα.

Από την άλλη, ο Τζορτζ σημείωσε 11 πόντους, ενώ οι Ουέστ και Γκρέιντζερ σταμάτησαν στους δέκα. Ακόμα, ο Ρόι Χίμπερτ «έγραψε» οκτώ με το πρώτο του τρίποντο από το... 2010. Παράλληλα ο σέντερ των Πέισερς μάζεψε δώδεκα ριμπάουντ.

Στους οκτώ πόντους έφτασαν επίσης οι Χάσμπρου και Ντάρεν Κόλισον. Έξι είχε ο Τζορτζ Χιλ, ο Λεάντρο Μπαρμπόσα και ο Λου Άμουντσον, πέντε ο Νταντάι Τζόουνς, ενώ οι Έι Τζέι Πράις και Τζεφ Πέντεργκραφ πέτυχαν από δύο. Ο Λανς Στέφενσον με έναν πόντο αποτέλεσε τον... 13ο σκόρερ του συλλόγου της Ιντιανάπολις.

Δεν αστοχούσαν οι Μαϊάμι Χιτ



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved