Τα... χρειάστηκαν οι Χιτ

Τα... χρειάστηκαν οι Χιτ

Έφτασαν στην παράταση, αλλά τελικά οι Μαϊάμι Χιτ κέρδισαν τους Ιντιάνα Πέισερς, ενώ οι Σικάγο Μπουλς και οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ σημείωσαν ευρείες νίκες σε άλλους αγώνες του «μαγικού» κόσμου.

Μία θετική αμυντική προσπάθεια και ένα προγενέστερο... σπάνιο τρίποντο του Λεμπρόν Τζέιμς απαιτήθηκε, ώστε οι πρωτοπόροι της Southeast να αποφύγουν, για πέντε τουλάχιστον λεπτά, την τρίτη τους εντός έδρας ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Στην παράταση έμειναν πάλι στο -5, αλλά στο τέλος ο Ντουέιν Ουέιντ «καθάρισε» τους Πέισερς.

Εντούτοις, οι Χιτ παραμένουν 1.5 επιτυχία μακριά από τα «αφεντικά» της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ και της Central, Σικάγο Μπουλς. Οι «ταύροι» ξεπέρασαν σχετικά εύκολα το εμπόδιο των Γιούτα Τζαζ, αν και είχαν μονάχα τους Ρόουζ και Μπούζερ διαθέσιμους από την φυσιολογική τους βασική πεντάδα.

Με μπροστάρη τον Τζέιμς Χάρντεν, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ «ξέσπασαν» πάνω στους Σάρλοτ Μπόμπκατς και επανήλθαν σε θετική... τροχιά. Ακόμα, οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς ηττήθηκαν από τους Νιου Ορλίνς Χόρνετς στο πρώτο τους ματς χωρίς τον Ρίκι Ρούμπιο, ο οποίος θα επιστρέψει στο... νέο πρωτάθλημα.

Ένας άλλος Ισπανός γκαρντ, ο Χοσέ Καλντερόν αποχώρησε τραυματισμένος από την «βαριά» ήττα των Τορόντο Ράπτορς από τους Ντιτρόιτ Πίστονς, οι οποίοι θέλουν να «πιάσουν» την οκτάδα της Ανατολής. Επίσης, ο Στέφεν Κάρι χτύπησε πάλι, αλλά τουλάχιστον, για αυτόν, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς συνέτριψαν κάτι που... έμοιαζε με τους Ντάλας Μάβερικς.

Με... ανέγγιχτο Λα Μάρκους Όλντριντζ, οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς επικράτησαν στην αμερικανική πρωτεύουσα των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, ενώ οι Χιούστον Ρόκετς διέκοψαν σερί αρνητικών αποτελεσμάτων έχοντας τον Γκόραν Ντράγκιτς σε μεγάλα... κέφια στην έδρα των Νιου Τζέρζεϊ Νετς. Τέλος, οι Φίνιξ Σανς επιβλήθηκαν των Μέμφις Γκρίζλις.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 99-110
Μαϊάμι Χιτ-Ιντιάνα Πέισερς 93-91 στην παράταση (85-85 κ.α.)
Ντιτρόιτ Πίστονς-Τορόντο Ράπτορς 105-86
Νιου Τζέρζεϊ Νετς-Χιούστον Ρόκετς 106-112
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Σάρλοτ Μπόμπκατς 122-95
Σικάγο Μπουλς-Γιούτα Τζαζ 111-97
Μινεσότα Τίμπεργουλφς-Νιου Ορλίνς Χόρνετς 89-95
Φίνιξ Σανς-Μέμφις Γκρίζλις 98-91
Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς-Ντάλας Μάβερικς 111-87

Τα... χρειάστηκαν οι Χιτ



Τον Τρέβορ Τόμπσον αναζητά η αστυνομία, σύμφωνα με το BasketNews
Τον Τρέβορ Τόμπσον αναζητά η αστυνομία, σύμφωνα με το BasketNews
Super League 2: Εξασφάλισε την άνοδο ο Λεβαδειακός!
Super League 2: Εξασφάλισε την άνοδο ο Λεβαδειακός!
Πόλο Γυναικών: Στον τελικό του Champions League o Ολυμπιακός!
Πόλο Γυναικών: Στον τελικό του Champions League o Ολυμπιακός!
ΠΑΟΚ: Ίωση ο Κωνσταντέλιας και χάνει το ντέρμπι!
ΠΑΟΚ: Ίωση ο Κωνσταντέλιας και χάνει το ντέρμπι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved