Παραμένει έξω ο Χάρντεν των Θάντερ

Παραμένει έξω ο Χάρντεν των Θάντερ

Ο αριστερός... αγκώνας του Μέτα Ουόρλντ Πις κρατά τον Τζέιμς Χάρντεν των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ μακριά από τα παρκέ.

Ο 22χρονος γκαρντ όδευε με... άνεση προς τον τίτλο του «καλύτερου έκτου παίκτη», αλλά η πορεία του διακόπηκε βίαια από τον πρώην Ρον Αρτέστ στον αγώνα των πρωταθλητών της Northwest με τους Λος Άντζελες Λέικερς. Σχεδόν καθημερινά συνεχίζονται οι εξετάσεις στο κεφάλι του, οι οποίες αποκαλύπτουν συμπτώματα διάσεισης, τα οποία τον κρατούν εκτός αγωνιστικών δραστηριοτήτων.

Το θετικό για τις «βροντές» είναι ότι «φίξαραν» τη δεύτερη θέση. Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματά τους στα δύο τελευταία ματς, οι Θάντερ θα τερματίσουν στη δεύτερη θέση της δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ, οπότε δεν υπάρχει λόγος επίσπευσης της επιστροφής του Χάρντεν.

Το ερχόμενο σαββατοκύριακο (28-29/04), όμως, αρχίζουν τα playoffs, στα οποία η παρουσία  του απόφοιτου της Αριζόνα Στέιτ είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Για την ώρα, πάντως, παραμένει αμφίβολος.

«Όλα παραμένουν υποθετικά. Πραγματικά δεν ξέρω. Μέχρι να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού, θα πρέπει να σκεφτώ το μέλλον χωρίς τον Χάρντεν» δήλωσε σχετικά ο Σκοτ Μπρουκς, προπονητής των εκπροσώπων της πολιτείας της Οκλαχόμα.

«Εμένα μου μοιάζει μια χαρά. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, αλλά πρέπει να κάνουμε υπομονή. Μας ενδιαφέρει περισσότερο η υγεία του Χάρντεν, παρά η παρουσία του στο παρκέ και η βοήθειά του στην πορεία μας» συμπλήρωσε ο Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος διεκδικεί τον τρίτο διαδοχικό τίτλο του πρώτου σκόρερ της regular season.



Μέγας είσαι Μέσι - Γκολάρα και νίκη επί της Πόρτο! (video)
Μέγας είσαι Μέσι - Γκολάρα και νίκη επί της Πόρτο! (video)
Άρης: Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Νοά Φαντιγκά
Άρης: Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Νοά Φαντιγκά
Eurobasket Γυναικών: Η ισχυρή Γαλλία συνέτριψε την Ελλάδα
Eurobasket Γυναικών: Η ισχυρή Γαλλία συνέτριψε την Ελλάδα
Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων: Η Παλμέιρας νίκησε την Αλ Αχλί με ένα ημίχρονο διακοπή
Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων: Η Παλμέιρας νίκησε την Αλ Αχλί με ένα ημίχρονο διακοπή
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved