«Γράφει» πάλι ο Κόμπι

«Γράφει» πάλι ο Κόμπι

Για σχεδόν όλο το παιχνίδι «κυνηγούσαν» οι «λιμνάνθρωποι» και ο Κόμπι Μπράιαντ έφτασε στα 0/18 σουτ, αλλά «έγραψε» στο τέλος και διαμόρφωσε το 88-85 των Λος Άντζελες Λέικερς επί των Νιου Ορλίνς Χόρνετς.

Στο κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης, ο «Μάμπα» πέτυχε το πρώτο του τρίποντο σε οκτώ προσπάθειες, έφτασε τα... 3/21 σουτ και έδωσε προβάδισμα τριών πόντων στους Λέικερς, είκοσι δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Ο Τζάρετ Τζακ αστόχησε στην επίθεση... απελπισίας των ουραγών της δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ και ο αγώνας κατέληξε στους γηπεδούχους. Έστω και με δραματικό τρόπο και με ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της καριέρας του Κόμπι, οι «λιμνάνθρωποι» επανήλθαν στα θετικά αποτελέσματα.

Πάντως, οι Χόρνετς ήταν μπροστά στο σκορ για σχεδόν όλη την αναμέτρηση. Μάλιστα, οκτώ λεπτά πριν την λήξη είχαν προηγηθεί με 75-65 και μπήκαν στο τελευταίο λεπτό ευρισκόμενοι μπροστά στο σκορ. Δεν μπόρεσαν, όμως, να ολοκληρώσουν την έκπληξη στο «Staples Center».

Τελικά ο Μπράιαντ άθροισε 11 πόντους, ενώ οι Πάου Γκασόλ με 21 πόντους, Άντριου Μπάινουμ με 19 και ο Ραμόν Σέσιονς με δέκα συν ισάριθμες ασίστ κράτησαν τους Λέικερς κοντά πριν την ανατροπή των τελευταίων λεπτών. Από την άλλη, Τζακ είχε 18 πόντους και δέκα ασίστ, ενώ ο Τζέισον Σμιθ 17 πόντους και δέκα ριμπάουντ. Ακόμα, ο Γκρέιβις Βάσκεθ τελείωσε το ματς με δώδεκα πόντους και ο Αλ Φαρούκ Αμινού.

Πρέπει να σημειωθεί πως οι εκπρόσωποι της Νέας Ορλεάνης δεν είχαν τους τραυματισμένους Τρέβορ Αρίζα, Γκουστάβο Αγιόν, Έρικ Γκόρντον, Κρις Κέιμαν, Καρλ Λάντρι και Εμέκα Οκαφόρ. Συγκεκριμένα υπήρχαν μονάχα οκτώ διαθέσιμοι παίκτες.

Πριν τον αγώνα, ο Μάικ Μπράουν, προπονητής του συλλόγου του Λος Άντζελες, υποστήριξε ότι θα ήθελε να ξεκουράσει τον Μπράιαντ, αλλά δεν υπάρχει το απαραίτητο βαθμολογικό περιθώριο. Τελικά δικαιώθηκε σχεδόν... απόλυτα με την εμφάνιση του πρώτου του σκόρερ και τον τρόπο που ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.

Πλέον οι πρωτοπόροι της Pacific έχουν ρεκόρ νικών-ηττών, 32-20, και απόσταση 1.5 επιτυχίας από τους Κλίπερς στην «κούρσα» του ομίλου. Αντίθετα, οι Χόρνετς συμπλήρωσαν 39 ήττες σε 52 ματς και αποτέλεσαν την πρώτη ομάδα που αποκλείστηκε μαθηματικά από τα φετινά play off.

«Γράφει» πάλι ο Κόμπι



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved